Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kenya NLM startet arbeid i Kenya i 1971. Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kenya NLM startet arbeid i Kenya i 1971. Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kenya NLM startet arbeid i Kenya i 1971. Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet. I tillegg sender vi kristne radioprogram via Scripture Mission Kenya. NLM er også involvert i et stort bistandsarbeid i Kenya og andre deler av Øst-Afrika.

2 Misjonærene har oppgaver knyttet til evangelisering og bistand, for eksempel utdanning av evangelister, lese- og skriveopplæring, utdanning av helsepersonell og vannprosjekt.

3 Det er fremdeles mange som ikke har hørt evangeliet, og NLM ønsker å styrke arbeidet blant dem som aldri har hørt at Jesus er verdens frelser. Arbeid blant muslimer er en stadig viktigere del av NLMs arbeid, for eksempel gjennom radioprogrammer på lokale språk.

4 Deler av Øst-Afrika regnes som et av verdens vanskeligste områder å leve i. Krig og uroligheter i generasjoner har hemmet utviklingen, og behovet for hjelp er stort.

5 NLM vil hjelpe med å øke kapasiteten på så mange områder som mulig. Vi er involvert i helseopplæring, lese- og skrivekurs, engelskundervisning på universitet og vannprosjekter. Gjennom bistandsarbeid ønsker vi å være til stede der behovene er størst. Ved å støtte dette arbeidet er du med på å forandre liv og samfunn.

6 Ønsker du å støtte arbeidet i Kenya? Bli Kenya- fadder eller gi en gave til 8220.02.90131, merket «Kenya». Kontakt: giver@nlm.no eller 22 00 72 00.giver@nlm.no Les mer om arbeidet på nlm.no

7 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Kenya NLM startet arbeid i Kenya i 1971. Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google