Sommermåneder på Pytten

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.
Advertisements

Månedsbrev fra Blåklokka
Augustbrev for FROSKENE 2104 Viktig info for dere som er tilbake fra ferie VELKOMMEN TILBAKE -VI GLEDER OSS TIL SNART ET NYTT BARNEHAGEÅR Månedsbrev blir.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Månedsplan for Froskene Mai 2015
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.
Foreldremøte for foreldre som har 5-åringer i barnehagen
Fra Gås/And til Kråke/Svane/Spurv En plan for overgangen ----
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Skolestart ”Da klokka klang” Foreldremøte for foreldre/foresatte til nybegynnere høsten mai mai 2010.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
VELKOMMEN Vedtektene sier blant annet: Endring av oppholdstid etter søknad,  3 mnd oppsigelsestid, - via kommunen sine sider Permisjon kan gis etter.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS August 2017
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
April på Pytten Tiden som gikk:
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
JUNI Vi slår oss sammen med løvetann Vi slår oss sammen med løvetann
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Sommerbrev, juni, juli og august
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Vi sorterer etter farger
BARNAS GRØNNE DAG Barnas grønne dag 2017
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
Vi koser oss, har juleavslutning i kirka eller på skolen.
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Velkommen til foreldremøte på Orion
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Periodeplan for februar 2019
Velkommen!.
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Foreldremøte SFO høsten 2019
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Sommermåneder på Pytten ( juni og juli) Tiden som gikk: Mai måned kom og gikk, og vi har kommet til juni. Sommeren står foran oss med nye utfordringer. I mai har vi hatt fokus på nasjonaldag og ting som skjer ute i naturen. Den 16.mai gikk vi i tog sammen med Nyvoll og Myrå barnehage rundt om i sentrumsområdene, og ente opp i Vistestølen bofellesskap. Etterpå gikk vi opp i barnehagen, hvor barnehagens eget korp samt Kongen og Dronningen vår sto å ventet på oss. Vi avsluttet med pølser og vannmelonis. 29.mai hadde vi Barnas grønne dag. Et herlig knippe barn gikk forventningsfulle bort til området bak Randaberg hallen for å ha en kjekk aktivitetsdag sammen med de andre barnehagene i kommunen. Håper dere fikk sett innslagene på TVVEST og på Randaberg kommune sine sider. Vi har også kommet i gang med tilvenning for de eldste på Pytten. To dager i uka går de sammen med en voksen inn på sine nye avdelinger og tilbringer formiddagen sammen der. Det virker som at barna har funnet seg til rette og er i gang med å knytte nye vennskapsbånd. Tiden som kommer: Som nevnt står sommermånedene for tur nå i barnehagen. Dette betyr litt endringer i barnehagen. Ut over i måneden kommer personalet til å begynne sin ferieavvikling. Dette innebærer litt endringer i forhold til personal. Barna kjenner personalet i barnehagen godt, men det kan noen dager være at det noen dager vil være personal fra andre avdelinger som åpner eller lukker for oss. Barna skal i løpet av dagen treffe personal fra avdelingen, men vi slår oss sammen store deler av sommeren. Det er et eget opplegg for sommeren, med tema uker. Dette vil dere få mer informasjon om utover i måneden. Men vi vil minne om at ALT av tøy og utstyr ( skift, regntøy, dresser, vogner m.m) skal tas med hjem når dere går på ferie. Den 8.juni avholdes årets grillfest i regi FAU. Klokken 1600 samles barna foran Konkylien for opptreden. Se for øvrig oppslag på døren inn til Pytten. 9.juni er det besøksdag for de nye barna som skal begynne på Pytten til høsten. Vi oppfordrer dere til å levere barna kl 0900 denne dagen, slik at barna er klar til å være ute når de nye barna kommer. Mandag 12.juni skal vi i tradisjon tro, reise til Trollskogen. Denne dagen MÅ barna være i barnehagen senest 0830. En sunn og hensiktsmessig matpakke medbringes hjemmefra denne dagen. Vi ser at noen av barna strever litt med å spise skiver når det ligger mye annet godt oppi matboksen, så et lite tips er å pakke dette separat. Denne dagen blir det ikke anledning til å levere senere enn 0830. Dette pga buss som henter oss.

01.juni: besøk fra Berracha barnehjem Viktige datoer: 01.juni: besøk fra Berracha barnehjem 02.juni: fellessamling, vi sier farvel til våren og velkommen til sommer 08.juni: grillfest i barnehagen 09.juni: besøksdag nye barn 12.juni: Trollskogen Bursdagsbarn i sommer: Elias blir 2år den 21.juni Chrizander blir 2år den 29.juli Haya blir 3 år den 31.juli Hassan 3år den 31.juli Diverse: Ettersom dette er det siste månedsskrivet fra avdelingen dette barnehageåret, vil vi benytte anledningen til å takke for samarbeidet i året som gikk. Det har vært kjekt å bli kjent med alle barna og dere foreldre. Vi vil også ønske alle lykke til på nye avdelinger; Mio, Jenny, Adele og Indi som skal på Trylleralleri, og Ånen og Andreas som skal begynne på Dinglebein. Vi vil også ønske Haya og Hassan lykke til i ny barnehage fra høsten. Vil tilslutt minne om at det er viktig at dere gir beskjed til personalet ( helst så tidlig som mulig) hvis Dere skal ha fridager utenom den oppsatte ferien nå i sommer. Ønsker dere alle en riktig flott sommertid! Hilsen Mette, Iris, Monica og Karianne