Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 6 – Prosessbeskrivelse Aktivitetsskolen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kommunal betaling for utskrivningsklare pasienter
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
IK-Bygg på web: Formål IK-Bygg web skal bidra til å avdekke avvik i forhold til helse, miljø og sikkerhet. Det stilles strenge krav til hvilken forfatning.
SuperOffice - Visma Global ERP link - Tilbud/Ordre SuperOffice - Visma Global integrasjonen består av 3 produkter. ERP link SuperOffice - Visma Global.
 Oversiktlig  Samler informasjon – alt på ett brett  Brukervennlig  Integrerbart  Enklere å være medarbeider  Bedre å være kunde Det blir enklere.
Timeregistrering og Fakturering
Ncg | group om |navigator™ xlforecast™
Søknadsprosedyre barnehagebarn
1 1 GSI- samling sept SSBs oppgave • SSB sin virksomhet er regulert ved lov – lov om offisiell statistikk og Statistisk sentralbyrå.
Dokumentasjon til telefonmøte fredag 23. april Ny nettløsning En orientering om hva vi lanserer 3. mai Dokumentasjon til telefonmøte fredag 23. april.
Eksamenskonferansen Steinkjer 24. september 2013
Funksjonalitetsbeskrivelse
Strømmodul i Uni Eiendom?
AutoPay - helautomatisert betalingsformidling
Brukerdokumentasjonen for AutoPay må derfor leses i tillegg.
Intelle Service Kontrakt
Standardavtale for utveksling av eHandelsmeldinger 1. april 2008 Jon-Ivar Paulsen, Orkla ASA.
Service Requests. 2 Service Requests - Henvendelser •I modulen Service Requests kan du registrere henvendelser og følge med på status på eksisterende.
Status Rett i Mappa – Arkivprosjektet VIGO
SiO-Læringsmiljøs Regnskapskurs for store foreninger 1 Regnskapsprogrammet -Praktisk arbeid.
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Forstandere i trossamfunn
FEIDE Felles Elektronisk IDEntifikasjon som tilgangskontroll
Samler informasjon – alt på ett brett Brukervennlig Integrerbart
HVA STYRER TILDELING AV PLASS I SYKEHJEM?
Nytt HR-system  Info lederforum
Oppfølging av studenter: Kontroll av registrering og betaling Det er nødvendig å føre kontroll med registrering av studenter hvert semester. Vi har rapportering.
PAS/PGS ved lokalgitt eksamen
Spillemiddelseminar 2011 – fallgruver i søknadene.
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Effektivisering av ansettelsesprosessen
Orientering til klubbenes sekretærer Mjær ungdomsskole 20. mars 2010
Tilbud/Ordre Et tilbuds system som hjelper deg med salgs prosessen.
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
© Bergen kommune1 Dexter Fakta opplysninger om barnehagen som adresse, tlf, e-postadresse, plasstyper, antall plasserte barn osv. hentes fra Extens og.
Grunnlaget Opptak – INTUTVEINN Søknadsalternativer – 9627 – 9633 Kan eventuelt utvides dersom vi har enkelte institusjoner/avtaler som er mye brukt Avtaler.
Klasse: 2HKI Student: Bertil Gjerstad Oppgnr: 25E
ByggSøk – fra papirmølle til tastetrykk
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 5 - Prosessbeskrivelse Privatistopplæring.
November 2015 AF/SSD FS og studentbetaling ved UiO Rutinen for semesteravgift og privatistgebyr Avdeling for fagstøtte / Seksjon for studieadministrative.
Skoleskyss i Nordland SkyssWEB introduksjon Foto: Gro Eli Stoltenberg.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for tredje år fotballskole for barn i alderen.
Betalingsmodulen i FS 25. november 2015 Geir Vangen og Kathy Foss Haugen, FSAT.
- Tryggere for meg!- Enklere for oss! Interne ventelister og overflyttinger i psykisk helsevern Klinikk PHA.
Prosjekt ERP i Troms Kraft Beskrivelse prosjektfaser og overordnede prosesser
Silje Winther og Mali Ø. Haugen Seksjon opptak og tilrettelegging Opptak til UiO 2015.
Sengepost Inn, over og ut Avdeling for kliniske systemer.
Webinar - Prosjektarbeid og samhandling
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Aktivitetsskolen Skøyen
First Level Controller
IST Barnehage/SFO - Nyheter
Gjennomføringsplan.
IST Barnehage / IST SFO – Tips og triks
Min Tid Tekn/adm ansatte
Min Tid Tekn/adm ansatte
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Plan for bruk av skoleplattformen
PC-ordningen og Skolestart.mrfylke.no
Abildsø skole Abildsø skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Gjennomgang av forslag til
Veitvet skole Skolens plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Høyenhall skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo
Digitalt doktorgradsopptak – august 2018
Aktivitetsappen Presentasjon :28 1.
Utskrift av presentasjonen:

Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 6 – Prosessbeskrivelse Aktivitetsskolen

Innledning Dette dokumentet utgjør grunnlaget for den foreløpige funksjonelle kravspesifikasjonen for anskaffelsen av nytt skoleadministrativt system (SAS). Dokumentet beskriver de aktivitetene et nytt skoleadministrativt system skal dekke innenfor aktivitetsskolen

Hva er aktivitetsskolen Følgende prosess gjelder for håndtering av Aktivitetsskolen. Begrepet Aktivitetsskolen innebefatter også SFO som er et begrep som benyttes av andre fylkeskommuner. Aktivitetsskolen er et tilbud som er frivillig og som tilbys barn i 1. til 4. trinn, men også unntaksvis til eldre barn. Avhengigheter Løsningen krever en integrasjon mot kommunens økonomisystem for håndtering av utfakturering og registrering av innbetalinger. Foresatte skal benytte kommunes nettløsning for registrering av søknad, oppsigelse av plass og søknad om permisjon. Nettløsningen skal integreres med SAS Aktivitetsskolen for utveksling av data. Prosesskart SAS Aktivitetsskolen Aktivitetsskolen 1.0 Opprettelse av aktivitetsskole 1.1 Registrering av søknad 1.2 Registrering av betaler 1.3 Tildeling av plass 1.4 Fakturering 3.1 Rapportere

Prosess for aktivitetsskolen Kommunen har ansvaret for Aktivitetsskolen og registrerer informasjon om aktivitetsskolene i SAS. Foresatte kan søke om plass, permisjon eller si opp plassen på kommunens nettsider. Alle søknader behandles fortløpende. Fakturagrunnlag oversendes økonomisystemet en gang per måned. FormålBeskrivelse Formålet med prosessen er å håndtere barn som skal ha plass i aktivitetsskolen og faktureres for tjenesten. Registrering av søknad Opprettelse av aktivitetskole Registrering av betaler Overordnet beskrivelse av aktivitetsskolen Tildeling av plass Fakturering

1.0 – Registrering av aktivitetsskolen Formål Formålet med aktiviteten er å opprette aktivitetsskolene slik at det ligger til rette for at barn og ansatte kan registreres. Trigger En aktivitetsskole må opprettes slik at foresatte kan søke om plass og skolens ansatte kan registreres. Beskrivelse Aktivitetsskolene opprettes sentralt i fylket. Det registreres ansatte og de knyttes opp mot ulike stillinger og avdelinger per aktivitetsskolen. Prisen for deltagelse i aktivitetsskolen registreres slik at barnets ønsket plasstype (halv/hel stilling) kan beregnes senere. Resultat Fylkets aktivitetsskole er registrert, foresatte kan søke om plass og ansatte kan registreres Opprettelse av aktivitetsskole 1.1 Registrering og oppdatering av søknad 1.2 Registrering av betaler 1.3 Tildeling av plass 1.4 Fakturering

1.1 – Registrering av søknad Formål Formålet med aktiviteten er å registrere barn og foresatte som søker om plass i aktivitetsskolen. Søknader behandles fortløpende gjennom året. Søknader om permisjon skal også mottas og behandles. Trigger Søknader mottas og behandles i SAS grensesnittet. Beskrivelse Søknader mottas via fylkets eksterne websider og blir fortløpende lastet inn i SAS grensesnittet. Noen søknader blir også registrert manuelt direkte i SAS. Alle søknader kobles mot en aktivitetskole og registreres med prioritet. I tillegg registreres pårørende og personalia kontrolleres mot det sentrale folkeregisteret (DSF). I registreringen kontrolleres om barnet er tilknyttet andre aktivitetsskoler og om det er knyttet restanser mot barnet ifm. tilknytning til andre aktivitetsskoler eller barnehage. Etter tildeling av plass innhentes egenerklæring fra foresatte inkludert inntektsdokumentasjon. Dette oppdateres i etterkant slik at korrekt sats blir knyttet mot betalingsmottaker. Ved mottak av permisjonssøknader registreres ett opphold i barnets tilknytning til aktivitetsskolen og fakturering stoppes i perioden. Resultat Barn og foresatte er registrert i aktivitetsskolen med prioritet Registrering av aktivitetsskolen 1.1 Registrering og oppdatering av søknad 1.2 Registrering av betaler 1.3 Tildeling av plass 1.4 Fakturering

1.2 – Registrering av betaler Formål Formålet med aktiviteten er å registrere betalingsmottaker. I noen tilfeller er dette andre en barnets foresatte eller kun en av de foresatte. Betalingsmottaker kan være konfidensiell informasjon og skal derfor kunne være hemmelig (ikke skrives ut på lister eller synlig for brukere med begrenset tilgang). Trigger Det er behov for å registrere betalingsmottaker som følge av at andre enn søker eller foresatt skal betale, og eventuelt registrering av hemmelig adresse. Beskrivelse Betalingsmottaker registreres slik at faktura kommer til rett person. I noen tilfeller skal barnevernet eller andre institusjoner ha faktura og det er da behov for å registrere at barnet/søker har hemmelig adresse så dette ikke blir synlig. Resultat Betalingsmottaker og om barnets adresse er hemmelig blir registrert Registrering av aktivitetsskolen 1.1 Registrering og oppdatering av søknad 1.2 Registrering av betaler 1.3 Tildeling av plass 1.4 Fakturering

1.3 – Tildeling av plass Formål Formålet med aktiviteten er å tildele en plass til barnet. Dette skal kunne automatiseres ved at systemet foreslår en tildeling som godkjennes av brukeren. Trigger Det er nødvendig å tildele plass til barnet basert på søknadslister. Beskrivelse Basert på søkelister er det behov for å tildele plass etter prioritet. Barnet registreres deretter med hel eller halv plass basert på søknad. Det sendes deretter brev med tilbud om plass. Basert på tilbudt plass genereres et forslag til sluttdato etter når barnet går ut av 4. trinn i grunnskolen. Ved behov forlenges sluttdatoen. Resultat Barnet blir tildelt og tilbud plass Registrering av aktivitetsskolen 1.1 Registrering og oppdatering av søknad 1.2 Registrering av betaler 1.3 Tildeling av plass 1.4 Fakturering

1.4 - Fakturering Formål Formålet med aktiviteten er å fakturere betalingsmottaker for plass i aktivitetsskolen. Fakturagrunnlag overføres kommunes økonomisystem for utfakturering. Trigger Hver måned sendes fakturagrunnlag over til økonomisystem for utfakturering til betalingsmottaker. Beskrivelse Hver måned er det behov for å oversende fakturagrunnlag til økonomisystemet. I den forbindelse må det utarbeides korrekt grunnlag basert på inntekt, hel/halv plass og start dato. I tillegg må det tas hensyn til permisjoner og eventuelle avgiftsfritak. Resultat Fakturagrunnlag inkludert betalingsmottaker er oversendt og prosessen er avsluttet i SAS Registrering av aktivitetsskolen 1.1 Registrering og oppdatering av søknad 1.2 Registrering av betaler 1.3 Tildeling av plass 1.4 Fakturering