Kvalitetsrådgivere ved Fagavdelinga

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Endringer Generelt for TQM Enterprise
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2011.
Endringer Generelt for TQM Enterprise
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan lager du en konto?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Intranett: Hvordan komme i gang
Lage e-post med bilde som vedlegg
Brukerveiledning til NHOs PowerPoint-mal
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Administrasjonsmodulen, TQM Enterprise Fellesinnstillinger Vinterseminar mars 2010.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
1 E-Site 3.2 Webmaster introkurs. 2 Innhold •Generell informasjon om E-Site •Funksjoner •Adminsider.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •E-post •PPS •NEL •Studentweb •Its learning.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Hva er Fronter.
Opplæring: Hvite Sider Søk i og bruk av Hvite Sider DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Opplæring: Digital Diktering
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2008 (Klikk for å komme til neste side)
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet Epost PPS NEL Studentweb Its learning.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
EQS Introduksjon for tilsette i Helse Møre og Romsdal av
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette
EQS prosessteikning Rettleiing for deg som skal bruke prosesskart-editor i EQS.
EQS inngangsportal Rettleiing for deg som skal utarbeide revidere EQS inngangsportal.
Korleis lage Kompetanse- og opplæringsportal Opprette og legge innhald i opplæringsportal.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
? Hva er.
Blogging med Google Blogger
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Basware Purchase Management
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
DIPS Tips Avdeling for kliniske systemer. Lag dine egne favoritter i eHåndbok og få dem opp i DIPS Avdeling for kliniske systemer Åpne eHåndboken og klikk.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Systemmeldinger Systemmelding er informasjon til brukeren om at endring har skjedd. Krever ingen aktiv handling, men det anbefales å merke av som lest.
EQS-opplæring på lync:
Enkel brukerveiledning
Utskrift av presentasjonen:

Kvalitetsrådgivere ved Fagavdelinga EQS Introduksjon Helse Møre og Romsdal av Kvalitetsrådgivere ved Fagavdelinga

Innledning EQS står for Extend quality system EQS er et elektronisk kvalitetssystem hvor en kan legge inn pasientforløp, prosedyrer, retningslinjer, avdelingsportaler og div. andre dokumenter som skal følges i Helse Møre og Romsdal HF EQS gir dokumentstyring med full versjonskontroll og historikk Du vil alltid få opp siste godkjente versjon av et dokument En kan knytte sammen dokumenter i EQS og legge inn lenker til Internet Det er et samarbeidsverktøy for arbeidsgrupper/ høringsgrupper og godkjenning av dokumenter Her er system for registrering av pasientskader, uheldige hendelser og forbedringsforslag EQS har avanserte søkefunksjoner Under Brukerveiledninger → EQS Generell brukerveiledning finnes flere opplysninger

Pålogging Klikk på eqs ikonet på startmenyen eller gå inn via snarvegar på intranett. Samme brukernavn og passord som man bruker ved pålogging til e-post

Brukerveiledning i EQS Du finner en detaljert brukerveiledning i EQS

Å bevege seg i organisasjonstreet / den blå strengen Plassering i treet avgjør hvilke prosedyrer du ser i kategorimenyen: Klikk på + tegnet foran den organisatoriske enheten du vil se dokumentene til, og marker navnet Velg klinikk, avdeling og seksjon

Min profil Viktig å krysse av for varsling på e-post

Oppdateringer Skal vise oppdaterte og nye prosedyrer som er gjeldende for deg

Min meny Alltid rask tilgang til ”favorittprosedyrer” via Min meny Min meny legger seg bak Enhetens meny

Legge til dokument i Min meny Alle prosedyrene i EQS har et valg for å legge til prosedyren i Min meny

Rediger Min meny

Enhetens meny Vær oppmerksom på at Enhetens meny legger seg foran Min meny

Visningsdel og arbeidsdel EQS har to forskjellige innganger og de gir tilgang til ulik funksjonalitet. Rettigheten du blir tildelt bestemmer hvilke funksjoner du får tilgang til Visningsdelen (blå hovedfarge) er den delen av EQS som de fleste brukere benytter seg av. Her leses dokumentene og en kan søke etter dokument Arbeidsdelen (rød hovedfarge) er inngangen for de som utarbeider og behandler dokumenter, behandler registrerte meldinger, samt administrasjon av EQS og statistikk Brukere flytter seg enkelt mellom Visningsdel og Arbeidsdel ved å ”veksle” øverst til høyre

Visningsdel

Arbeidsdel

Kategorier Du åpner / lukker alle underkategorier ved å trykke på den røde stjernen Alle dokument må plasseres i minst en kategori I hovedsak lik kategorimeny for alle enheter Ulikt innhold Vær oppmerksom på hvilken avdeling du står i når du leter etter ei prosedyre Overordna prosedyrer for foretaket kommer fram i menyen uavhengig av avdeling

Vis / skjul meny Du kan velge å skjule menyen til venstre ved å trykke skjul meny

Dokumenttyper Instruks: Må følges ”til punkt og prikke”, har karakter som en ordre. Dersom en instruks ikke følges, regnes det som et avvik. Prosedyre: ”Angitt metode for å utføre en aktivitet” (ISO`s definisjon). Beskriver en fremgangsmåte. Fastlegger ansvar (hvem som skal følge prosedyren) og fremgangsmåte som skal følges ved løsning av arbeidsoppgaver. En prosedyre forutsetter at leseren / brukeren har nødvendig faglig bakgrunnskunnskap, og skal ikke være en lærebok. En prosedyre skal være detaljert nok til at de som er normalt utførende er i stand til å følge den. Dersom en prosedyre ikke følges, må årsak dokumenteres i pasientens journal. Retningslinje: En anbefalt måte et arbeid skal utføres på.

Dokumentikoner Dokumenter defineres å være enten globale eller lokale. Alle dokumentlister viser dokumenter med tilhørende ikoner. Hvitt rektangel viser et globalt dokument med hvit bakgrunnsfarge og gjelder for hele Helse Møre og Romsdal HF. Gult rektangel viser et lokalt dokument som gjelder for din avdeling eller seksjon. Gul ellipse viser et lokalt dokument som gjelder for annen enhet enn den du tilhører. Disse dokumentene får du opp gjennom AVANSERT SØK. Utgått på dato: alle ikoner kan vises med et rødt kryss som angir at revisjonsdato er overskredet.

Dokumentfaner Når du åpner et dokument i EQS vil dokumentet presenteres med to eller flere faner øverst. Ved å velge en fane vil du få frem forskjellig informasjon om dokumentet. Dokument: Viser dokumentets hovedinnhold Bakgrunn: Kan inneholde generell bakgrunnsinformasjon og historikk for dokumentet. Ikke alltid nødvendig. Mer info: Opplysninger om dokumentet som navn på dokumentadministrator, forfatter, versjon.

Relatert Dersom dokumentet har tilleggsinformasjon, finnes denne under ”Relatert”. Dette kan være andre EQS-dokument, diverse vedlegg eller skjema som skal fylles ut. Her kan en også legge til lenker til informasjon på Internett.

Søk Enkelt søk: Her søker du i tittel og innhold på alle globale dokumenter og dokumenter som gjelder for din aktive enhet. Skriv inn søkebegrepet og trykk ENTER eller klikk på pilsystemet til høyre for søkefeltet for å utføre søket. Avansert søk: Her skriver du inn søkebegrepet og om du skal søke kun i dokumentet eller i både titler og dokumentinnhold. Du kan også velge blant enheter, kategorier, yrkesgrupper og dokumenttyper. Søkeresultatet presenteres med klikkbare titler på det enkelte dokument. Samtidig vises et utsnitt av dokumentteksten rundt treffordet, slik at du skal kunne avgjøre hvilket dokument som er det rette.

Søk gir treff i alle sykehusene ved HMR-HF sine dokument. Det jobbes med mest mulig felles prosedyrer for det nye foretaket

Gi kommentar til dokumentet Send dokumentet som e-post Skriv ut Du kan gi kommentar til dokumentet til dokumentadministrator Send dokumentet som e-post Du kan sende dokumentet som e-post Skriv ut Det er viktig for å få med all informasjon å trykke ”Skriv ut” her Kapittelmeny Det kan være smart å bruke Kapittelmeny for å finne frem i store dokument

Registrere pasientskade, uheldige hendelser og forbedringsområder Elektroniske skjema i EQS: Pasientskade/nesten-uhell på pasient Avvik/Systemsvikt Forbedringsforslag Det legges inn meldingsansvarlig på seksjon, avdeling og foretak av kvalitetsrådgiverne på foretaket.

Melde Fra Hovedmenyen Fra enhetens meny

Kontaktinfo Unni Arnestad, tlf. 701 6875 eller mob. 4853534 Anne Mittet Dahl, tlf. 711 20966 eller mob. 93214530 Ingjerd Aspen, tlf. 711 21125 eller mob. 95407470 Mari-Ann Nilsen Schønning, tlf. 711 21128 eller mob. 9056239