Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem . -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem . -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble."— Utskrift av presentasjonen:

1 Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem 

2 -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble det helt stille. Jeg satte meg tilbake i stolen og nøt utsikten gjennom vinduet romkapselen. Det gikk. Bra. Nå kunne satellitten gå til en galakse langt ute i verdensrommet.

3 Og den satellitten landa på Uranus. På Uranus var det mange romvesener. Og det var også rombiler. Også var det romtårn.

4 Og det rom vesnene het Frode med det store hode. - Jeg spiser bæsjen min, fortalte han. Vi trenger ikke klær her for det er veldig varmt her. Mamma og oldefar og oldermor leser bøker. Åi der er de et dø menneske ! Hmm, nei det er visst ikke dø allikevel. Han snakker. -Hø, Hvor er jeg ? - Å, hjelp ikke spis meg ? Klikk for å avslutte, eller trykk Esc


Laste ned ppt "Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem . -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google