ET LIV VERDT Å LEVE Julekampanjen 2015 Det finnes én milliard mennesker med funksjonshemming i dag 95 millioner barn under 14 år lever med funksjonsnedsettelse.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Inkludering i skole og fritid
Advertisements

Samfunnsutvikling, funksjonshemming, universell utforming og lovverk.
Da er du rikere enn 75% av verdens befolkning Om du har mat i fryseren, klær til å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i...
Da er du rikere enn 75% av verdens folk. Om du har mat i kjøleskapet, Klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i...
Om du har mat i kjøleskapet, klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i ... Da er du rikere enn 75% av jordens befolkning.
Om du har mat i kjøleskapet, klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i ... Da er du rikere enn 75% av verdens befolkning……
Litteraturhuset Innvandring og funksjonshemming - minoritetsfamilier i møte med tjenesteapparatet Kommentarer til forskningen ved Kjersti Eknes,
Ny diskriminerings – og tilgjengelighetslov
Diskriminerings- og tilgjengelighetsloven – paradigmeskifte for vår interessepolitiske retorikk og metode? SAFO konferansen januar 2009 Gunnar.
Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Den bevisste opplevelsen av seg selv som menneske
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
1. Verdenskrig Mål: Du skal vite hvorfor 1. verdenskrig brøt ut og hvordan krigen utviklet seg Du skal ha kjennskap til hvordan det var å leve.
Utenforskap Et nasjonalt problem som må løses lokalt.
Human rights live here! Rettighetene til slumbeboere.
Alle barn har rett til utdanning!. ”Hjelp skal ikke være gaver, men hjelp til selvhjelp mellom likeverdige, der alle bidrar etter evne ut fra en følelse.
Ragnhild Johnson Mail: Kompetansemegling for Innovasjon i offentlig sektor.
Drivkreftene bak nærings og samfunnsutviklingen i Nordland Nordlandskonferansen
Aksjonsdag Libanon 27.oktober! (Jessheimelevenes OD) Til inntekt for palestinske flyktninger i Libanon.
Kapittel 1 Læring og undervisning i sosialkunnskap.
Produktivitetskommisjonen Norsk mal: Startside Tips for engelsk mal Klikk på utformingsfanen og velg DEPMAL – engelsk Eller velg DEPMAL– engelsk under.
UNGDOM OG ØKONOMI - ØKONOMILAPPEN Hilde E. Johansen
Rehabilitering Oppstart august 2012 Rud vg.skole (i Bærum – nær Sandvika) Undervisning 1 dag i uken over 2 år + 10 uker praksis.
Mellom to stoler? Mads Andreassen – styreleder i Unge funksjonshemmede Forum for oppfølging av Nasjonal strategi for habilitering og rehabilitering HOD.
Bibler til flyktninger i Ukraina Bibeldagen 2016 Foto: Dag K. Smemo og Bibelselskapet i Ukraina.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
STUDIEFORBUNDET FUNKIS I TELEMARK. Styret 2015/2016.
Læreren som sosialiseringsagent og relasjonsbygger. Kommunikasjon med barn og andre mennesker. Forelesning A1A og A1B S.100 den Bjørn Damsgaard.
Rehabiliteringskonferansen 2015 Variasjon i organisering av tjenestene.
Trafikkulykker i Nordland Innlegg på Fylkestinget Stokmarknes, 20. april 2010 Trond Harborg.
Kick Off bøsseaksjonen
Kommunikasjon I personlig kommunikasjon er vi både sendere og mottakere og kommunikasjonen kan være verbal eller ikke-verbal I massekommunikasjon blir.
Bønn - Forbønn Påske uken Johannes
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Hvordan skal vi gjøre jobben vår i 2060?
Evaluering av ”Fritt Fram”
Samfunnsregnskap 2016 Hvilke verdier skaper Nortura for Norge?
Hvorfor satse på IA? Denne presentasjonen er oppdatert pr desember 2014.
Tilbake til institusjonene
INNSAMLING TIL REDD BARNAS ARBEID
Hvorfor satse på IA?.
4/12/2018 Bjørn Songe-Møller Grants Subcommitee Chair Hei! Jeg er…
Leverandørutvikling i sjømatnæringen
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!
FNs bærekraftsmål FNs bærekraftsmål skal sikre at hele verden tar vare på miljøet samtidig som at alle mennesker kan ha muligheter for et godt liv.
Støyskolen: Minikurs III
– verdier og prinsipper for grunnopplæringen
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Brønnbygging i Afrika.
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
HVA GJØR KIRKENS NØDHJELP?
Verdiøkning.
Midler til utvikling av arktisk landbruk
Målbildet Stavanger kommune har som mål at flest mulig har et aktivt liv og klarer seg selv best mulig. Vi kaller det Leve HELE LIVET! Leve HELE LVET startet.
KOMPETANSE FOR MANGFOLD
Hvor er vi nå og hvor vil vi?
FORELDREMØTE 27. AUGUST 2018 «Ingen ville vel ønske å leve uten venner, selv om han hadde alle andre goder» Aristoteles.
Kapittel 6 oppgave h Sett inn verbene i preteritum eller perfektum.
Økonomisk stønad / brukeroversikter pr. utgangen av 1.tertial 2018
Nasjonale utfordringer og strategier for samferdsel
EN KORT PRESENTASJON AV PROSJEKTET
Seminar, Stiftelsen ALS Norsk Støttegruppe, Park Inn, Gardermoen
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!
WORKSHOP!.
Tilpasset opplæring Kurs 5
Nasjonalforeningen for folkehelsen Hedmark og Oppland
Utskrift av presentasjonen:

ET LIV VERDT Å LEVE Julekampanjen 2015

Det finnes én milliard mennesker med funksjonshemming i dag 95 millioner barn under 14 år lever med funksjonsnedsettelse Mennesker med funksjonshemming står overfor mange barrierer for fullverdig deltagelse i samfunnet FYSISKE ØKONOMISKE SOSIALE Hele 80 % av alle med funksjonshemming bor i utviklingsland, der barrierer for deltagelse ofte forsterkes Flere steder blir mennesker med funksjonshemming gjemt bort på grunn av skam Men du er IKKE funksjonshemmet, du har en funksjonshemming. Når barrierene for deltagelse brytes ned fremmes menneskeverdet og den enkeltes potensial Julekampanjen 2015

Årets julekampanje går til rehabilitering for mennesker med funksjonshemming i Sentral-Asia Regionen har store behov og sikkerhetssituasjonen er en konstant utfordring. Julekampanjen 2015

Organisasjonen fokuserer på rettighetene, behovene og potensialet til mennesker med funksjonshemming. De lokale selv driver holdningsarbeid gjennom landsbykomitéer.

DETTE GIR DU TIL: Fysioterapisenter med ortopedisk verksted Julekampanjen 2015

Fysioterapi og ergoterapi for skadde fra krig og ulykker

Fysikalsk behandlingstilbud i fengsler Barnehage for barn med funksjonshemming «Barnehagen gir barna håp og lærer dem at de kan bli noe. Jeg pleide å tenke at datteren min bare kom til å dø, kanskje i en alder av 20. Nå har hun gitt meg masse håp. Hun er en del av samfunnet og hun har en framtid». Julekampanjen 2015

Arbeid med sosialisering og integrering i samfunnet DETTE GIR DU TIL: Undervisning i blindeskrift og tegnspråk

Basketballag for rullestolbrukere

Lese- og skrivekurs Yrkesopplæring «Jeg pleide å tenke at jeg ikke kunne jobbe fordi jeg har en funksjonshemming. Nå ser jeg at jeg kan jobbe med barn med funksjonshemming!» Julekampanjen 2015

GI HÅP, STØTT JULEKAMPANJEN! Rehabilitering for mennesker med funksjonshemming i Sentral-Asia Julekampanjen 2015

SEND SMS TIL 2468 LIV + beløp Gavebeløpet belastes din mobilregning. Maksimal gave per sms er kr 500. SEND SMS TIL 2468 LIV + beløp Gavebeløpet belastes din mobilregning. Maksimal gave per sms er kr 500. TAKK FOR DET DU GIR!