M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

En innføring i spillet: Lag En Setning
Evaluering av oktober på blå
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Matematikklek i Solsletta barnehage
Månedsevaluering november 2011
Evaluering av september på blå
Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Turene i November har gått til:
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
April Kropp bevegelse og helse: Vi utfolder oss på tur, har røris og vi har samlinger med tema kroppen vår. Hva kan vi gjøre med kroppen; rulle, krype,
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
Februar ”Barna skal bli kjent med at samane er Norges urbefolkning og få kjennskap til samiske fortellingar og andre deler av samisk kultur og kvardagsliv.
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
Konferanse om ny rammeplan for barnehagen Loen 24. mars 2006
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Tekst, språk og kommunikasjon
Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering november rød avd
JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.
Vår spennende barnehagehverdag på Rød VI OPPLEVER FIN LEK, KOSER OSS VELDIG, OG DANNER STADIG NYE VENNSKAPSBÅND PÅ RØD AVDELING. HER ER SMÅ GLIMT FRA VÅR.
Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler.
OPERAPROSJEKTET.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
KJÆLEDYRENE VÅRE 3. trinn
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
"God bagasje på livets reise."
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Og.
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Vår nettside: ge.no/triade.
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
SKRIVEDANS Skrivedans er en metode for å utvikle skriftsspråket. Her trenes skriveforberedende bevegelser gjennom lek og musikk. MAIKEN MAASBACH- Gruppeleder,
Kapittel 4: En normal ettermiddag og kveld
Månedsplan for mars 2015 avd. GRØNN
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
AKTIVITETSPLAN HÅBAFJELL IDRETTSBARNEHAGE 2015/16
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS MARS 2016 Så er vårmåneden endelig her! Det er godt å vite at vi går lysere, og forhåpentligvis varmere tider i møte. Dersom man.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
HOPP AKTIVITET OPPGAVE LAGET AV MONA OG MARIANNE BASSENGBAKKEN BARNEHAGE Vi valgte å lage en hinderløype hvor vi bruker muskelsanser, ved å henge og.
KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013.
DESEMBER November Desember
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Periodeplan for Januar 2019
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Base 1 sine kurs på Aks Uke og 7.
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
Månedsbrev mars og april Tusenbeinet
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
Periodeplan for Januar 2019
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
AKTIVITETSUKER Juni og juli
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt ulike bevegelsesleker og hinderløyper og påskesamling. Vi i solsletta var så heldige å få kostymer fra Venneslas frilynte ungdomslag. Sakada, Hanne og Emma, og Christiane, Mathias og Tiril fra rød var med og hentet kostymer. De øvde på og spilte ”Prinsessen på erten” for resten av gul og rød. Det var stor stas for skuespillere og publikum, ekstra gøy var det at publikum fikk spille skuespillet etterpå. Vi har vært på påskegudstjeneste og hatt påskefrokost. Veldig koselig at så mange kunne komme og spise frokost med oss denne dagen. Det var kjempespennende og danse i kultursalen foran publikum. Flott at så mange kom på forestillingen :) Vi lager påskepynt. Å klippe og lime er gøy. Kunst, kultur og kreativitet.

Skrivedans er bevegelser til musikk med hele kroppen, både rolige og ville. Fra grovmotoriske bevegelser med kroppen, til finmotoriske bevegelser med fargestifter på papir. Her brukes fantasien og den skapende lek i 9 forskjellige temaer. Vi begynte med «vulkanen» til barnas store begeistring. Les mer på Vi har vært på biblioteket og sett i bøker og spilt sjakk! Kommunikasjon, språk og tekst

Tur til gapahuken 22. mars Vi fant rutete, stripete og prikkete mønster på turen Antall, rom og form Hinder- løype hvor vi balanserte, hinka, hoppa, klatra, krøp og kasta kloss i boks. Kropp, bevegelse og helse

Prinsessen på erten Danseforestilling i kulturhuset