SKIDAG PÅ BUSUVATNET TEKST: ANDREAS HAUGEN BILDER:GUNN KARIN FOSSHOLM OG KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Om å plage en rød fisk..
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
For å sitte og ikke gjøre noen ting
• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.
I.

«[Revenge is] like a poison, it can take you over
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Min hund Min hund heter Kofi og er 4 år.
Karlsvogna og Kvinnevogna Store Bjørn og Lille Bjørn
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
En innføring i spillet: Lag En Setning
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Fransiscas unger Katten ble borte fra nyfødte unger. Men Jim tok vare på dem og en hektisk tvilling tid begynte. De var to stykker. Begge hankatter. Vi.
Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem . -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble.
ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
(Konf+årstall)-QUIZ (dette er en mal som må tilpasses lokalt, la kreativiteten få fritt spillerom! Tilpass etter tema og opplevelser dere hadde i løpet.
Seilturen En sommerfortelling…...
Nordnorsk bjørketreff 2007 Del 1 Skitrehopping er hopping på ski opp i et tre. Sportsgrenen har sine røtter tilbake i Morgedal, der skiløping utviklet.
Å skrive en god innledning

O PPGAVE 38 Side 165 – 169. FN S KLIMAPANEL MENER DET ER MER ENN 90 % SIKKERT AT KLIMAENDRINGENE ER MENNESKESKAPT. N OEN MENER FORSKNINGEN TAR FEIL. likevel:
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Oppdagelser Her får du vite om kjente vikingoppdagere og ferder.
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Den Amerikanske Revolusjon.
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
DRAMMEN Les og svar på oppgaver
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
LEDDSETNINGER Vedlejší věty.
Kristine Johansen Hamar IL - svømmegruppa
Illustrasjoner: Ingrid Brennhagen
Eksamenstips.
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
Vikingenes Gravskikker.
Kapittel 4 oppgave h Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold.
Kapittel 5 oppgave d Bruk riktig ord på riktig plass i riktig form.
Hai ! Hai !.
Johannes 21,11-19.
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Johannes 21,1-14.
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Skriveprosessen – …fra tanke i hodet til tekst i skriveboka…
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON Årlig aksjon i fastetiden Hele menighetens aksjon Samlet inn 28 millioner i bøssebærere i hele Norge, flertallet.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
Av Jon-Arve H. Sagbakken
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
ADVERB Han går inn. hvor=sted Tor skriver pent. hvordan=måte
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Og.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Religioner.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
Disippelsæring. En gammeltestamentlig disippelsæring Hadde tjent Moses fra han var ung (4.Mos 11,28) Var med å framførte en av de første sangene i som.
Shanti - Er det sider ved ditt religiøse liv du synes er for privat til å snakke om? -...[tenker lenge] jeg synes det med menstruasjonen. I India er det.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Utskrift av presentasjonen:

SKIDAG PÅ BUSUVATNET TEKST: ANDREAS HAUGEN BILDER:GUNN KARIN FOSSHOLM OG KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL

DET BLE FISK!!!!!!!! FØRSTE OG NESTEN ENESTE FISK FIKK MATILDE. NÅ BLIIR DET FISH AND CIPS 3 GODE TIPS F0R FISKELYKKE : 1. FISK DER DU FÅR FISK. 2. HA NOE PÅ KROKEN. 3. IKKE STIKK HODE NED I HULLET DA KOMMER IKKE FISKEN OPP.

Fisken til Matilde har en gang vært en sju meter lang gjedde!! Den gangen fisken var så diger spiste den bare sjokolade!! Men en dag gikk den på treningssenteret. Den begynte og gå dit hver eneste dag!! Da ble den kjempeliten!! Dermed ble den så liten at den fikk plass i hølet. JEG KOMMER TIL BAKE!!!!

Noen folk var slappe og måtte ha stol. Her er en av dem. Z zzzz Våkne Iver!!!

Det skjedde mye rart på skidag, men dette tar kaka. Nr1 i rarhet: Lina og Rønnaug!!!!!! Drar hverandre i sekk på snøen. VI VANT!!!

VI TAR SCOOTEREN LHEA!!! Scooteren var til god hjelp med ved, spade og andre unyttige ting. Den er visst registrert også…

Folk måtte være oppfinnsomme. Det var Matias ser det ut til.

Alle var med både store og små. Dette var koselig. Noen måtte hoppe i fallskjerm for å komme fram. Dette er to av de modige personene.

De fleste sier at de med best tålmodighet får fisk. Det er bare tull!!! Stor fiskeren er der!!!!

Vi hadde en middels god kokk i år. Han het Erik Tuveng. Men læreren var fornøyde likevel ser det ut til. Han må ta et nytt kurs han Erik.