Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Uke 14 4.- 8.mars Verdiord: Lydighet Vi holder på å lære oss gitargrepet D i musikk. Da kan vi spille «Ro,ro, ro din båt og «Fader Jakob».

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Uke 14 4.- 8.mars Verdiord: Lydighet Vi holder på å lære oss gitargrepet D i musikk. Da kan vi spille «Ro,ro, ro din båt og «Fader Jakob»."— Utskrift av presentasjonen:

1 Uke 14 4.- 8.mars Verdiord: Lydighet Vi holder på å lære oss gitargrepet D i musikk. Da kan vi spille «Ro,ro, ro din båt og «Fader Jakob».

2 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Uteskole Samling Stasjoner Lunsj Engelsk Samf.fag Samling Matte Norsk/Gym Lunsj Krd Konsert Samling Stasjoner Felleslunsj Skrive- gruppe Guds- tjeneste Stasjoner Påskeunsj Norsk Matte Jeg kan måle og regne ut omkretsen av enkle figurer i cm. NorskJeg vet hva det vil si og vise hensyn og respektere andre. EngelskJeg kan skrive, lese og bruke setningen «I like you» Sammen med andre Jeg kan være en god venn. Mål for denne uka: Gå gjennom målene sammen med en voksen og vurder deg selv: Grønt- Ja jeg kan. Gult- Jeg kan nesten. Rødt- Jeg må øve mer.

3 Til tirsdag Norsk: Les side 37 i leseboka «Zeppelin» Matte: Gjør side 15 i «Matemagisk 2b». NB! Øv hver dag på å skrive øveordene Til onsdag Norsk: : Les side 38 i leseboka «Zeppelin» Skriv øveorda så fint du kan i «Lekseboka» di. Husk at ordene skal ligge på linja og bokstavene være i riktig «etasje». Data/Ipad: Velg «Regnemester» under lenker på skolens nettside 2.klasse. Trykk på doble nær doble og velg første rute. Jobb i minst 15 min. Vil du utfordre deg selv velger du neste rute Kanskje du klarer to eller kanskje du trenger øve flere ganger på den første? Til torsdag Naturfag: Gjør side 57 i «Mylder» Matte: Gjør side16 i «Matemagisk 2b». Til fredag Norsk: Les side 39 i leseboka «Zeppelin» Engelsk: Øv på å skrive og lese setningen «I like you». Matte: Gjør rød og gul del (blå er ekstra) side16 i «Matemagisk 2b». Gjør vurderingsskjema på ukeplanen sammen med en voksen. Du skal levere ukeplanen inn med navn på. Øveord: Respekt hensyn Øvesetning: I like you = Jeg liker deg

4 Til hjemmet Hei Da har vi hatt noen koselige elevsamtaler med alle elevene. De er ærlige i sine tilbakemeldinger og stort sett fornøyde med skolen og klassen sin. I norsk har vi fokus på lesing og skriving i alle fag. Vi knytter norsken opp mot naturfag denne uken og vi har derfor lekser i natur- og samfunnsfagsboka «Mylder». Vi snakker om begrepene «respekt» og «hensyn». Vi vil lære litt om hva man kan gjøre for å ta hensyn og ha respekt for andre. I matte lærer vi å regne ut omkretsen av enkle figurer. Vi lærer at i et kvadrat er alle sidene like lange, og at når vi vet målet på en side vet vi målet på alle. Vi må addere alle sidene for å finne omkrets. Elevene syns dette er veldig gøy. Hjelp dem å være nøyaktige når de måler og å bruke linjal når de streker opp. Tallene skal være rett veg og stå pent på linjen. Husk å sjekke arbeidet elevene har gjort, også de på leksehjelp. Dere kan ta ut «Matemagisk» 1 A av sekken. Den er vi ferdig med. Husk foreldresamtaler denne uken Uken etter det starter vi med nasjonale kartleggingsprøver i norsk og matematikk. Dere får beskjed om resultatet etter hvert. Artister fra kulturskrinet kommer og underholder oss siste time onsdag. Ta kontakt om dere lurer på noe. Jeg har lest planen: Underskrift foresatt. Mvh Liv og Tina Tlf. nr. Liv:99009056 Tlf.nr Tina:97622820


Laste ned ppt "Uke 14 4.- 8.mars Verdiord: Lydighet Vi holder på å lære oss gitargrepet D i musikk. Da kan vi spille «Ro,ro, ro din båt og «Fader Jakob»."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google