Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Foreldremøte 06/ Stemningsbilde fra Kragerøleiren

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Foreldremøte 06/ Stemningsbilde fra Kragerøleiren"— Utskrift av presentasjonen:

1 Foreldremøte 06/ Stemningsbilde fra Kragerøleiren Saker * Presentasjonsgudstjenesten 9. september. * Ministranttjeneste og gudstjenestelogg. * Gruppeinndeling og timeplan * Vårt tilbud og våre forventninger til konfirmantene. * Pilgrimsvandringen 14.oktober. * Lokal Hektakveld 3. november *Korkonsert våren *Foreldrehjelp * KRIK – 2 ganger før konfirmasjonsdagen * Annet?

2 Gudstjenester Presentasjonsgudstjenesten er førstkommende søndag. Da presenteres konfirmantene for menigheten og de vil få en bibel. De som ikke var med i Kragerø vil også få en bok som heter Konf.logg. Denne kan brukes aktivt av konfirmantene både hjemme og i undervisningen Gudstjenestene: Konfirmanten skal delta på 4 selvvalgte gudstjenester som tilhører. I tillegg skal de ha 2 ministranttjenester, 1 på høsten og 1 på våren. - dette er minimumskrav, det er selvsagt lov å komme på flere gudstjenester. - Moss menighet har egen gudstjenestekonkurranse! Etter eller under hver gudstjeneste de er på, så skal de fylle ut et ark. Dette ligger på bordet, bakerst i kirken. Sørg også for å få underskrift av prest eller kirketjener i den aktuelle kirken du er i. Lever den til prest eller en kirketjener. Bryllup og Gravferd er ikke en gudstjeneste. Fadderordning ved konfirmasjon. I Moss menighet har som oftest konfirmanten fått lov til å ha med seg 2 personer som står konfirmanten nær på forbønnshandlingen under konfirmansjonsgudstjenesten. Tenk allerede nå på hvem som kan være aktuelle i samråd med konfirmanten.

3 Årets konfirmantgrupper
FRILUFTLIV – MORTEN HOVEDLEDER IDRETT – ANDERS HOVEDLEDER DIAKONI – ANNE SIGRID OG MIA HOVEDLEDERE FILM OG DIAKONI – MORTEN OG ANNE SIGRID HOVEDLEDERE Hva kan konfirmantene forvente av konfirmasjonsåret? Vi i Moss menighet ønsker å gi konfirmantene en god læringsarena, skape et godt miljø og ikke minst la de få komme med de har på hjertet. Konfirmantene skal forvente at de vil bli utfordret, får muligheten til å utforske og ikke minst utfolde seg. Vi ledere har stor takhøyde og svarer på alt av spørsmål som er på og mellom himmel og jord så langt vi klarer. Konfirmantene kan også forvente at de kan snakke fortrolig med oss. Samtlige av oss har taushetsplikt. Hva forventer vi av konfirmantene? - 8 Gudstjenester som et minimum om ikke annet er avtalt KRIK-samlinger - At de er positive, åpne og deltakende - At de prioriterer ( så langt det lar seg gjøre) timeplanen for gruppen som er valgt. - At de behandler både oss ledere og andre konfirmanter med respekt og likeverdighet.

4 Pilgrimsvandring 14. oktober
Oppmøte i Råde kirke kl 10.00 Gåturen Klær etter vær Matstasjon Gudstjeneste – Moss Krematorium Foreldre hjelp

5 KORKONSERT VÅREN 2019 Korkonserten i år er i samarbeid med Jeløy menighet. Det blir da 2 konserter på våren, en i Jeløy kirke og en i Moss kirke. Øvingsdatoer står i timeplanen. Det er profesjonelt band som spiller, og Arne Brunvoll og Ann Kristin Rangøy ( prest i Moss) er de som har hovedansvaret for arrangementet. Vi opplever at mange konfirmanter er litt redde og skeptiske til å begynne med, men at de blir ganske stolte når konserten er gjennomført. For de som vi ser at absolutt ikke er i en komfortabel situasjon med dette, så finner vi som oftest andre oppgaver knyttet til øvingen og konserten.

6 KRIK – KRISTEN IDRETTSKONTAKT
LOKAL HEKTAKVELD Det vil bli en lokal hektakveld for alle konfirmanter og for de som har vært på leir. Datoen er 3 November og arrangementet blir i Jeløy kirke. Mer info om dette vil konfirmantene få utdelt på en undervisningstime. Frivillig arrangement, men anbefales på det sterkeste! KRIK – KRISTEN IDRETTSKONTAKT KRIK er et tilbud til ungdom mellom år. Fokuset er å drive aktivitetsbasert lek/sport på et lavterskelnivå. Dette er et samarbeid mellom Moss og Jeløy menighet, samt Frelsesarmeen og Frikirken i Moss. Eget infoark med datoer for høsten 2018 ligger bak i kirken. Vi er på Jeløy folkehøyskole i gymsalen der for det meste. Tid: på utvalgte fredagskvelder.

7 SPØRSMÅL?


Laste ned ppt "Foreldremøte 06/ Stemningsbilde fra Kragerøleiren"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google