Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Religioner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Religioner."— Utskrift av presentasjonen:

1 Religioner

2 Kristendom Kristendom handler mest om Maria og Jesus .
Og det handler også om at noe skjedde. Det var at Jesus ble født og han ble hengt opp på kors. Jesus hadde fjender derfor ble han hengt opp på kors.

3 Islam Islam er en religion som er litt det samme som kristendommen men ikke helt lik. For de som har religionen islam tror på at Jesus ble hengt opp men ikke på kors. Islam handler mest om Muhammed.

4 jødedom Jødedommen handler om at det å være jøde er at man ikke kan spise kjøtt med melk derfor må di ha noe annet eks: saft Jødedom handler om mange ting men jeg vet ikke om alt.

5 Hinduisme Hinduisme handler om at det var en gang at moren til ganesha var gravid og da faren til ganesha som heter shiva som var ute en gan da han kom inn så var ganesh født shiva trodde det var en som brytet seg inn og kappet av hodet på gannesha da kom moren til ganesha og sa hva har du gjort og shiva sa det var en som brøt seg inn nei sa moren det er vår sønn du må skaffe hodet av et dyr det første dyre du ser må du kappet av hodet å ta det med det første shiva så var en elefant og tok med hodet til ganesha og derfor har ganesha elefant hodet.

6 slutt


Laste ned ppt "Religioner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google