Sett fra Lagåsen (et sammendrag)

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Innflytterkvinners fortellinger om ”De viktige kvinnfolkan”
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
I.
Skjønnlitterær fortelling

Noen tema for samtaler om vennskap (Barnetrinnet)
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Music: Nightengale Serenade
Fra ord til liv Mars 2011.
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Riktig eller galt? Eller nesten riktig?. Det var elskere som skiltes seg med den største vanskeligheten. (2 feil) Jentene fikk ingen eller veldig litt.
Se Verden – Se Livet.
Novelle En novelle er en skjønnlitterær fortelling.
Bokanmeldelser..
Evaluering av oktober på blå
Fra Ord til liv November 2009 “Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike” (Mt 19,24).
Hønefoss politistasjon
Anne Lene Lie Trollvik Gjestegård.
Forretningsdriften – strategi og muligheter
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
Kapittel 28 Norgeskartet
Ved Jan og Synne Platander Elverum 29/10
Å skrive en god innledning
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Møre og Romsdal. 2 Ligger det et bedehus eller et kristelig forsamlingshus (ikke kirke) i nærheten av der du bor? (n=502) i prosent.
- roller og forventinger
En måte å lese Bibelen på
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Av Beate Magerholm, Drammen kommune
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Kapittel mai hos Reza og Heidi.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Taushetsplikt for frivillige
LÆR DEM Å LEDE. LÆR DEM Å LEDE MARIA Det kan virke som om Maria er en rolig innadvendt person. Hun er stille. Hun liker å lytte til Jesus. Hun.
Bokpresentasjon Bergen
Bokpresentasjon Oslo.
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Kapittel 39 Samlivsformer.
Kapittel 42 Religioner i Norge.
Hypotetiske setninger. Lag setninger slik eksemplene viser. 
Sett inn nok på riktig plass.
Kapittel 37 Hectors ønske om arbeid i Norge.
Fra ord til liv April 2010.
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
Problemet og løsningen:
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Vekst etter kriser. Bodø 13. juni Odd J. Eidner
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Et møte med Gud og andre troende
Verdighet og livskvalitet hos pasienter med urinlatingsplager
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Møte med det norske arbeidsmarkedet.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Dikt.
Agent for rettferdighet
Shanti - Er det sider ved ditt religiøse liv du synes er for privat til å snakke om? -...[tenker lenge] jeg synes det med menstruasjonen. I India er det.
Kapittel 15 På litteraturgruppe
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Livsstilsending - uke 5 -
Et godt tre bærer god frukt, et dårlig tre bærer dårlig frukt. Matt. 7,17 Hva tenker vi om Molde menighet?
Verdier Ikke fem punkter på en lapp, men det som kjennetegner livet og hvordan det leves. Utfordres eller befestes av vår etikk. Ofte ser vi at gode verdier.
Roller og forventninger
Utskrift av presentasjonen:

Sett fra Lagåsen (et sammendrag) De viktige kvinnfolkan 27.8.2009 Berly Lund Grønning 1

Kommunikasjonshuset DINAMO - mitt annet hjem Presentasjon PR-leder Tre spissområder Kvinnerådgivere…. Stiftet i 1997. 135 medarbeidere – ni enheter med spisskompetanse innen ulike fagområder. Mennesker med forskjellig bakgrunn og tanker belyser en problemstiling bedre og klokere enn mennesker som tenker likt! 2

Hva kommer nå? Hørt og observert om ”nordområdene” og nordnorske kvinner Et besøk i Yubari Et lite stopp på Nordkynhalvøya Omdømmebygging og destinasjonsutvikling: noen eksempler Men historiene tilhører dere Hva forteller dere, til hvem, hvordan? En gammel god traver – til inspirasjon Hva om dere…. Avsluttende ord

Hørt om nordområdene? Oljeeventyret kan bli betydelig mindre Nordområdene mindre viktig – Regjeringen lovet for mye? Jonas er opptatt av nord Oljeboring Oljeutvinning Oljeboringskonflikt Stockman Snøhvit Rorbu og reiseliv Fiskerettigheter De rød-grønne sliter Veldig fint vær i sommer Boine med ny CD

Og damene? Helga Pedersen Herbjørg Wassmo Mari Boine Hanna Kvanmo Lene Marlin Kari Bremnes Anne-Mari Andersen Heidi Ellingsen Hun som sang: ”..det handle om å ælske…” (??) Ellisif Wessel

Hva skal vi være kjent for? “Det er ikke nok å være kjent, du må også være kjent for noe”

Da drar vi til Yubari

Suksesskriterier Du må fortelle noe som er sant! - særlig for dem det gjelder (ansatte/medlemmer/innbyggere..) Du må fortelle noe som er relevant det må angå folk! Du må fortelle noe nytt Eller si ting på en ny måte! Du må fortelle det på en måte som engasjerer følelser styrer omdømmevurderinger!

I Dinamo tror vi det er særlig viktig å engasjere. BRUK BILBELTE Det er 50% større sjanse for å bli drept hvis du ikke bruker bilbelte Statens vegvesen eller

Hallo nordkyn

Når ord blir til dikt! Stillhet til å nyte friheten På Nordkyn føler du deg hjemme Unike naturopplevelser som gir varige minner Gjør Nordkyn – de eksotiske fiskevær! Nordkyn – eksotisk natur, rikt på fiskevann og jaktterreng Mye måkeskrik og lite ull. Hyggelige folk. Nordkyn – det e langt hit, men kort mellom opplevelsene. Med Barentshavet skummende rett i mot møter du folkene som lett inviterer deg inn i sitt hjem og sitt hjerte Unikt. Det er bare ett sted i verden: Nordkyn. Safari året rundt. Til havs og til fjells. Fem fiskevær. Alle med hver sin kultur og natur. Nordkyn har en unik og eksotisk natur. På Nordkyn har vi spenning i trygge omgivelser. Besøkende opplever oss som bor her som veldig gjestfrie og imøtekommende. Kystkultur og det gode liv. Stillhet til å nyte friheten. Møtet med nordkyn… Stedet… Ruth… Folka: Charlotte som har flyttet sørfra – 25 år…. Anni fra Ål i Hallingdal som eier det gamle bakeriet i Gamvik og skal Maria om har overtatt hotellet….

Bilbao, Drammen, voss

Visit Voss – Voss up? (Vossaeffektar) Obs. Wikipedia! 17

historiene

Vi har lekt litt med salgsargumentene Nordligste fastland i Europa/Top of Europe Kort mellom opplevelsene – året rundt. Fem levende, eksotiske fiskevær. Værhardt ute – lunt inne. / velvære ... inne-opplevelser.

En ny bydel i Oslo…. Som kan hende ikke vil være som alle andre?

Inntrykk

Hvorfor? Naturen: Barsk natur! Naturen og været! Naturen – lyset – atmosfæren - ekthet Maten: Fantastiske måltider vi hadde i en lavvo. Folket: Et folk som er "seige", lite selvhøytidlige og lune. Stillheten: Enkelhet, natur, og stillhet  Jeg liker at det er uberørt! Det eksotiske: Aktivitetene, eksotisk, friluftsliv

Valg

Til slutt: Et utrolig sted! Altfor ukjent blant altfor mange nordmenn Og andre Mulighetene er legio Lykke til! God debatt! Vennligst Berly Lund Grønning www.dinamo.no