Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til foreldremøte 1. trinn

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til foreldremøte 1. trinn"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til foreldremøte 1. trinn

2 Lærere og assistenter Anette Birkeland Berit Michalsen
Anne Berit Pevik Mariell Holmen Marit Rønning Elin Pedersen Presentasjon av foreldre

3 Sakliste Forventninger Praktisk informasjon Ukeplanen
Lekser og postmappe Fag

4 Forventninger At eleven kommer uthvilt, har spist frokost og kommer på tiden. At dere framsnakker skolen. At dere leser informasjonen skolen sender ut og sjekker skolens hjemmeside. At elevene har med seg en god niste på skolen Elevene må ha med seg klær etter vær. Det er ekstra viktig at elevene har med seg regntøy, støvler og et ekstra par tørre sokker.

5 Praktisk Ukeplan deles ut hver mandag og den publiseres på skolens hjemmeside. Ved fravær, ring kontoret mellom Kontortiden vår er fra kl hver dag. Onsdager er vi i møte. Onsdag 11. september kl feirer vi skolens 50-års jubileum. Vi trenger to foreldre fra hvert klassetrinn til å hjelpe. Bursdagsfeiring.

6 Lekser og postmappe Elevene får to lekser i uka. De leveres ut mandag og samles inn fredag. Postmappa samles inn hver dag for gjennomsyn på skolen. Den må sjekkes hjemme hver dag, og den skal alltid ligge i sekken.

7 Bøker vi bruker på skolen
Norsk- Salto Matte- Matemagisk Engelsk- Quest

8 Klassemiljø Egne klasseregler Håndhilser på alle elever hver morgen
Uteskole Fast dagsrytme og rutiner Foreldrenettverk- hva ønsker dere?

9 EVENTUELT Utleie av skolen er gratis når det er skolearrangementer. Når det gjelder privatleie til eks. barnebursdager koster det 150,- pr time for gymsal(med skolekjøkken 208,-), og 100 ,- pr time for klasserommet. Spesialrom/SFO koster også 208,- pr time. Når dere drar hjem får dere et ark med tips til hva dere kan øve på hjemme denne høsten  Foreldrekonferansene vil holdes i slutten v september/oktober.


Laste ned ppt "Velkommen til foreldremøte 1. trinn"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google