Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver 2017. Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Advertisements

VOKSENROLLEN i UTELEIKEN
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Evaluering av november på Blå avdeling:
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Augustbrev for FROSKENE 2104 Viktig info for dere som er tilbake fra ferie VELKOMMEN TILBAKE -VI GLEDER OSS TIL SNART ET NYTT BARNEHAGEÅR Månedsbrev blir.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
UKE – UKE – MÅL : Norsk: Lære sanger utenat Matte: Være best mulig forberedt til halvårsprøve Sosialt: Gjøre mitt til at.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS FEBRUAR 2016 Da er vi kommet til årets korteste måned, som dette året er 1 dag lenger siden det er skuddår i år. Hvorfor har vi.
Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Advents-pakkekalender på Smørblomst
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Månedsbrev Småtroll Desember.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS februar 2017
April på Pytten Tiden som gikk:
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
DESEMBER juledag Barnehagen stengt 27. Sammen med løvetann UKE
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Sommermåneder på Pytten
Velkommen til foreldremøte i
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Hva har vi gjort i September?
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Hva har vi gjort i oktober?
Vi sorterer etter farger
Desembernytt Månedens jubilanter
DESEMBER November Desember
Vi koser oss, har juleavslutning i kirka eller på skolen.
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
Desember på Neglespretten Avd: Kontor:
Hva har vi gjort i november?
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for desember 2018
Månedsbrev for januar og februar
Periodeplan for februar 2019
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
Periodeplan for Januar 2019
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver 2017. Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid. Her i barnehagen hadde vi en koselig førjulstid med musikk, juleverksted og andre kjekke aktiviteter på avdelingen. Vi har trukket hjerte i kalenderen, vi har hatt besøk av både julenissen og skogsnissen, vi har bakt pepperkaker og lussekatter. Nå legger vi denne julen bak oss, og retter oppmerksomheten mot januar, og nye spennende eventyr. Student: 2 januar kommer Gøril tilbake som student hos oss. Hun skal nå i fordypningspraksis og skal være i 2 uker. Vi gleder oss. Tidlig sett: I løpet av januar skal barnehagen være en del av «tidlig sett» prosjektet i kommunen. Vi vil da få besøk av diverse samarbeidspartnere, som skal komme å observere barn og voksne i barnehagen. Dette er for at vi skal kunne gjøre hverdagen for barna deres best mulig, både på individ nivå, men også som en helhet. Musikk grupper: 5 onsdager kommer musikk-pedagogen Guro på besøk i barnehagen. Hun skal ha et opplegg for 2014 barna. Barna skal deles i to grupper og ettersom dette er turdagen vår, har vi bestemt at den ene turgruppa skal på tur, mens den andre skal på musikk. Den siste dagen vil den gruppa som ikke er med Guro få et eget musikk opplegg ute i skogen her i barnehagen. Dette er et samarbeid med kulturskolen, og har vært flere år. Eventyr og Mattemeis: I tiden fremover skal vi jobbe med eventyret «Rødhette og ulven». Dette er et eventyr som pleier å engasjere barna, og vi skal gjøre flere ting som knyttes opp mot eventyret. Vi kommer også til å fortsette arbeidet med mattemeisen i samlingene. Her jobber vi med antall, rom og form. Vi sorterer etter farger, antall og forholder oss til begrep som Stor, liten, lang og kort m.m.

Månedens pedagogiske tips: Av og påkledning er Annet: For at barna skal få en god start på dagen, vil vi minne dere på at dagene våre starter senest 0930. Etter dette kan dere risikere at vi enten er på tur eller at vi er midt i en samling etc. Det er forstyrrende både for de voksne som har forberedt et opplegg, for barna som alt er klar og ikke minst for barna som kommer når vi ikke får tatt i mot dem på en god måte. Mange barn strever med å Komme inn i lek når alle de andre har startet. Dersom vi har forlatt barnehagen må dere foreldre selv levere barna ferdig kledd på turdestinasjon. Dette gjelder også i ferier og inneklemte dager. Vi ber om forståelse for dette. Vil også minne dere om at dere selv må sjekke at barna har hensiktsmessige klær i barnehagen. Det er dere som foreldre som har ansvar for at hyllene holdes ryddige. Dersom det ligger ting barna har laget, ta de med hjem, og pass på at det ikke ligger for mye i selve hyllen, legg klær i kurven eller på badet slik at det blir lettere å holde orden. Dresser og regntøy skal hjem på fredager, dette er for at vaskepersonell skal få vasket skikkelig. Spesielt på denne årstiden blir det mye søle opp etter vegger og på gulv, og det er viktig at vi får vasket skikkelig for å få bevare inneklima i barnehagen. Månedens pedagogiske tips: Av og påkledning er en viktig del av barnas utvikling av mestring. La dem få tid til å prøve selv Vil tilslutt ønske dere en riktig flott januar – måned. Hilsen Mette, Iris, Monica og Karianne