Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til foreldremøte

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til foreldremøte"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til foreldremøte
11. April 2019

2 Saksliste 6. trinn nå Leirskole Overnattingstur
Saker fra klassekontaktene

3 6. Trinn nå Sosiale medier og mobilbruk
Det brukes mye tid på å ordne opp i det som skrives og sies på sosiale medier. Det er spesielt chatter på Snap, Tik Tok og Momio. Mange elever tar Screenshots og viser det til oss lærerne. Det oppstår mye konflikter og misforståelser rundt det skrevne ord. Dessuten er det også grupperinger på Snap, der ikke alle er en del av. Det blir stadig nye grupperinger. Det har også hendt at elever hacker seg inn på andres kontoer. Det er ikke alltid at mobilene leveres inn av elever på morgenen. Vi oppfordrer dere foresatte til å snakke med barna om at dersom telefonen skal være med på skolen, skal den leveres til lærer. Klassemiljø Ulike gruppeinndelinger fører til at 6. trinn nå er samlet som et trinn og ikke to klasser. Vi ser at det er mye fin lek ute og at det sjelden oppstår konflikter i forhold til utelek. Språkbruk er et stort problem. Det må legges inn en stor innsats både fra skolen og hjemmet. Kristian informerte at det er utarbeidet en plan i samarbeid med FAU. Barnehagene og skolene i Åmot deltar i et prosjekt i forhold til sosiale ferdigheter og miljø.

4 6. Trinn nå Resultater etter 2. runde med Kultur for læring
Kristian informerte om resultatene etter spørreundersøkelsen og takket for stor svarprosent. Heidi fortalte at flertallet på 6. trinn er veldig fornøyd med det faglige og at de får god hjelp. De synes det er viktig å gå på skolen for å lære. De liker seg godt på skolen og i friminuttene. De drømmer seg sjelden bort. De forstyrrer sjelden andre. Det er ingen forskjell på om det er lærer eller vikar. De har god kontakt og det oppleves at lærerne liker dem. De tør ta opp ting med de voksne. Det som slår negativt ut hos noen er at de kjeder seg i timene. Spesielt gutter er rastløse og sitter urolig. Gutter er trøtte og uopplagte. Gutter blir forstyrret av det som skjer utenfor klasserommet. Gutter kan svare læreren når de blir irettesatt. Jenter kan bli lei seg og holdt utenfor. Flertallet på trinnet opplever at det er vanskelig med gruppeoppgaver og at de får for lite skriftlige tilbakemeldinger fra lærere. Innsats og resultater Innsats er bedre og vi ser på kartleggingsprøver at resultatene går oppover. Fortsatt jobber de best en og en.

5 Leirskole Uke 37. 9. – 13. september
Fevik maritime leirskole ligger mellom Arendal og Grimstad Fevik maritime leirskole – sjekk ut hjemmesiden. Nytt foreldremøte rett etter skolestart neste skoleår.

6 Overnattingstur Sykkeltur til en utvalgt plass i juni. Faglig opplegg
Kristian fortalte at det er midler i forhold til Pilgrimsleden og mat og helse. Deset og Osen blir med. Foreldre ansvar for kveld / natt? Mat? Telt og annet utstyr

7 Bokprosjektet Pris og antall: 150 kr pr. bok, alle selger minst 5 bøker hver. Salg på noen utvalgte steder på Rena og i Osen. Gi en sum til en veldedig organisasjon. Barna har bestemt at det skal gis kr til Barnekreftforeningen. Lesing av korrektur skjer i uke 20. Lansering med reportasje i Østlendingen. Gi beskjed dersom noen ikke kan være i avisen. Hagefest med grilling og lek på Enga i starten av juni Forside blir en tegning at et tårevått øye med jordkloden inni. Tittelen blir «Et blikk på verden».

8 Saker fra klassekontaktene
FAU-valg for 6B: Det ble Lillian Liabø Tandstad. Morten Nordberg Lindstad sitter for 6A. Valg av vara for klassekontakter. Neste års klassekontakter er Berit Nergård og Tor Øystein Moen 17. mai: Hver familie må stille med 1 kake og 1 pose wienerpølser. Guttenes foreldre tar med pølsebrød og jentenes foreldre tar med lomper. Kakene må tåle sol. Dugnad i forhold til 16. og 17. mai ble ordnet. Foreldre stiller opp. Kontaktpersoner er Aanon på tlf eller Morten på tlf Birkebeinerrittet- dugnad til høsten


Laste ned ppt "Velkommen til foreldremøte"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google