Velkommen til foreldremøte for lynghumlene høsten 2016.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Minde skole
Advertisements

MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE StorsiaSmåsia.  Blå:  Rød:  Gul:  Grønn:  Felles PERSONALET Gretha Lise Lisbeth Brit Oddrun Kristine Hilde Nina Si.
Foreldremøte Trikanten Trikanten 2011/12 Christine 100 % går ut i svangerskapspermisjon i dese mber. Hilde 80 % Alejandra 100% Edel 80% Tone.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.
Velkommen til foreldremøte Litt om oss – maurtua og bikuben Personalsammensetning Maurtua: Kari, Renate, Siri, Tonje, Siv Hege og Siv Lena.
Dagsrytme Toristua ● barnehagen åpner ● frokost ● tannpuss,dorunde ● gruppene som har turdag går på tur. ● ca samlingsstund(kl.11.
Fra Gås/And til Kråke/Svane/Spurv En plan for overgangen ----
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Uke nov.- 27.nov. Uke nov.- 27.nov. Ord å forklare: Tro Ord å forklare: Tro NOVEMBERPROSJEKTE T Fylket vårt, Rogaland.
Brukerundersøkelse i barnehage Rælingen kommune Februar-mars 2016 Overordnet rapport for Petrine barnehage.
Velkommen til foreldremøte!. De ansatte: Kløverhumlene: Anine (pedagogisk leder) Margarita (assistent) Solveig (Barne og ungdomsarbeider) Lynghumlene:
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE – 2016.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Velkommen til foreldremøte i Setskog Barnehage Tema: SOSIAL KOMPETANSE v/ Vigdis, Monica C, Sarah og Karoline Foreldreråd.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Personalet på… Skrukketroll Mari – pedagogisk leder Line – barne- og ungdomsarbeider Alexander – pedagogisk medarbeider Stankelbein Maren – pedagogisk.
Referat fra foreldremøte. De ansatte: Kløverhumlene: Anine (pedagogisk leder) Margarita (assistent) Hilde (Barne og ungdomsarbeider) Lynghumlene: Tonje.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE.
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
BOGAFJELL SFO.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Månedsbrev Småtroll Desember.
April på Pytten Tiden som gikk:
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
TROLLUNGANE – REVEHIET
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ KLØVER- OG LYNGHUMLENE
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Hva har vi gjort i oktober?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS november 2017
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Velkommen til foreldremøte på Orion
Velkommen til SFO Velkommenr.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Foreldremøte Maurtua.
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Periodeplan for februar 2019
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Foreldremøte SFO høsten 2019
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
Månedsbrev Oktober Småtroll Husk Månedens mål Isak 26. Oktober
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Foreldremøte Odderøya barnehage
under- og undredag! Kom og bli med på Undring Jesu under Natursti
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til foreldremøte for lynghumlene høsten 2016

Hvem er vi som jobber her?  Tonje- pedagogisk leder – 100%  Stephanie- pedagogisk medarbeider -100%  Gunlaug- pedagogisk medarbeider - 60%  Hanne-Mari –pedagogisk medarbeider -40%

Dagsrytmen vår  – Barnehagen åpner, tidligvakten på plass  Frokost servering i barnehagen, mellom vakten på plass  Frokost ferdig- vi beveger oss inn på avdelingen  grupper og aktiviteter starter. Noen går på tur, noen har annen type aktivitet, noen er ute på barnehagens uteområde  Vi begynner å gå inn for å skifte bleier  vi spiser lunsj  11.30/ Barna legger seg og hviler  *Etter hvert som de våkner møtes vi på fellesrommet eller avdelingen  servering av fruktmåltidet  barnehagen stenger

Smågrupper- hvorfor har vi det?  Vi deler barnegruppen inn i mindre grupper sammen med en voksen. Vi er en voksen og to-tre barn på hver gruppe.  Når barna er i smågrupper sikres tilgang på voksenkontakt. Det blir en mer oversiktlig barnegruppe med mindre barn og forholde seg til, lavere støynivå og mulighet til for å fordype seg i aktiviteter og opplevelser. Slik sikres muligheten for den voksne og være tett på det enkelte barnet med individuell oppfølging og tilrettelegging.  Vi bruker smågruppene på avdelingen, fellesrommet, grupperommet, under måltid og påkledning, og på uteområdet.  Smågruppene vil variere etterhvert, hvilken voksen og hvilke barn de er sammen med. Nå i starten vil det være primærkontakten og barna som er sammen  Vi har smågrupper fast 3 ganger i uka

Smågruppe- oversikt TONJESTEPHANIEHANNE-MARI/ GUNLAUG JAKOB MICHAEL EDVARD MATHIAS LYDIA INGRID ELLINOR INSA SOPHIA

Ukes rytmen vår MANDAGTIRSDAGONSDAGTORSDAGFREDAG Hanne- Mari er inne og har temasamling og formingsaktiviteter sammen inne Stephanies gruppe går på tur Tonjes gruppe er ute på uteområdet Stephanies gruppe er inne og har temasamling og formingsaktiviteter sammen inne Tonjes gruppe går på tur Gunlaugs gruppe er ute på uteområdet alle sammen ut for lek og aktivitet ute Møtedag i barnehagen Tonje gruppe er inne og har temasamling og formingsaktiviteter sammen inne Gunlaugs gruppe går på tur Stephanies gruppe er ute på uteområdet musikksamling begynner lek og aktiviteter inne Varm lunsj kl 11.00

Tema «Meg selv»  Vi vil i september måned til og med November ha fokus på » meg selv».  Det vil omhandle tilvenning i barnehagen, vise omsorg og empati for andre, bli kjent med nye venner og nye rutiner.  Vi vil bruke « husene « som dere har laget med bilder av familien.  Vi vil snakke om det enkelte barnet og hva som gjør akkurat det spesielt.  Meg selv og: familien min, kroppen min, vennene mine, området rundt meg

Litt fra hverdagen vår  Hva er det hun skal gjøre nå? Skal hun OPP rutsjebanen!

 Lag plass! Jeg vil også prøve!

Språk og leseaktiviteter  Vi voksne jobber med kompetansehevingspakken «språkløyper» (fra regjeringen og lesesenteret).  Ulike måter å lese på.  Det er sammenhengen mellom språkferdigheter og evne til sosial lek.  Ikke bare si «Kan du sende meg den» – og peke på leverposteien, men si ordet «leverposteien».  erprosjektet erprosjektet 

Husk  Til vogn: pose og regntrekk til de våte høstdagene  Til klær: merk alle klærne og skoene til barnet/barna deres med navn.  Sykdom:  Vi vil veldig gjerne vite hvordan barnet ditt har hatt det før barnehagen, sovet godt, spist frokost osv.  Aktivitetene i gruppene begynner kl  Ved sykdom MÅ dere lese retningslinjer «friske barnehager» bla. 48 timers regelen ved oppkast og diare.

Hjemmesiden 1. Finn emmausbarnehages hjemmeside 2. Over margen trykker man, for så å velge «lynghumlene» 3. Da kommer dette opp  4. På høyre side/høyre marg ligger månedsplan, sanger og temaplaner 5. Scroller du nedover kan du se bilder og lese innlegg fra turer ol. Tlf til avdelingen:

Dette er den fantastiske hverdagen vår

Tusen tusen takk for at vi får være en del av oppveksten til ditt barn