1. HVA HETER MOTORSYKKELEN SOM SKAL SELGES? SPØRSMÅL TIL TEKSTEN 1. HVA HETER MOTORSYKKELEN SOM SKAL SELGES? 2. HVA ER PRISEN PÅ MOTORSYKKELEN? 3.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
MILJØKOMMUNE.NO Nettbasert veileder for kommunale saksbehandlere innen planlegging og miljøforvaltning.
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Hva slags spørsmål skal man stille på hvilke nivåer?
Riktig eller galt? Eller nesten riktig?. Det var elskere som skiltes seg med den største vanskeligheten. (2 feil) Jentene fikk ingen eller veldig litt.
En innføring i spillet: Lag En Setning
Bokanmeldelser..
Kvinner Ser seg i speilet..
Fra Ord til liv November 2009 “Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike” (Mt 19,24).
ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Tekster til kapittel 2.
Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted.
Hvordan overbevise velgerne? Hvordan vinne de mange og små debattene? Kvinnenettverket Sogn og Fjordane juni 2007.
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
En måte å lese Bibelen på
KJØNNSROLLER Hva er det?.
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år
Se Verden – Se Livet.
Med sekken full av penger!
Tirsdag time.
Presentasjon av «Tordivelen flyr i skumringen»
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Skattejakt-samling på torsdag
Synger du sammen med meg
Mobiltelefon er kult Sjekk nå!
God morgen.
1. SPØRSMÅL TIL annonse 1 1. Hva kan du kjøpe? 2. Hva heter den? 3. Hvor mye koste den? 4. Er den ny eller brukt? 5. Hva heter selgeren? 6. Hvor bor selgeren?
GOD MORGEN!. HVORDAN HAR DU DET I DAG? HVA HAR DU GJORT I FERIEN? HVOR HAR DU VÆRT? HVEM HAR DU VÆRT SAMMEN MED? HVA HAR DU SPIST OG DRUKKET I FERIEN?
GOD MORGEN! VELKOMMEN TIL SKOLEN! HÅPER DU HAR HATT EN FIN HELG!

Kapittel 42 Religioner i Norge.
Kapittel 10 På treningssenteret.
Sett inn nok på riktig plass.
Kapittel 37 Hectors ønske om arbeid i Norge.
S AMARBEIDER OM PAPIRLØSES HELSE Side S VAR PÅ SPØRSMÅLENE 1. Uten behandling dør vel halvparten av pasientene.” Hva betyr ”vel” i denne setningen?
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
RUS OG UNGDOM Jobbet på av: Sarem,Sander,Joakim,Johannes,
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted.
UNG som skyggeredaksjon. Anne Lene Blystad. Jeg er koordinator for UNG-reporter redaksjonen i Hamar Arbeiderblad. Jeg er 22 år, nyutdannet journalist.
Hvordan tar vi imot nye medlemmer?. Mine temaer ● Hvem er de nye medlemmene – og hvem er vi? ● Hva må vi mestre for å gjøre nye medlemmer aktive? ● Hvordan.
Problemet og løsningen:
Islam De norske muslimske miljøene er små og organisert etter nasjonal tilhørighet, sier islam-ekspert Kari Vogt. Hun avviser politisk islam som.
Levende vann Joh 4,10 Jesus svarte: "Om du hadde kjent Guds gave og visst hvem det er som ber deg om drikke, da hadde du bedt ham, og han hadde gitt deg.
18. aug – 9. sept Hvorfor? Stortingsvalget 2013 blir et verdivalg. Jesus sier at hans kirke er verdens lys og jordens salt. Derfor er det ingen.
Telefonmanus når du ringer fra din egen liste nr 1
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Bedre med en dårlig fungerende farmasøyt enn ingen farmasøyt?
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Presseskrivet. presseskrivet Til hvem Når sende Innhold Oppfølging.
Slik lager du sjablonger med Gimp!
God morgen! Tanker etter i går?
Kapittel 15 På litteraturgruppe
Arbeiderpartiet.no HUSBESØK PÅ 1 – Valgkamp ansikt til ansikt.
Kapittel 5 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Misjonstime Velkommen til dd.mm åååå
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år 20.november 1989: Barnekonvensjonen vedtas i FN. Barnekonvensjonen sier hvilke rettigheter alle barn har.
Ungdommens stemme på nett Anne Bentzrød, KS Møteplass, Sammen for barn og unge, 17. september 2015.
INNSAMLING TIL REDD BARNAS ARBEID
Frem.
Selvbilde Start med å forklare begrepet selvbilde. Les gjerne opp fra teksten i kursmateriellet om hva den amerikanske psykologen Wigfield fant ut i studie.
Menneskerettigheter Før man går i gang med selve presentasjonen som er forløperen til IGP (individ-gruppe-plenum) arbeidet der elevene selv skal lage rettigheter.
Anita forteller (FORSIDE) om søndagsskolen og de sinte mennene.
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Hei, jeg heter Alva! Mitt navn er Alva Svenhard og jeg går I sjetteklasse på Os skole I Halden sentrum og er elevrådsformann. Dette er slik skolen min.
Kapittel 26 Å søke lån i banken
LYKKE TIL MAT I BARNEHAGEN.
Utskrift av presentasjonen:

1. HVA HETER MOTORSYKKELEN SOM SKAL SELGES? SPØRSMÅL TIL TEKSTEN 1. HVA HETER MOTORSYKKELEN SOM SKAL SELGES? 2. HVA ER PRISEN PÅ MOTORSYKKELEN? 3. HVA HETER SELGEREN? 4. HVOR BOR SELGEREN? 5. HVOR MYE VEIER MOTORSYKKELEN? 6. HVOR LANGT HAR MOTORSYKKELEN GÅTT? 7. HVA SLAGS FARGE ER DET PÅ MOTORSYKKELEN?

Kvinners rett til abort er truet Konservative kristne og muslimske politikere verden over truer retten til fri abort. Det advarer FN-sambandet som ber Norge kjempe for kvinners rettigheter. – Konservative krefter med Paven og katolske og muslimske land er en fare for kvinners rett til abort. Tall fra Verdens helseorganisasjon (WHO) viser at det hvert år dør 50000 kvinner som en følge av illegale aborter. Det sier generalsekretær i FN-sambandet, Kari Solholm. 8,5 millioner kvinner opplever komplikasjoner som trenger legebehandling etter illegale aborter. Utrygge aborter finner oftest sted i land der abort er ulovlig eller begrenset. Dette bekymrer Solholm. – De konservative jobber for å snu utviklingen Når saker som gjelder kvinners rettigheter behandles i FN-systemet, slår Vatikanstaten seg ofte sammen med andre katolske land, som Irland, Polen, Malta, Latinamerika-gruppen og flere islamske land, spesielt Iran og Saudi-Arabia. – Disse landene prøver å reversere mye av det arbeidet som er gjort i FN-systemet når det gjelder kvinners rettigheter. Og de jobber aktivt for å hindre at internasjonal lovgivning skal omfatte retten til abort, sier Solholm. – Lykkes de? – De har lyktes på den måten at tingene nå står på stedet hvil i disse spørsmålene. Vi vet at det kommer til å bli jobbet veldig aktivt framover for å hindre fremgang på dette feltet, sier Solholm til nrk.no. Ber Norge være vaktbikkje Solholm mener Norge bør ta en tydelig lederrolle i arbeidet for å sikre kvinners rett til abort. – Norge må i enda større grad være vaktbikkje. Vi må søke sammen med land som mener det samme som oss for å lage en handlingsplan som gjør at arbeidet med dette i FN kan gå framover. EUs ønske om å tale med én stemme i FN-spørsmål kan føre til en målbinding av land som Danmark og Sverige i abortspørsmålet, mener Solholm, som derfor tror at Norges rolle kan bli ekstra viktig.

1. Hvem truer retten til fri abort? SPØRSMÅL TIL TEKSTEN: 1. Hvem truer retten til fri abort? 2. Hvor mange kvinner dør hvert år som en følge av illegale aborter? 3. Hva heter generalsekretæren i FN-sambandet? 4. Hvor mange kvinner opplever komplikasjoner som trenger legebehandling? 5. Hvilke land jobber aktivt for å hindre at internasjonal lovgivning skal omfatte retten til abort? 6. Hvorfor bør Norge ta en tydelig lederrolle i arbeidet for å sikre kvinners rett til abort?

EN DAME MED LANGT, KRØLLETE, BLONDT HÅR. LAG EN TEGNING SOM PASSER TIL BESKRIVELSEN NEDENFOR. EN DAME MED LANGT, KRØLLETE, BLONDT HÅR. HUN HAR STORE ØRER, OG SMÅ ØRERINGER. HUN HAR BRUNE ØYNE. HUN ER LAV. HUN HAR LANGE FINGRE. HUN HAR FREGNER. HUN HAR BRILLER. HUN HAR EN LITEN NESE. HUN ER TYKK.

DET ER LEDIG EN TIME HOS DOKTOR NILSEN I MORGEN KL 11. PASSER DET? BESTILLING AV LEGETIME. DU RINGER TIL LEGEKONTORET FOR Å BESTILLE TIME. HVA SIER DU? ZAR. LA HEI JEG HETER RAHEL A JEG VIL GJERNE BESTILLE EN TIME Hos DOKTOR NILSEN. SKAL VI SE.... DET ER LEDIG EN TIME HOS DOKTOR NILSEN I MORGEN KL 11. PASSER DET? JA TAKK. DET ER BRA. , DET PASSER TUSEN TAKK. HA DET BRA.