Referat Foreldremøte høst 3.trinn

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Foreldremøte 3b – våren 2013 Oppmøte:
Advertisements

Foreldrekontakter Ved arbeidsutvalget i FAU Utarbeidet av Arly Hauge Presenteres onsdag av Birgitte Engestøl.
Motivasjon og begeistring. Foreldre er viktige i skolen
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
Velkommen til Godlia skole Skolestart Skolens visjon: "Et trygt sted å være og et godt sted å lære"
Foreldrekontaktenes rolle
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE
Motivasjon = Begeistring Tillitsvalgte foreldre er viktige i skolen!
Myra skole – foreldremøter Høsten 2011 Informasjon
FORELDREMØTE 1. KLASSE 23. SEPTEMBER 2014.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE FOR 1. og 2. TRINN
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE
Velkommen til foreldremøte på Lyshovden Oppveksttun-skole
Foreldremøte a. Fag Alle prøveresultater vil bli gjennomgått på utviklingssamtalene Matematikk: o Halvårsprøve i Multi (på data) o Udir.,
UKEPLAN FOR 3. KLASSE UKE 20 og mai 2015
UKEPLAN FOR 3. KLASSE UKE 24 og juni 2015
Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.
8C Skoleåret
Velkommen til foreldremøte 7/ rød. Klasse 3 rød 22 elever, 13 jenter og 9 gutter Sosialt miljø: En godt sammensveiset gjeng Inkluderende klassemiljø.
25.August 2016 Foreldremøte 8.trinn. Agenda Kort innledning ved rektor Vurdering for læring ved Inspektør It’s learning ved inspektør Lekser Helsesøster.
Fremme læring og utvikling! God læring og utvikling gror best der det er trygghet og trivsel.
Uke mars Verdiord: Lydighet Vi holder på å lære oss gitargrepet D i musikk. Da kan vi spille «Ro,ro, ro din båt og «Fader Jakob».
Velkommen til 2. trinns foreldremøte! Forsyn dere med kaffe / te.
Ukeplan for 1. trinn Uke september – 02. oktober 2015.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. KLASSEMILJØ God arbeidsro i timene Der det er barn, er det utfordringer. Veldig fin klasse som helhet og bare skjønne unger,
Uke mars Uke mars Verdiord: Tålmodighet.
Foreldremøte 2B Tirsdag 8.september. Timeplan 2.klasse MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag NorskGymMatteNorskMatte/Norsk FellessamlingEngelskMatteNorskKogH/Samfunn.
Foreldremøte 2 b 13. september Vaulen skole. 2B 21 elever Randi er kontaktlærer Bente er lærer i engelsk og tolærer i 2 norsk timer. Anne Gro er mattelærer.
Skole/hjem samarbeid 3.trinn. Lekser Tilpasset opplæring (nettsider o.l) To leksepermer – Norsk og matte – Engelsk Husk å levere lekser: – Engelsklekse:
Foreldremøte Kvernevik skole September NY ORGANISERING AV SKOLEDAGEN Ny organisering av skoledagen Inneværende skoleår prøver vi ut ny organisering.
Foreldremøte for 4. trinn 13. september Databruk i undervisningen  Rena skole har skiftet fra mobilskole til Visma Flyt skole. Telefonnr. til Hedda.
Generell info Opprop Oppdatering av klasseliste Bursdagsfeiringer- leie av SFO (minus august,september, juni og fredager og helger) Abonner på nyheter.
Høsten Adresse: minskole.no/bogafjell (som før)
Oppstarten Første uke- strålende Jobber med gode rutiner og arbeidsro Lesestund hver morgen. Øver på å skrive stavskrift Alle har venner, godt klassemiljø.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. PROGRAM Quiz Info om klassemiljø, lekser, leksehjelp, foreldreundersøkelsen, lesediplom, utviklingssamtaler, kontakt med.
Mål for perioden: Sos: Rekk opp hånden når du vil si noe. Lytte etter beskjeder. No:. Lese med god flyt og innlevelse. Ha stor bokstav i navn. Ma: Kunne.
Velkommen til foreldremøte på 4. trinn
Velkommen til foreldremøte 2. trinn
Velkommen til foreldremøte i 2d

5. klasse 1.Hva gjør vi i 5. klasse for å oppnå skolens lokale mål fra kommunens kvalitetsplan? -Lesing og skriving i alle fag -vurdering -læringsmiljø.
FORELDREMØTE NYTT 8.TRINN
Velkommen til foreldremøte!
Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på
Velkommen til Foreldremøte 7. trinn
Velkommen til foreldremøte på 4.trinn høsten 2017
Velkommen til foreldremøte
Foreldremøte for 1. trinn
Foreldremøte i 2A Tirsdag, 30. mai 2017.
Velkommen til foreldremøte
Velkommen til foreldremøte!
Teinå skoles hjemmeside.
Velkommen til foreldremøte på SFO
Vi koser oss, har juleavslutning i kirka eller på skolen.
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Informasjon om FAU (Foreldrerådets arbeidsutvalg) og klassekontakter
Skole/hjem samarbeid.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ 3.TRINN
Foreldremøte høst september.
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Velkommen!.
1. Case fra politiet 2. Gjennomgang av app 3. Elevarbeid 4
  Foreldremøte 1D 05.September 2018.
Velkommen til foreldremøte
Foreldremøte SFO høsten 2019
Velkommen til foreldremøte 1. trinn
Velkommen til foreldremøte På 1. trinn
Velkommen til 6C Jeg er ny og noen foresatte/foreldre er ny. Kort presentasjon om hvem vi foreldre/foresatte til.
Velkommen til Foreldremøte – 7.trinn
Utskrift av presentasjonen:

Referat Foreldremøte høst 3.trinn 19.09.18

Saker Aina informerte om SFO og Visma Helsesøster presenterte seg og informerte om at hun vil ha undervisningsopplegg om kosthold og fysisk aktivitet samt om «kroppen min eier jeg». 3.trinn her og nå Korps i skolen Lekser Visma Diverse Valg av klassekontaker og evt. Fau-representanter Juleavslutning

Trinnet her og nå Sosialt - Det er lite konflikter på trinnet, det er et godt og inkluderende klassemiljø. De er flinke til å spørre de som går alene om de vil være med å leke. De leker mye på tvers av klassene. Elevene har selv vært med og laget klasseregler. Både regler for hvordan vi skal ha det i klasserommet og «bry seg om regler» for hvordan skal vi være mot andre. Vi bruker en god del tid på det sosiale, tar opp ting etter hvert som de skjer, vi jobber med «Mitt valg», Lions program for å fremme det psykososiale miljøet. Blant annet skal vi ha om det å takle sinne i løpet av 3.trinn. Arbeidsro Vi på trinnet synes de er flinke til å jobbe og at det er god arbeidsro i timene. De får mye skryt fra andre lærere som har klassene i ulike fag. Det kan være tilløp til noe uro i overgangssituasjonene noe vi jobber med daglig, som for eksempel det å ta i mot og utføre beskjeder og gjøre det man skall. Stavskrift Det vil være noe ulik progresjon, alle er ikke klare til å skrive stavskrift.( sammenhengende håndskrift). 2 ekstra timer utover lovpålagte timer. Brukes foreløpig til IKT. Disse to timene har vi valgt å bruke til IKT. På fredager får elevene dobbeltime med IKT. Klassene bytter på å bruke Ipad og pc

Korps i skolen 3 grupper har 10 uker hver med korps i skolen De resterende har kunst og håndverk Viktig å øve på instrumentet Instrumentet må være med på skolen torsdager Avsluttende konsert Foreldre/foresatte vil få invitasjon.

Lekser Arbeidstime Må og kan-lekser 3.trinn skal nå ha to arbeidstimer, en på mandag og tirsdag. I disse timene får elevene tilbud om å gjøre lekser. Hvis de allerede har gjort leksene eller vil gjøre de hjemme så får de bruke timene til å lese enten lekser eller i hylleboka. Må og kan-lekser Viktig å lese minst ti minutter hver dag Engelsk: Det var et ønske fra foreldre om å innføre Quislet til glosetrening. Dette er videreformidlet til engelsk lærer.

Visma Eget nr til Bikuben SFO: 19123036980050 GruppeSMS for ting som ikke er av sensitiv karakter: sykdom, tannlege osv: 19123036980027 Sensitive meldinger skal fortsatt sendes til kontaktlærers eget Vismanummer: Anita: 19123036980011 Bente: 19123036980017 Oppdatering av elevkort i Visma. Sjekk at telefonnummer til foresatte stemmer. Viktig at de som mangler epost legger inn dette! IKT-samtykke: dersom foreldre ikke svarer ja på dette punktet kan eleven ikke bruke PC og Ipad på skolen. Dette må svares på umiddelbart.

Diverse Halloweenfest vil bli arrangert av Kultur på Kulturhuset. Mat- En del elever er fortsatt sultne etter at de har spist opp matpakka. Klær- Viktig med nok skift og klær etter vær. Vi har ikke lenger tørkeskap. Husk pose rundt drikkeflasker. Det har vært en del uhell med vann/ saft i skolesekken. IKT: la elevene få øve noe hjemme på PC, som for eksempel å logge inn på Moodle for å se på ukeplanen. All informasjon legges nå ut på Moodle, inkludert ukeplan.

Klassekontakter Valg Juleavslutning Eventuelt 3A: Stig Rogneslien Vara: mangler. 3B: Linda Gustad Skeie Vara: Carsten Walmsnæss FAU: 3A:Marit Dufseth . Vara: mangler. 3B: Eline Haugen Moen . Vara: Marianne Andersen. Det mangler både vara for klassekontakt og FAU-representant i A-klassen. Håper noen kan melde seg til disse vervene. Foreslår at dere bruker FB-siden til trinnet til dette. Fint om vi får tilbakemelding når dette gjort. Juleavslutning Det var enighet om at vi også i år har denne tidlig da det ofte er mye som skjer i desember måned. Dato ble satt til onsdag 28/11. Foreslår klassekontaktene får i gang en komite som tar ansvaret for planleggingen. Eventuelt Saker meldt inn til klassekontaktene: !. Ukeplaner kun på moodle: noen savner muligheten til å kunne gi tilbakemelding til lærer om uka som har vært. Tiltak: Skolen ordner med en skrivebok som kan ligge i sekken hvor eleven kan skrive til lærer dersom det er behov for det. Det er viktig da at eleven selv leverer denne til lærer. 2.Informasjon fra FAU: FAU ønsker tilbakemeldinger angående det psykososiale miljøet da de har dette som et satsningsområde. Dette i henhold til resultatene fra kultur for læring.