Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? 27.02.15 Telefon Maurtuå : 51913228 Mobil tlf: 90779976 Vår nettside: www.minbarneha ge.no/triade.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

Fra tegning til fortelling
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Evaluering av oktober på blå
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Velkommen til Minde skole
Månedsbrev fra Blåklokka
Turene i November har gått til:
Månedsbrev fra Blåklokka
Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
Kapittel 10 På treningssenteret.
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
morild.org en interaktiv nettjeneste i ti år Mer enn 1000 spørsmål
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
November på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 3 Primærgruppetur 4 Jens begynner Løvene på klubb.
Og.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Blåbærtuå MÅNEDSRAPPORT FOR JANUAR HVA HAR VI GJORT I JANUAR? Telefon: Mobil: Januar har blåst avgårde og vi er kommet til.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Triade teater - Dans, rytme & bevegelse
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Telefon.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Desember.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Hva har vi gjort i September?
Hva har vi gjort i oktober?
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Hva har vi gjort i november?
Månedsbrev for januar og februar
Periodeplan for februar 2019
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
Utskrift av presentasjonen:

Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Vår nettside: ge.no/triade Sjekk nettsidene til AVDELINGEN. Der legger vi ut månedrapporter, bilder og annen informasjon. Turene våre går litt overalt i nærmiljøet, vi har jobbet mye med det å gå selv. Barna får gode opplevelser bare ved å få komme ut av porten å det å gå selv til målet. Vi har en fast turplass, ellers ser vi hvor veien fører hen. Turdagen tar vi den dagen vi ønsker når uka kommer. Vær derfor i barnehagen til hver dag. Denne måneden har vi lagt veldig stor vekt på fugler, vi danser og ser fugler overalt. De søte små ser forskjell på de forskjellige fuglene utenfor vinduet og på tur. De er opptatt av å høre fuglelyder og spør så fort de ser en fugl om hvilke fugl det er. Ellers så går mye av dagene til å jobbe med prosjektet vår «Triade teater». Vi har laget litt rekvisitter, danser og synger dagen lang Smietunet var på besøk hos oss 3.2, da var det stor felles samling med alle sammen ute i sanden. De er så flinke til å bli med og de koser seg veldig når smietunet er hos oss. Karnevalet var like stas som alltid, er så kjekt å få komme med litt uvanlige klær. Vi fikk danset mye, masse gode sanger og ikke minst leker. Vi bowlet, spiste lakris snor og fanget eple i bolle. Da lekene var ferdig var det pølsebod på blåbærtuå, alltid kjekt å få kjøpe sine egne pølser. De måtte velge hva de ville ha på og om det skulle være brød eller lompe. Rød og gul saft var det i glassene. Etterpå var det en kald is til dessert. Karnevalets høydepunkt var en «Olaf»pinjata. Fantastisk flott og ut av den kom det små melkesjokolader. Vi avsluttet dagen med filmen «Løvenes konge». Vi har og kost oss med bollebaking som vi hadde med krem og syltetøy den 16.2 «bollemandag» Og vi hadde mye krem på herlige barn som virkelig nøt de, og så ut som de hadde hatt hele ansiktet i bollen. Vi har kost oss med turdager litt forskjellige lekeplasser er blitt besøkt, den siste turen vi hadde gikk ned til stemmen. Veldig kjekt å få variere litt med hvor vi går henn. Og du så flinke de har blitt til å komme seg rundt. Miljødagen er alltid kjekk, vi fant frem spader og vannslangen og fikk gjort alt vi kunne for at det skal bli fint på uteplassen vår. Vi fikk vasket alle uteleker og sykler. Og vasket oss selv litt. Alle gjør det de kan og jobber godt de timene det pågår. Matdagen er alltid en slager, vi har hatt kjøttboller med pasta, pølser i brød, taco og steikt ris.

Side FAG HVA SKJER I MARS ? 3 åringen Treåringen har glede av grovmotoriske bevegelser, men ikke i samme grad som før. Barnet har god balanse, og bevegelsene er jevnere. Barnet kan regulere hastigheten og det kan bråstoppe uten og falle og ta knappe sviner uten omgående manøvrer. Treåringen kan ta sats og hoppe, en ferdighet som barnet behersker stadig bedre fram mot fireårsalderen. Evnen til å bevege armene uavhengig av beinas bevegelser gjør at treåringen som regle kan sykle på trehjulssykkel og får ganske god fart på den. Ordforrådet vokser raskt de første årene, treåringen kan om lag 1000 ord. I to til treårsalderen begynner ordene å få symbolverdi, og denne utviklingen fortsetter i trefireårsalderen. Barnet kan nå beskrive og fortelle om ting og situasjoner som ikke er nærværende, uten å bruke andre virkemidler enn ord. Mange ord har nå et klart innhold for barnet, og det bruker dem helt korrekt, mens andre ord fremdeles er morsomme lyder. Barnet søker bevisst å lære nye ord, og i rolleleken trener det med ord og setninger slik at kunnskapen blir stabilisert. Dette bør barna ha i bhg: 2 sett med skifteklær Ull Tykk genser Dress Forete sko/ støvler Regntøy Huer votter Hipp og hurra Natasha 3 år Alva 3 år Olivia 2 år Smil, trall og vær glad Humor det må vi ha. Sett i gang, syng en sang, Trall og smil dagen lang. For er du sur og lei kurerer tonene deg Vi får en ny jente på avdelingen velkommen til Alva Triade teater, visning til foreldre på byfjord scene. Mer info kommer på eget skriv. Starter kl 15.00! Vi får to nye studenter fra 1 klasse på UIS Møteplass i Veden, påskeharen kommer Eggekoking Påskefrokost for foreldre kl