Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nyttårsmarsjen februar – 21. mars

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nyttårsmarsjen februar – 21. mars"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Nyttårsmarsjen 2019 7. februar – 21. mars
Sammen skal vi krysse Sydpolen i 6 uker og konkurrere mot arbeidsplasser rundt om i hele landet. Dette er et morsomt og engasjerende aktivitetstiltak som passer for alle, uansett fysiske forutsetninger. Kom i form og ha det gøy sammen med dine kollegaer.

3 Kom i gang igjen med de gode vanene!
Målet med kampanjen er å sette fokus på hverdagsaktivitet på en morsom og motiverende måte. Selv små endringer i hverdagen kan gi store helsegevinster. Alt fra å ta trappen istedenfor heisen, til en treningsøkt på kvelden. Alt du behøver å gjøre er å gå eller utføre aktiviteter tilsvarende skritt om dagen. Alle aktiviteter teller, enten det er å gå, danse eller stå på ski. Øker du pulsen litt ekstra er effekten enda større og systemet belønner deg mer. Dann lag med 2-8 personer. Er dere flere enn 8 personer? Dann flere lag. Som ett lag må alle bidra for å komme frem til målet i tide. Vi trekker premier hver uke! Vi administrasjon alt rundt kampanjen!

4 Slik fungerer det Last ned Dytt appen og få full oversikt over kampanjen. Dine skritt fanges automatisk opp av vår app. Gjør du andre aktiviteter så kan du enkelt registrere de i aktivitetstabellen. Når du har registrert aktivitet kan du følge din og ditt lags fremgang i kartet over Sydpolen og i topplistene. Ønsker du ikke å benytte appen så kan bruke Dytts manuelle skritteller eller din egen klokke fra Fitbit, Polar eller Garmin. Velg selv hva som passer deg best. Last ned Dytt-appen

5 Registrer dere og dann lag
Gå til dytt.no/nyttar19 for å lese mer om kampanjen og meld dere på. Lurer du på noe? Kontakt Dytt på:


Laste ned ppt "Nyttårsmarsjen februar – 21. mars"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google