Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Augustbrev for FROSKENE 2104 Viktig info for dere som er tilbake fra ferie VELKOMMEN TILBAKE -VI GLEDER OSS TIL SNART ET NYTT BARNEHAGEÅR Månedsbrev blir.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Augustbrev for FROSKENE 2104 Viktig info for dere som er tilbake fra ferie VELKOMMEN TILBAKE -VI GLEDER OSS TIL SNART ET NYTT BARNEHAGEÅR Månedsbrev blir."— Utskrift av presentasjonen:

1 Augustbrev for FROSKENE 2104 Viktig info for dere som er tilbake fra ferie VELKOMMEN TILBAKE -VI GLEDER OSS TIL SNART ET NYTT BARNEHAGEÅR Månedsbrev blir sendt ut i begynnelsen av ny måned med planer for innhold, praktisk info og en kort opppsummering av tiden som har gått siden sist Som dere ser, er det blitt pusset og en del ting er forandret. Det vil komme noen nye rutiner på plass også. Informasjonstavlene i gangen må dere selv oppdatere på-der vil det komme viktig informasjon løpende. Fellesskriv blir lagt i posthyllene ved siden av tavlene. Det er deres ansvar å forsyne dere med dette ) Dagene frem til 4.8 vil bli brukt til turer, hygge og lek. Foreløpige grupper i perioden er vist under med nye navn på gruppene Hele juli må barna ha med 2 matpakker. Fra 1.08 er det smøremåltid på formiddagen og korn & frukt på ettermiddagen. Vi vil komme tilbake til hvordan type korn dere kan ta med. Dere slipper da etter hvert å tenke på matpakker Ta også med en PLASTKOPP M/ HANK (i stedet for flasker) til vann! (Koppen settes på knagg på badet) De som slutter 1.7 får ikke merket plass i garderoben-bruk umerket. Sett innesko på hylle på fellesrommet. Gummistøvler henges på knagg i garderoben VI ØNSKER AT GARDEROBENPLASSEN TIL BARNET RYDDES FØR DERE FORLATER BARNEHAGEN FOR DAGEN OG AT DERE HVER FREDAG SORTERER UT OVERFLØDIG TØY OG TØY SOM SKAL HJEM TIL VASK. (MER PLASS TIL LAGRING AV TØY VIL KOMME PÅ PLASS ETTER HVERT ) Dere vil få mer informasjon etter hvert-dette blir lagt i fellepost-hyllene. Husk å levere tilbake med underskrift der dette skal gjøres (VIKTIG!). Månedsbrevet blir også sendt ut på mail når jeg har alle adressser klare Min mailadresse er : fam.preston@gmail.com, mobil : 90863177.fam.preston@gmail.com Dere kan alltid ta kontakt

2 Augustbrev for FROSKENE 2104

3 Ski kommune har spesielt stor fokus på på baras språkutvikling. Det betyr at vi som barnehage planlegger, tilrettelegger og gjennomfører store deler av det pedagogiske opplegget for å stimulere til større språkforståelse for alle barna. Vi følger et program som heter ”Snakkepakken Året Rundt” og mange av ukens aktiviteter tar utgangspunkt i månedens tema. August: Vi jobber med det å sitte i en felles ring, kunne lytte, snakke og vente på tur. Vi øver inn god- morgensanger,nøkkelbegreper, lærer å være med på eventyrfortelling Vi jobber med former, har beveglesesleker og skal bake rundstykker. For de som ønsker det, kan dere lese mer om innholdet i snakkepakken i rammen som henger på veggen. Fra Årshjulet til Froskene jobber vi denne måneden bevist med struktur,, selvstendighet og det å knytte gode relasjoner til barna og barna imellom Augustbrev for FROSKENE 2104


Laste ned ppt "Augustbrev for FROSKENE 2104 Viktig info for dere som er tilbake fra ferie VELKOMMEN TILBAKE -VI GLEDER OSS TIL SNART ET NYTT BARNEHAGEÅR Månedsbrev blir."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google