Lindesnes 2020 Vi bygger den nye kommunen sammen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
IHR: Ny organisering av Sentraladministrasjonen Høsten 2013.
Advertisements

Hva var utgangspunktet?
Omstillingshåndbok - ledernes ansvar og oppgaver Mastemyr,
Organisering og standardisering av universitetets IT-virksomhet Bjørn Ness, assisterende IT-direktør Fellesmøte m/lokal IT 13. desember 2012.
Demo. KvalitetsLosen 29. mai 2008
STATUS PR Innherred samkommune
Innherred samkommune 1 Dialogseminar Åre 15. og 16. februar 2006 Innherred samkommune Status Administrasjonssjef Rudolf Holmvik.
Barnevern – status pr Høsten 2009 Evaluering av daværende organisering av mottak og undersøkelse Mål for evalueringen: Å finne ny organiseringsmodell.
Styringsprinsipper Styringssystem
HiO HiAk Prosessen. Litt historikk September 2008: Styrene ved begge institusjoner vedtar å ”utrede og klargjøre ulike sider ved at HiO og HiAk går sammen.
Universitetets IT-virksomhet: Strategi, styring, organisering Presentasjon på USITs allmøte 9. september 2010 Lars Oftedal, IT-direktør.
Prosjekt tidlig innsats
Vernetjenesten i Kristiansund
M. Haanæs Slik kan det gjøres Eksempler og resultater fra ulike prosjekt i PRO tjenesten i Holtålen kommune.
Om du ønsker, kan du sette inn navn, tittel på foredraget, o.l. her. Erfaringer med SAP Seminar Åse Berg Studie- og forskningsseksjonen SVT-fakultetet.
Utredning kommunesammenslåing 2014
Universitetet i Tromsø
prosjektdirektør Oslo og Akershus
”Justert organisasjon” Økonomiplanseminar 8.mars 2006 Inger Marie Bakken.
Evaluering av Avinors organisering og tilknytningsform Møte med fagforeninger og tillitsvalgte 13. februar 2006.
Kommunesammenslåing Avdeling - dato, Nye Sandefjord.
Om resultatdialogen på ulike nivå i kommunen v/Geir H. Forenklet definisjon/innhold; En årlig, planlagt samtale med underordnet leder/medarbeider om planlagte.
Folkehelseplan (kommunedelplan) for Aurskog-Høland kommune
Lederutvikling hos USIT
1 Hovedbygg-prosjektet 2012 Orientering til LOSAM Mars 2012 Jens Petter Nygård, prosjektleder Om du ønsker, kan du sette inn navn, tittel på foredraget,
1 Prosjekt ”DRIFTSAVDELINGEN - ORGANISERING 2009” Møte
KOMMUNEREFORMEN Presentasjon for Aurskog-Høland KrF januar 2015
Lørenskog kommune PUBLISERT: OMRÅDE: TEMA: OPPVEKST OG UTDANNING Tverrfaglig samarbeid for barn og unge TVERRFAGLIGE MØTER 22. SEPTEMBER 2016 HEGE DYRLAND.
Roller og spilleregler. Du skal representere innbyggerne Du har en styringsrolle Du har en folkevalgt lederrolle Du har en arbeidsgiverrolle Du er en.
Nye Sandefjord Gudrun Haabeth Grindaker Prosjektleder/ rådmann nye Sandefjord 25. januar 2016.
Fra ”helvete” til himmelen - eksempel på oppstart og prosess Arbeidsgiverstrategi Grue kommune v/ Anne Berit Gullikstad Kommunalsjef oppvekst (tidligere.
Lederdialog 8. – 10. juni. Samlingens innhold Status: Hvor er vi? Hvor langt er vi kommet? Hva er særlig viktige utfordringer fremover? Refleksjon: Hvordan.
Samarbeid ordfører og rådmann Fast møte hver mandag Forarbeid til møter Etterarbeid etter møter Løpende avklaringer rundt representasjon og deltagelse.
Fellesnemnda 8.des 2015 Orientering fra møte i ansettelsesutvalget Prosjektleders orientering.
Å bygge en ny kommune 12.mai 2016 Gudrun Haabeth Grindaker Prosjektleder/ny rådmann.
| fb.com/trondelagfylke Allmøte Ole Tronstad Prosjektleder/stabssjef NTFK/ TRØNDELAG.
Organisering NTNU: oppfølginger etter styrevedtak Fellesadministrasjon: status
Dialogmøte vedrørende utredning skolestruktur Skarnsundet Redigert
14. desember 2015: Oppstartsmøte for koordineringsgruppen for Lærings- og arbeidsmiljøåret 2016.
1 Verdier til hverdag og utvikling Nettverk for arbeidsgiverpolitikk Arne Skogsbakken.
«Arbeidsmiljø på dagsorden» ved enhetene i LOSAM ONF - opplevelse av situasjonen før sommeren Forslag til diskusjon - risikovurdering: 1) Hvordan oppleves.
Lederdialog Miljø og plansaker
Den gode skoleeier I Nes.
Lærings- og arbeidsmiljøåret 2016
Endringsprosesser ved UiT
Inndelingsloven Økonomisjefane.
arbeidsmiljøundersøkelsen ved NTNU
Adm Etablering av nye fellestjenester
UTKAST Prosjektøkonomistyring Felles for forvaltning av nye rapporter og håndtering av innspill til endringer EFP-prosjektet høsten 2013.
Seminar Sælen kirke 23.nov 2017
Hva skjer i programmet nye Kristiansand
Velkommen til leiarsamling
Lindesnes 2020 Vi bygger den nye kommunen sammen.
Målbildet Stab/støtte
Frivillighetserklæring – hva, hvorfor og hvordan?
Status i programmet nye Kristiansand
Lindesnes 2020 Vi bygger den nye kommunen sammen.
utfordringer i en ny region
Administrativ organisering i Sunnfjord kommune
Organisasjonsjustering hos USIT Allmøte 6. april 2017
Organisasjonsjustering hos USIT Allmøte 01. juni 2017
Veileder for innplassering av ansatte
Organisasjonskart for webarbeid Oppdatert 11/8 2008
Informasjonsmøter for ansatte
Informasjonsmøter for ansatte
Orientering/Status kommunesammenslåing, 237 dager igjen
Arbeidsmiljøundersøkelsen
Orientering kommunestyret i Tysfjord kommune den
Nye Stavanger Informasjon om prosessen frem mot sammenslåingen av Finnøy, Rennesøy og Stavanger kommune Nå skal dere få informasjon om prosessen.
Utskrift av presentasjonen:

Lindesnes 2020 Vi bygger den nye kommunen sammen

Hva har skjedd og hva er status nå? Siden høsten 2017: Ansatte innen alle fagområder, tillitsvalgte, verneombud og ledere jobber tett og finner løsninger sammen Mange delprosjekter er nå kommet så langt at de er ferdige med å utrede og planlegge for ny kommune Hva betyr det å jobbe tett? Vi går inn i det nye året med å gli over i en ny fase - fra å planlegge til å forme og bygge opp den nye kommunen

Organisering av enheter/tjenester: Gjennomgå arbeidet som er gjort innen alle fagområder se helhetlig på organisasjonen, og sette alle enheter og funksjoner i sammenheng vurdere bygningsmasse og geografisk plassering finne løsninger som gjør at vi kan jobbe godt sammen på tvers av hele organisasjonen og tegne det nye organisasjonskartet Nå er det først enhetsstrukturen og organisering av oppgaver/tjenester som formes. En tilpasningsprosess hvor den nye kommunen formes litt etter litt

Tidsplan personal nye Lindesnes 1. mars: Enhetsledere/ tilsvarende avklart/tilsatt i ny kommune Mars-april: Enhetsledere tar over ansvaret for sine enheter og iverksetter planer for ny kommune 1. april: Avdelingsledere/tilsvarende avklart/tilsatt i ny kommune April: Den digitale organisasjonen er avklart. Alle ansatte tilknyttet enhet og roller tildelt i grunnleggende IT-systemer Sommeren 2019: Mange enheter/tjenester vil i praksis fungere som i ny kommune. Senest september: Alle ansatte innplassert i ny kommune Likevel er det de tre eksisterende kommunene som frem til 1. januar 2020 har det formelle ansvaret for å levere tjenester til innbyggerne og som har arbeidsgiveransvaret for de ansatte Det opprettes en ressursgruppe (personal, juridisk kompetanse, sekretær) som skal sikre enhetlig oppfølging og gi bistand i prosessen Mars og utover: Enheter slås sammen og begynner å jobbe sammen så snart det er aktuelt

Ansettelser/innplassering kartleggingssamtaler Rådmann ledergruppe/nøkkelstillinger Kommunalsjefer Enhetsledere avdelingsledere medarbeidere innplassering omstillingssamtale innplassering

Grunnlagsdokumentasjon Omstillingsveileder Utvalgskrets og utvalgskriterier Organisasjonskart Stillingsbeskrivelser

Trygghet for å beholde jobb Intensjonsavtalen er klar på at ansatte skal ha trygghet for å beholde jobb. Det gjelder også ledere. For mange blir det endringer i oppgaver, og for noen kan arbeidssted bli endret. Vi skal gjennomføre prosjektarbeidet ryddig og åpent. Vi har godt samarbeid med tillitsvalgte og vernetjenesten.

Informasjon i prosessen Prosjektleders nyhetsbrev til ansatte Nettsiden nye Lindesnes Informasjonsmøter Møter med tillitsvalgte Informasjonsbrosjyre Info i kommunestyrer/bystyret

Bygningsmasse og geografisk plassering av tjenester/oppgaver/enheter Vedtak i kommunestyret i Marnardal 13.11.18: Peker på hva som finnes av muligheter i kommunen og på intensjonsavtalens formuleringer om kompetansearbeidsplasser i hele kommunen, med videre Helhetlig plan for den nye kommunen Geografisk plassering og lokalisering av den nye organisasjonen gjøres kjent når hele organisasjonen er plassert. Kommunen skal være representert på aktuelle steder Det skal være virksomheter og kompetansearbeidsplasser i alle dagens rådhus Lokaliteter skal brukes hensiktsmessig. «Kommunestyret henstiller til prosjektleder nye Lindesnes å vektlegge og opprettholde det forholdsmessige antallet kompetansearbeidsplasser mellom dagens kommuner og fremme lokalisering som en helhetlig sak for fellesnemda.»

Administrativ organisering Kommunens ledelse matriseorganisering med utvikling- styring- og felles administrative funksjoner i stab – bistår linjen (tjenesteområdene) rådmann assisterende rådmann kommunalsjef Oppvekst Stab/støtte/utvikling kommunalsjef Velferd kommunalsjef Samfunn