Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand."— Utskrift av presentasjonen:

1 Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.

2 Misjonærene er delaktige i forkynnelse, nybrottsarbeid, undervisning, helsearbeid og annet bistandsarbeid. Dette skjer i partnerskap med kirkesamfunn, lokale organisasjoner, skoler, lokale ledere og familier flere steder i Indonesia. Hovedbasen ligger i byen Medan på øya Sumatra.

3 I Indonesia er det svært mange folkeslag som ikke kjenner det kristne budskapet, og NLM har «et særlig hjerte» for disse menneskene. NLM ønsker å være med å utruste kirken i Indonesia til å leve et liv som er et vitnesbyrd i ord og gjerning. Vi samarbeider med kirkene og lokale kristne på tre nivåer: ledere, barn og ungdom og lokalmenigheten.

4 I alle samfunnslag er barn en av de mest sårbare gruppene. I Indonesia fokuserer NLM spesielt på barns utvikling og utdannelse.

5 NLM er involvert i prosjekter hvor helse står sentralt. Vi driver forebyggende helsearbeid gjennom undervisning og praktisk opplæring i flere landsbyer. Gjennom bevisstgjøring om viktigheten av for eksempel god håndhygiene og et sunt kosthold, kan sykdommer forebygges.

6 Indonesia ligger i et område med stor jordskjelvfare. «Mindre» hendelser som flom, skred og tørke er vanlig og får ofte store konsekvenser for helse, jordbruk og økonomi. NLM ønsker å bidra til at lokalsamfunn blir mer motstandsdyktige, slik at konsekvensene ikkje blir store, verken av naturkatastrofer eller menneskeskapte ulykker.

7 For å gjøre befolkningen bedre rustet til å takle katastrofer, setter man i verk flere tiltak, for eksempel organiserer sparegrupper og gir opplæring i jordbruksteknikker og kompostering. NLM bidrar med yrkesopplæring blant annet på søppelplassprosjektet Simpang Kongsi, hvor tidligere søppelsankere nå har blitt syersker, kokker eller de har startet egen bedrift.

8 Ønsker du å støtte arbeidet i Indonesia? Bli Indonesia-fadder eller gi en gave til 8220 02 90131, merket «Indonesia». Kontakt: giver@nlm.no eller 22 00 72 00 Les mer om arbeidet på nlm.no

9 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google