Årshjul for kommunikasjon

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Fremme helse og forebygge sykdom
Advertisements

Er du ung, har langvarige helseutfordringer og har lyst til å møte andre unge i liknende situasjon? I Helt sjef! kan du møte andre unge i liknende situasjon.
Velkommen til foreldremøte høsten Overgang fra felles del til avdelingsvis……  Vi går gjennom stokken  Viser konkretene som støtter hverdagens.
Bonde i medgang og motgang. Kleiva Halle Arnes Distriktsleder HMS Nord Norge. 1.
Unge & Rus IVERKSETTING OG GJENNOMFØRING. Tiltaket Unge & Rus i Oslo – en prosessevaluering En studie av iverksetting og gjennomføring av Unge & Rus i.
Om skolekonkurranser i Nordland Informasjon ved koordinator seniorrådgiver Gunnar Pedersen
ALLEMED. Agenda 1.Velkommen og mål 2.Hva gjør vi allerede for å inkludere? 3.Hva vil vi forbedre? 4.Hvilke første skritt kan vi ta? 5.Avslutning.
Friluftslivets år 2015 «Nå er det din tur!» Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal håper skoler og barnehager bruker Friluftslivets år til å sette fokus på.
Blokkhaugen skole FAU Foreldrenes arbeidsutvalg. Årshjul Valgprosess Sette opp ulike arbeidsgrupper Skoleballet er hovedfokus Temakveld/ dag.
Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!
HEI! VG1 He - elever – høsten 2009 Er du opptatt av helsa di.... Ønsker du å fordype deg i ernæring og fysisk aktivitet enten som hudpleier, helsefagarbeider.
FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 PRESENTATØR, DATO. Siden starten i 2000 har FIRST Scandinavia hatt som formål å gi barn og unge god lærings- og mestringsopplevelser.
TRENINGSVENN FOR PERSONER MED DEMENS. Et pilotprosjektet i regi av Nasjonalforeningen for folkehelsen Møre og Romsdal og Møre og Romsdal idrettskrets.
LÆRINGSSTRATEGIER Holte skole, 9. trinn 2016/17.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE TORSDAG 22. SEPTEMBER 2016.
Presentasjon av handlingsplanen
Egil W. Martinsen Oslo universitetssykehus Universitetet i Oslo
Kick Off bøsseaksjonen
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE.
Årshjul for kommunikasjon
Hvordan rekruttere nye frivillige? ...og beholde dem?
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
for psykisk helse 2017 tirsdag 10. oktober
3 STRESSMESTRINGSTIPS FOR LEDERE
Diabetes 2 - kurs Kursinformasjon Deltakelse på kurs krever henvisning fra lege. Henvisningen sendes til: Lovisenberg Diakonale Sykehus Medisinsk Poliklinikk.
BLI MED PÅ EN KJEMPEHELG PÅ EVJETUN AUGUST!
Delevaluering av prosjektet Haugalandsløftet
Øvelser med kommunal kriseledelse
Hvorfor er det vanskelig å ta gode beslutninger?
Til deg som skal holde denne presentasjonen: I 2017 markerer kirkene i Norge at det er 500 år siden reformasjonen, og de har valgt Fasteaksjonen som sitt.
Foreldreengasjement ved Lassa Skole
Sidene for 1935 fra bestefars første dagbok,
Hva: Leik og fysisk aktivitet ved Dette kan alle være med på,
Tid Onsdag 17. februar 2015, Kl. 10:00-15:00 Sted
- sammen for en bedre skole!
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
Årsplan Barnas Hus barnehage del 1
Facebook for frivillige
Rekruttering og deltakelse i korps
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!
Årshjul rødbasen
Forbundets etiske retningslinjer
Valgfag innsats for andre
DRØMMESKOLEN Skoleåret 2015/2016.
Årshjul med faste aktiviteter
Verdensdagen for psykisk helse
Nøstodden barnehage Foreldre informasjon
Yrkesfaglig fordypning – Hva er det egentlig??
Velkommen – presentasjon av deg selv
Foreldre – Barnas viktigste Forebygger
Hva er Lillestrøm? Byen med den sterkeste veksten i landet
DEKOM-samling Oppdal, 26. og 27. september 2018
Demensaksjonen september
Europeisk mobilitetsuke og Bilfri dag 2015
Oppgave 7 Side 109 i arbeidsboken
Osloskolen lanserer Skolemelding
Ungdata-undersøkelsen 2018 i Trøgstad
Årshjul for klubber og idrettsråd i Hedmark idrettskrets 2019
Nyttårsmarsjen februar – 21. mars
Systematisk arbeid med motivasjon
Foreldremøte 06/ Stemningsbilde fra Kragerøleiren
Teknisk utvalg Årsplan 2018
Engasjement og frivillig arbeid
WORKSHOP!.
Nettverk for kommunikasjon v/ Kristin
UNGDOM OG LOVBRUDD Om kriminalitet og konsekvenser
Together, we see a world where people unite and take action to create lasting change — across the globe, in our communities, and in ourselves. Together,
Om Verdensdagen for psykisk helse
Enkel brukerveiledning
Foreldremøte 9.klasse
Utskrift av presentasjonen:

Årshjul for kommunikasjon Frisklivssentralen

Når Hva Aktivitet Februar Nøkkelhullet er blitt trangere Filmer som kan deles facebook.com/smaagrep 17.mars Verdens søvndag De fleste ungdommer ser på en eller flere skjermer den siste timen før leggetid. Hva med å starte en ny rutine for å «slå av i tide» på Verdens søvndag? Film fra helsedirektoratet om å logge av: youtube.com Brosjyrer om søvn fra Helsedirektoratet. 20.mars Internasjonal dag for glede Hverdagslykke. «Si hei og vær en venn. I dag er den internasjonale dagen for glede!» «Hvordan få det litt bedre i hverdagen?» Bestill brosjyrer og «bruksanvisning» om hverdagslykke hos Rådet for psykisk helse. Mars Slutta-appen blir oppdatert og relanseres Det lages ny film om appen, som blant annet vil bli markedsført på facebook.com/slutta.no Markedsføre frisklivssentralen Dele gode brukerhistorier om hva frisklivssentralen er. Aktiv Eiker har laget brukerhistorier for Facebook som kan deles.

Når Hva Aktivitet 8. mai Ny rapport om fett Nasjonalt råd for ernæring lanserer en ny rapport om fett. Mer informasjon kommer på facebook.com/smaagrep 10. mai Verdens aktivitetsdag Synliggjøre tilbud om fysisk aktivitet på frisklivssentralen gjennom lokalmedia og lokale arrangement. (Tips: Les om Frisklivsmarsjen i Oslo). Mer informasjon kommer på facebook.com/DineTretti 31. mai Verdens tobakksfrie dag Synliggjøre tilbudet om hjelp til røykeslutt på frisklivssentralen; kontakte lokalmedia. Dele poster fra facebook.com/slutta.no Se www.slutta.no Høst 2017 Alkohol og helse «Hva er dine gode grunner til å velge alkoholfritt?» Ønsker du å drikke alkoholfritt er det mange bra alternativer. Se hva vinekspert Toralf Bølgen anbefaler på helsenorge.no Sukker Kampanje om sukker. Mer informasjon kommer. 10. oktober Verdensdagen for psykisk helse Samarbeid om verdensdagen med Mental helse, andre aktører i kommunen. Årets tema er «Noe å glede seg over» Synliggjøre tilbud om KiB og KiD kurs på frisklivssentralen.

Når Hva Aktivitet 23.oktober Sluttedagen Tilby hjelp til røykeslutt på frisklivssentralen. Del slutta-kalkulatoren på facebook.com/slutta.no 14.november Verdens diabetesdag Samarbeid med lokallagene til Diabetesforbundet Appen Styrk! fra Diabetesforbundet inneholder ti ulike styrkeøvelser. Den er gratis og finnes på fem ulike språk http://diabetes.no/styrkapp/ 16.november Kolsdagen Røykeslutt er det beste du kan gjøre for helsen din! I dag er den internasjonale kolsdagen. LHL sin Kolslinje for spørsmål og veiledning Aktivitet på frisklivssentralen for bevisstgjøring og å skape motivasjon for røykeslutt; pust gjennom sugerør og gå opp en trapp for å illustrere hvordan det er å leve med kols. 5. desember Internasjonal dag for frivillig arbeid Rekrutterer til frivillig innsats på frisklivssentralen. Gjør stas på de som allerede gjør frivillig arbeid, samarbeide med Frivilligsentralen.

Takk for oppmerksomheten!