TROLLUNGANE – REVEHIET

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE
Advertisements

Månedsbrev fra Blåklokka
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE StorsiaSmåsia.  Blå:  Rød:  Gul:  Grønn:  Felles PERSONALET Gretha Lise Lisbeth Brit Oddrun Kristine Hilde Nina Si.
Gustadmoen barnehage Med for ditt barn
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Velkommen til foreldremøte Litt om oss – maurtua og bikuben Personalsammensetning Maurtua: Kari, Renate, Siri, Tonje, Siv Hege og Siv Lena.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Referat fra foreldremøte SFO. Oppmøte: 24 barn representert
Velkommen til nytt barnehageår! 1. DIVERSE NYTTINGE TING Å VITE 2 Merk tøy og mat-boks med tydelig fornavn Sunn mat er viktig. Ikke Nugatti (pga.nøtteallergier)
Foreldremøte 7. September 2016 OPPVEKST | Søm barnehage.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Fjellheim barnehage Førskolegruppen. FØRSKOLEGRUPPEN Siste år før skolestart setter vi av tre formiddager i uken til førskolebarna, der de jobber med.
Personalet på… Skrukketroll Mari – pedagogisk leder Line – barne- og ungdomsarbeider Alexander – pedagogisk medarbeider Stankelbein Maren – pedagogisk.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Velkommen til nytt barnehageår!. Velkommen til nytt barnehageår Lille Roligheden bygg og organisering Innhold felles – hva er viktig for 1 og 2 åringen.
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Velkommen til innskriving ved Isfjorden skole
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Periodeplan for Lekestua Uke Sosial kompetanse
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS August 2017
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Månedsbrev Småtroll Desember.
SEPTEMBER UKE: MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG FRUKT
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Velkommen til foreldremøte i
MÅNEDSPLAN MÅLTROSTEN FEBRUAR TEMA: Is og snø / Skinnvotten UKE MANDAG
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Månadsplan mars gul gruppe
Månedsplan for mai Tema: 17-mai og vår MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG
Månedsplan Juni 2016 Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Tema:
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ KLØVER- OG LYNGHUMLENE
Månedsplan Desember Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 48
Månedsplan April 2016 Barnehagen er stengt Barnehagen er stengt Uke
Hva har vi gjort i September?
September på Neglespretten Avd: Kontor:
Hva har vi gjort i oktober?
KALENDER MINSTEN UKE Tur uke Wilma blir 2 år
Årshjul rødbasen
November på Neglespretten Avd: Kontor:
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
Lysaker Idrettsbarnehage Åpen dag tirsdag 20.februar kl. 17:00-18:30
Fjellheim barnehage Førskolegruppen.
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Velkommen til foreldremøte på Orion
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
MARS Uke / frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Velkommen til foreldremøte
Foreldremøte Maurtua.
MÅNEDSPLAN SEPTEMBER 2018 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 3.
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Periodeplan for februar 2019
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS november 2018
Foreldremøte SFO høsten 2019
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL PÅSKEFROKOST
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

TROLLUNGANE – REVEHIET VELKOMMEN TROLLUNGANE – REVEHIET

Veslefrikk barnehage «Den rause barnehage» Vår plattform som vi jobber etter er å være «den rause barnehage» Hovedmålet er å oppnå stor grad av trygghet og trivsel for alle. Det innebærer for oss å være imøtekommende, anerkjennende, tenke oss om før vi sier nei, gi av oss selv, samarbeide og fremvise respekt og fleksibilitet.

RELASJONER Relasjonsbygging er det viktigste i livet. Barna skal bli sett, føle trygghet og omsorg Vi skal tone oss inn og møte barnet der de er. Vi bruker tiden i lag, vi leker i lag og vi skal være tilstede som en trygg base slik at barna tør å dra på utforskning for så å søke oss voksne når de møter utfordringer.

TEAM 3-4 ÅR TROLLUNGANE – 11 barn Heine Kvaløy- Pedagogisk leder Hilde Tveit- Barne og ungdomsarbeider REVEHIET- 12 barn Randi Rustad – Pedagogisk leder Gunnhild Lavik- Barne og ungdomsarbeider Bodil Handeland -Ressurspedagog

TEAM 3-4 ÅR 2 avdelinger som samarbeider godt i lag i tykt og tynt Har separate planer, men gjør mye av det samme tingene i lag eller hver for oss. Våre planer blir laget i tråd med Rammeplanen for barnehagen, et av de syv fagområdene er tema hver måned. Felles frokost og dørene er åpne mellom avdelingene til ca 09.00 Har felles aktivitet og lunsjbuffet en dag i uken, der barna velger hvor de vil sitte å spise.

DAGSRYTME Barnehagen åpner Frokost Morgensamling Aktiviteter for dagen Lunsj Utelek Fruktstund 06.45 06.45-09.00 Ca 09.15 09.30 11.00 13.45-14.00

Frokost 06.45-09.00 Barnet må ha med seg mat hvis de ønsker frokost. De som ønsker å spise frokost må være kommet innen 09.00 Valgfritt hva de har i matboksen, men vi anbefaler sunt kosthold.

SAMLING Hvilken dag er det i dag? Samtale om vær, årstid og måned Plan for dagen Kan inneholde Være sammen, eventyr, sanger… Evnt. samtale om tema for måneden.

AKTIVITET FOR DAGEN STARTER 09.30 Tur Gruppedeling avdelingsvis og på tvers av avdelingene. Kjøkken Arbeid knyttet til månedens tema Se månedsplan for dagens aktivitet.

LUNSJ - 11.00

UTETID

FRUKTSTUND – ca 14.00 Fruktfat, barnehagen kjøper inn frukt. Matboksene blir delt ut til de som er sultne.

UKESRYTME, Trollungane Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag   Arbeid knyttet opp til månedstema.  »Være sammen»-materiell i samlingsstund. Turdag. Arbeid knyttet opp til måneds-tema. Gruppedeling: -Snakkepakken spillgrupper. -Matlaging Gruppedeling på tvers med Revehiet. Felles buffet.

UKESRYTME, Revehiet Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Språkgrupper   Fokus på frilek/barnsmedbestemmelse Språkgrupper Deler gruppen i to. Kjøkken Arbeid knyttet til månedens tema Tur/utedag   Turdag Gruppedeling på tvers med Trollungane. Felles buffet 1 gang i mnd.felles mat i lag med team 2.

TURDAG

BURSDAGER Bursdagsbarnet er med på å lage sin egen krone. Samling med fokus på barnet, barnets alder blir konkretisert med rett antall lys, flagg og raketter. Eventyr eller bok Is, bursdagsbarnet deler ut is. NB! Det er ikke lov og dele ut bursdagsinvitasjoner i barnehagen.

OVERGANG fra liten til stor.. til størst Buffet en gang i måneden i lag med resten av huset. Bidrar til at alle barn blir bedre kjent med alle voksne i barnehagen. Gjør overgangen fra en avdeling til en annen enklere. Trigge omsorgsevnen- de store passer de små.

INFORMASJON, Årsplan http://www.minbarnehage.no/veslefrikk Infotavlen i garderoben Månedsplan Daglige samtalen med dere foreldre i garderoben