For FUB Opinion Perduco 3.juni, 2013

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
12.Studienreise nach Finnland,
Advertisements

Tør å sette grenser! Diskusjonsopplegg om ungdom og alkohol -
Leiepriser for hybler og leiligheter halvår 2013
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE
STORE ER DE OG UTE STÅR DE En undersøkelse om oppbevaring av store løse gjenstander ved SIKA-museene.
Arbeidstidsordninger i barnehagen. Mer papirarbeid? Kartlegging i barnehagen, Lasse Kolstad.
Kurs hovedtillitsvalgte 8. – 9. mars Arbeidstidsordninger i barnehagen Tittelen endres i "Topp- og Bunntekst..."s2.
Omsorg for barn og permisjon
1 Arbeidssted, bruk av fasiliteter og - mengde 5.
©TNS Norsk Finansbarometer 2013 Norsk Finansbarometer 2013 Det norske skadeforsikringsmarkedet og dets bevegelser Grafikkrapport – Skadeforsikring.
Norske museers omdømme
Test av skjermer på fergene Horten - Moss
En merkavare i endring…
Ansvar og prosesser i skolen
NRKs Profilundersøkelse NRK Analyse. Om undersøkelsen • NRK Analyse har siden 1995 gjennomført en undersøkelse av profilen eller omdømmet til NRK.
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
Utarbeidet av Synovate MMI v/ Kathrine Steen Andersen Februar 2008 Rapport for Postbanken Parforhold og økonomi 2008.
Yrkesopplæringsnemndenes rolle i fylkeskommunenes arbeid med dimensjonering av utdanningstilbudet Kari Fyhn rådgiver Udir, Avdeling for fag- og yrkesopplæring.
Tids tyv i barnehagen En utfordring for styrer
Glitre barnehage.
Resultatene av Spørreundersøkelsen i Langesund Rotaryklubb.
Planlegging i klubbene – innledning til gruppeoppgaver 2290 Presidenttreff
Fjernvarmedagene 2011 Hvilke erfaringer har fjernvarmeselskapene med tilknytningsplikten? Akershus Energi Varme AS Berit Lindmo Markedssjef.
©TNS Norsk Finansbarometer 2013 Norsk Finansbarometer 2013 Det norske pensjons- og livsforsikringsmarkedet og dets bevegelser Grafikkrapport – Livsforsikring.
Norsk Finansbarometer 2012 Norsk Finansbarometer 2012 Norsk Finansbarometer 2012 TNS Gallup Oslo, 2012 Det norske skadeforsikrings- markedet og dets bevegelser.
Om Norsk Finansbarometer 2014
Norsk Finansbarometer 2013 © TNS Om Norsk Finansbarometer Norsk Finansbarometer er en syndikert undersøkelse gjennomført av TNS Gallup i samarbeid.
Om Norsk Finansbarometer 2014
Månedsbrev fra Blåklokka
FRA MÅLSTYRING TIL PROFESJONELT ANSVAR
Landsmøte i Medisinsk teknisk forening april 2006 Stavanger Rådgiver Bård Skage Informasjon fra Nasjonal kompetansegruppe for behandlingshjelpemidler.
Korpen Barnehage. Korpen barnehage 4 avdelinger, 2 avd. 1-3 år og 2 avd. 3-5 år Åpent i fra – plasser på småbarns avd. og 20 på de store.
Undersøkelse om Top Temps markedsposisjon 2008 Gjennomført for: Top Temp Gjennomført av: Synovate Februar 2008.
Kommuneundersøkelse høst 2010 for Distriktssenteret - Kompetansesenter for distriktsutvikling.
KLIKK SAMLIV Brukerundersøkelse gjennomført av Innsikt v/ Marta Holstein-Beck Mars 2009.
KLIKK REISE Brukerundersøkelse gjennomført av Innsikt v/ Marta Holstein-Beck Mars 2009.
Undersøkelse om undervisningsmateriell for psykisk helse
PROFILUNDERSØKELSE APRIL Datainnsamling: Telefonintervju Utvalg: Tilfeldig, representativt utvalg på 500 personer 15 år+ ble intervjuet i Møre&Romsdal,
Medlemsundersøkelse for NAFO
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Holdning til aldersgrensesetting © TNS Oktober 2013 Holdning.
Lokale foreldreutvalg for barnehager
Befolkningsundersøkelse juni 2014 For Skatteetaten.
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE StorsiaSmåsia.  Blå:  Rød:  Gul:  Grønn:  Felles PERSONALET Gretha Lise Lisbeth Brit Oddrun Kristine Hilde Nina Si.
Informasjon og omdømme Kort innlegg på PETS 17. april 2010.
Foreldre- undersøkelse 2011 BARNEHAGE. Det var 52% som svarte på undersøkelsen! Grafen under viser snittet på hvert spørsmål, i en skala fra 1-6 hvor:
SAFT-undersøkelsen SAFT SAFT-prosjektet er et europeisk samarbeid som skal spre kunnskap om trygg bruk av Internett til barn og unge, foreldre,
Næringslivets økonomibarometer Resultater for NHO Vestfold- 4. kvartal 2014.
Representantskapets møte 26. mai 2010 Praktisk arbeid med samfunnsansvar 1.Kontinuerlig forbedring 2.Forbedring skjer gjennom dialog KLP inviterer til.
Undersøkelse om bruk av proteinshaker og proteinpulver blant barn og unge Gjennomført november 2015.
VEL MØTT TIL NYTT BARNEHAGEÅR Introduksjon med styrer Sonja Iversen Gjennomgang av planer og satsingsområder HMS Foreldreutvalget og Samarbeidsutvalget.
Befolkningsundersøkelse om spørsmål knyttet til reise gjennomført for Forbrukerrådet av Norstat – juni 2014.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Befolkningsundersøkelse gjennomført for Forbrukerrådet av Norstat – juni 2015.
BRUKERUNDERSØKELSE I BARNEHAGEN INFORMASJON TIL STYRERE DATAINNSAMLING I denne presentasjonen finner du viktig informasjon om hvordan du kan bidra til.
Kommuneundersøkelsen vår 2015 For NHO juni INNSIKT SOM BRINGER DEG VIDERE Bakgrunn OppdragsgiverNHO KontaktpersonPer Øyvind Langeland HensiktFormålet.
Befolkningsundersøkelse om spørsmål knyttet til reise gjennomført for Forbrukerrådet av Norstat – juni 2014.
Holdninger til helseforsikring
Barn og ungdomsundersøkelsen 2016 Norsk Friluft
Utvalg og metode Målgruppe
Kvalitet I barnehagen Presentasjon
En undersøkelse blant søkere til Universitetet i Oslo 2015
Er forbrukerne prisbevisste når de kjøper bensin og diesel?
Foreldremøte Hamretun barnehage 26. September. 2017
En undersøkelse blant norske studenter Juni 2018
Undersøkelse blant synshemmede For Norges Blindeforbund
Psykososialt skolemiljø
Utskrift av presentasjonen:

For FUB Opinion Perduco 3.juni, 2013 Undersøkelse om bruk av vikarer i barnehager Blant barnehagestyrere og foreldre For FUB Opinion Perduco 3.juni, 2013

Prosjektbeskrivelse Oppdragsgiver FUB Kontaktperson Åse-Berit Hoffart Hensikt Bruk av vikarer i barnehage Metode Webundersøkelse Målgruppe Sendt ut undersøkelsen på lister med e-postadresser til barnehagestyrere Tilfeldig utvalg blant foreldre med barn i barnehagen, landsrepresentativt 18 år+ Antall intervju Barnehagestyrere: N = 1483 Foreldre med barn i barnehage: N = 500 Gjennomføring Mai 2013 Ansvarlig rådgiver hos Opinion Perduco Anne-Birgitte Høyerholt, tlf: 917 52 196 ah@opinionperduco.no FUB; undersøkelse om vikarbruk 03.06.2013

Hovedfunn Nesten alle barnehagestyrere sier det settes inn vikar i barnehagen når det er behov i arbeidsgiverperioden, og 8 av 10 sier de setter inn vikar etter 1-4 dager. Det at det evt. mangler personalet kan se ut til å resultere at planlagte aktiviteter blir avlyst – men det er færre foreldre som opplever at det er tilfellet enn hva barnehagestyrerne sier. Kan det være at foreldre ikke helt vet/følger med på hvilke aktiviteter som i utgangpunktet er planlagt fra barnehagen sin side? Det er også en langt mindre andel blant foreldrene (selv om nesten 3 av 10 opplever det) som opplever at barnehagen har manglet personalet enn det er blant de som styrer barnehagen. Barnehagestyreren sier de informerer foreldrene i større grad når det settes inn vikar i barnehagen enn hva foreldrene opplever de får av informasjon. FUB; undersøkelse om vikarbruk 03.06.2013

I de aller fleste barnehagene settes det inn vikar i barnehagene når det er behov, og det er nesten ingen som sier de endrer leverings/hentingsmønsteret til foreldrene grunnet personalmangel Base: Styrere; 1483 Base: Styrere; 1483 Base: Styrere; 1483 De aller fleste setter inn vikar i barnehagen når det er behov. 8 av 10 sier de setter inn vikar i løpet av 1-4 dager. Det er omtrent ingen som sier de ber foreldrene om å levere/hente barnet til andre tidspunkt grunnet personalmangel, men at det hos nesten 4 av 10 har avlyst aktiviteter grunnet personalmangel. FUB; undersøkelse om vikarbruk 03.06.2013

En tredjedel sier de ikke informerer foreldrene når det settes inn vikar i barnehagen Base: Styrere; 1483 Base: Styrere; 1483 Base: Styrere; 1483 FUB; undersøkelse om vikarbruk 03.06.2013

Halvparten sier de har 1-4 dager møtt en vikar i barnehagen ved levering/henting, og 4 av 10 sier de ikke blir informert når det settes inn vikar i barnehagen Base: Foreldre; 500 Base: Foreldre; 500 Base: Foreldre; 500 Ca. halvparten av foreldrene sier de i løpet av den siste tiden har møtt en vikar i barnehagen 1-4 dager. 4 av 10 opplever at de ikke blir informert om når det settes inn vikar i barnehagen. Det er ikke like stor andel blant foreldrene som styrere som opplever at planlagte aktiviteter blir avlyst grunnet personalmangel (22 % vs. 36 %) og også færre foreldre enn styrere som opplever at det har manglet personale (28 % vs. 63 %) FUB; undersøkelse om vikarbruk 03.06.2013

De fleste foreldrene befinner seg i aldersgruppen 30-39 år, og de har ett barn i barnehagen Base: Foreldre; 500 Base: Foreldre; 500 Base: Foreldre; 500 FUB; undersøkelse om vikarbruk 03.06.2013

www.opinionperduco.no Opinion Perduco er medlem av ESOMAR og Norsk Markedsanalyse Forening. Som medlem i disse bransjeorganisasjonene forplikter vi oss til å følge de strenge faglige og etiske retningslinjer som er vedtatt. Gjennom vår tilknytning til det internasjonale bransjenettverket Global NR, kan vi tilby alle våre oppdragsgivere gjennomføring av undersøkelser i de fleste markeder i verden. FUB; undersøkelse om vikarbruk 03.06.2013