Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på"— Utskrift av presentasjonen:

1 Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på
Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på. Dette er det kun foreldre og foresatte som er pålogget som får se. Det gjelder også resten som jeg skal vise. Her ser dere de 3 neste dagene. Siste nyheter og beskjeder som har blitt lagt ut, kommer opp her. Her kommer det opp den siste dagrapporten Som har blitt lagt ut. Her kommer det opp aktuelle nyheter og info Fra barnehage.no Her kommer de siste bildene som Har blitt lagt ut

2 Etter at dere har logget dere på, bør dere gå inn på deres profil å sjekke at alt stemmer, og eventuelt endre det som ikke skulle stemme. Min profil Om dere ikke ønsker at deres telefonnummer eller E-post skal være synlig for de andre foreldrene, merker dere av her.

3 Her kan dere kose dere med mange barnehagebilder
Trykk på ``bilder`` Bildemeny Dere her har mulighet til å rapportere bilder som dere mener er upassende. Bildet forsvinner umiddelbart. Administrator får så opp melding om bildene som har rapportert, og tar så en avgjørelse på om bildet skal slettes for godt eller legges ut igjen.

4 Ved å trykke på ``ukeplan`` kan dere se hva som skjer fremover
Skriv ut planen Let frem dato Velg å se hele måneden I kalenderen vil vi legge ut mye forskjellig info. Som for eksempel bursdager, merkedager, planleggingsdager, beskjeder osv. Hver gang dere logger dere på nettsiden får dere automatisk opp de neste tre dagen, så det kan være lurt å gå innom i ny og ne. Vi kommer også til å sende varsel på mail om vi har endret mye på planen.

5 Mye av informasjonen finner dere ved å klikke på ``informasjon``
Her kommer vi til å legge ut nyheter. For eksempel om barnehagen har gjort noe ekstra moro, eller diverse skriv (sykdommer etc) Dette er det samme som en dagsrapport der vi vil skrive litt om hva som har skjedd de aktuelle dagene. Her kan dere se oversikt over alle barn og foreldre. Dere får også frem telefonnummer og E-post så sant det ikke er reservert mot dette. Her kan dere se hvem som sitter i SU. (samarbeidsutvalget)


Laste ned ppt "Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google