Klasseaktivitet 1 - segmentering

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

Er du pendler, pensjonist eller uføretrygdet
Kjøpte produkter - Rabatter - Budsjett 3 moduler som er integrert i SuperOffice Påfølgende bilder vil vise en enkel forklaring og noen skjermdumper om.
Hvordan kroppen er bygget og fungerer
Hvordan er et atom bygd opp?
Evaluering av fire spesialiserte korttidsenheter Elektronisk spørreskjemaundersøkelse til ledere av 10 bestillerkontor i Oslo og 4 tjenestekontor på nedre.
HELSE OG LIVSSTIL.
Målgruppe / Budskap Hvem skal du snakke til og hva skal du si
Institusjonelle perspektiver på tverrfaglighet Gruppe 1.
En innføring i boligmarkedet i Oslo
Kjærligheten landet i julen
Målgrupper og segmentering
Husleie nivå  Husleien opp med ca 100% på 10 år.  Inntektene har hatt en lavere utvikling.  Det begynner å bli ”normalt” med over 40% bo.
Kjøpe bolig – noen kjøpsråd fra en selger. Generelle erfaringer med transaksjoner i eiendomsmarkedet •Transaksjonskostnadene er høye •Eiendomsmeglere.
Stiftelsen Elektronikkbransjen. • Store husholdningsapparater øker mest, med hhv 11 prosent vekst i volum og 14 prosent i verdi. • Innbygging utgjør.
Comfort Hotel TRONDHEIM.  Billed av High Tech = Ntnu.
Ordstilling.
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Samhandlingsreformen – hvordan innovasjon, teknologi og kampen om hodene kan forandre spillereglene Paul Chaffey, Abelia.
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Innbyggerundersøkelsen. Formål Mer kunnskap om..innbyggernes inntrykk av sin kommune..brukeres tilfredshet med tjenester og myndighetsorganer Utvikling.
Bosetting Nina Gran.
FORTSETT SETNINGENE. 1. Hun har et hus For fire måneder siden
25 kommuner tar grep om egen utbygging Trude Andresen Fagsjef KS EffektiviseringsNettverkene.
Ny lov om eiendomsmegling – til beste for forbrukerne Seminar i regi av Eiendomsmeglerforetakenes Forening Kjell Erik Øie Statssekretær
Møte med bydelseldrerådene Onsdag 30.oktober 2013
Segmentering Kapittel 8.
VERDENSROMMET Av: Hannah.
Om Norsk Finansbarometer 2010 Norsk Finansbarometer er en syndikert undersøkelse gjennomført av TNS Gallup i samarbeid med FNO (Finansnæringens Fellesorganisasjon)
Norsk Finansbarometer 2011 TNS Gallup Oslo, 2011 Det norske livs- og pensjonsforsikrings- markedet og dets bevegelser Grafikkrapport - total.
Mange IT-prosjekter kunne med fordel vært drevet mer som en Lean Startup.
Kapittel 42 Religioner i Norge.
Kapittel 5 oppgave d Bruk riktig ord på riktig plass i riktig form.
Prøv å sette setningene riktig sammen. Du finner oppgaven på www
Dette er innledningsfoil. Velg Vis, Maler og Tittelmal fra menylinjen og du kan datere og skrive inn bunntekst for hele serien, og endre teksten her. Norwegian.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Stiftelsen Den Røykfri Generasjon Hva er formålet Hvorfor er dette viktig For hvem er det viktig Hva ønsker vi å gjøre.
KBL-konferansen 7. mai 2014 Lars Aasen, Leieboerforeningen.
Levanger kommunestyre "Hvorfor har Levanger et stort omfang av barneverntjenester?" - Sigrid Hynne Gjennomgang av barneverntjenesten i Levanger.
100 lure ord å lære.
Nasjonal digital læringsarena
Dekkråd fra Michelin For din sikkerhet!!.
Stiftelsen Frischsenteret for samfunnsøkonomisk forskning Ragnar Frisch Centre for Economic Research Pensjonsordninger, yrkesaktivitet.
Og.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
MENA1000 Deleksamen 2012 Endelig statistikk. Deleksamen-resultatet i prosent av oppnåelig (x-aksen er ikke kandidatnummer, bare et løpenummer)
Sikkerhetsmøte 2015 Take off stall (power on stall)
1 Kommunal- og regionalminister Erna Solberg Erfaringskonferanse for Effektiviseringsnettverkene november 2004 En effektiv kommunesektor.
Målgruppeanalyse av elektrikere og tømrere
Introduksjon Pensum: Olsen, K.A. The Internet, the Web and eBusiness, Formalizing applications for the real world, Scarecrow Press, 2005.
Dagligbankundersøkelsen Fakta Dagligbankundersøkelsen intervju Befolkning 15 år + TNS Gallup Forfatter Bente Pettersen Roar Thorvaldsen.
Shanti - Er det sider ved ditt religiøse liv du synes er for privat til å snakke om? -...[tenker lenge] jeg synes det med menstruasjonen. I India er det.
Kapittel 15 På litteraturgruppe
MARKEDSANALYSE Målsetninger Segmentering av kunder Konkurrentanalyse
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Segmentering og målgruppetenkning
Helhetsbilde Fred Wenstøp 17/04/2017 Fred Wenstøp.
Fattigdommen ingen ser
M&L2 Kap. 3 Konkurrent- analyse Oslo, sept Hvem er konkurrenter? Mange bedriftsledere vet ikke hvem deres konkurrenter er Forskjellige bransjer.
Målgruppe Kjetil Aukland - BI Kristiansand. Kjetil Aukland Faglig leder BI Kristiansand PhD stipendiat Aalborg Universitet –Merkevare og Opplevelsesøkonomi.
Markedsføring.
Forbruker og finanstrender 2017
Forbruker- og finanstrender 2017 bytte av bank
Hvor vil du bo? a: i byen b: på landet c: på fjellet d: ved sjøen.
Makt & myter Velkommen En god start kan være å få alle til å reise seg opp, og være med på en enkel lek eller bevegelsessang.
Forbruker- & Finanstrender 2018
Venner & valg Velkommen.
Verdier og visjon i nye Stavanger
Utskrift av presentasjonen:

Klasseaktivitet 1 - segmentering

Hva slags segmentering snakker vi om her? Et ukeblad segmenterer markedet etter • faste abonnenter • de som har prøveabonnement • de som aldri har vært abonnenter. Handlingsbasert segmentering

Hva slags segmentering snakker vi om her? Eva Blom har planer om å starte en gullsmedforretning. Hun har analysert markedet for gull- og sølvsmedprodukter og funnet ut at: • 10 prosent handler i forbindelse med fødsel og dåp • 20 prosent i forbindelse med konfirmasjon • 40 prosent i forbindelse med bryllup • 30 prosent handler av andre årsaker Handlingsbasert segmentering

Hva slags segmentering snakker vi om her? En hvitevareprodusent har utviklet kjøleskap, komfyrer og vaskemaskiner som er svært kompakte og trenger liten plass, fordi trenden går i retning av det er flere og flere husholdninger med bare en person, og at disse personene foretrekker å bo urbant, ofte i små leiligheter fordi leilighetsprisene er høye på slike steder. Kombinasjon av demografisk og geografisk segmentering

Hva slags segmentering snakker vi om her? Et reisebyrå har spesialisert seg på å selge reiser til mennesker som ønsker å drive med risikosport. Psykografisk segmentering

Hva slags segmentering snakker vi om her? Michelin tilbyr forskjellige dekk til terrengsykler. Det er snakk om dekk for vanskelig terreng, blanda terreng, ekstremt terreng og utforsykling. Handlingsbasert segmentering, evt psykografisk dersom sykling blir ansett som en livsstil