Evaluering av november på Blå avdeling:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Evaluering av oktober på blå
Advertisements

Turdag Mandag 26.August gikk til Askedalen/ Idrettsplasssen Vi hadde en helt topp tur til Askedalen/ Idrettsplassen Vi hadde med fotballer på banen, men.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Matematikklek i Solsletta barnehage
Månedsevaluering november 2011
Evaluering av september på blå
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Turene i November har gått til:
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
Oversikt over rammeplanene Ulikheter
Religion, etikk, filosofi: Ny Rammeplan for barnehagen
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
FRA MÅLSTYRING TIL PROFESJONELT ANSVAR
På barnehagens lunsjmeny!
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.
Månedsevaluering november rød avd
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
Vår spennende barnehagehverdag på Rød VI OPPLEVER FIN LEK, KOSER OSS VELDIG, OG DANNER STADIG NYE VENNSKAPSBÅND PÅ RØD AVDELING. HER ER SMÅ GLIMT FRA VÅR.
"God bagasje på livets reise."
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
ROGNAN BARNEHAGE GRØNN GUL BLÅ RØD ROSA.
Evaluering: «I kommunikasjon med mennesker og materialer utvikler jeg meg» Rør i fokus. I møte med rørene inntok barna en undrende og utforskende tilnærming.
DE SYV FAGOMRÅDENE I RAMMEPLANEN
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Rammeplan for barnehagen. Nytt på nytt eller noko heilt anna? Loen mars 2006.
Ny rammeplan for barnehagen Konsekvensar for matematikkfaget.
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Månedsplan for Froskene Mai 2015
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE – 2014.
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
PROGRESJONSPLANER FOR DE ULIKE FAGOMRÅDENE TIØRINGEN BARNEHAGE SAMMEN OM EN GOD BARNDOM!
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
HILLEVÅG BARNEHAGE ”ET STED DER ULIKHETER SKAPER MULIGHETER”
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Dmmh.no Ledelse av personalets læring og barns læring – TO SIDER AV SAMME SAK? Kari Hoås Moen
Sluttevaluering De syv
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Introduksjon med styrer Sonja Iversen
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
PROGRESJONSPLAN 1-3 ÅR NÆRMILJØ OG SAMFUNN ANTALL, ROM OG FORM
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for desember 2018
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
Periodeplan for Januar 2019
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Foreldremøte Odderøya barnehage
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Evaluering av november på Blå avdeling: Nok en innholdsrik måned har gått og vi føler vi har opplevd mye spennende og hatt mange flotte dager sammen. Her er noen glimt fra hverdagen vår: Vi har fått nye spill! Gøy å lære noe nytt, og super trening i både å vente på tur, hjelpe hverandre, tåle å ikke alltid vinne, og begreps- og tall-forståelse. (Fagområdet: Antall, rom og form) Vi hadde faktisk besøk av en skilpadde en dag! Det var spennende å studere den og få kjenne på det harde skallet den hadde på ryggen… (Fagområdet: natur, miljø, teknikk) Også de minste koser seg med rollelek selv om det er mest «ved-siden-av-lek». De minste observerer de eldre barna gjennom barnehagehverdagen og er raske med å imitere.

(Fagområdet: nærmiljø og samfunn) Denne måneden har vi brukt biblioteket hver uke. Vi har blitt kjent i de nye lokalene, fått med oss høytlesning m/ prosjektor, og lånt mange gøye bøker. Barna får erfare ulike deler av nærmiljøet og hvordan samfunnet vi lever i fungerer. Vi skal fortsette og bruke biblioteket jevnlig fremover. (Fagområdet: nærmiljø og samfunn) I barnehagen skal alle barn oppleve tilhørighet, vennskap og likeverd! For at barn skal utvikle forståelse for og mestre sosiale ferdigheter kreves det erfaring og deltakelse i fellesskapet. (Årsplanen s. 12)

Eventyret «Gullhår og de tre bjørnene» har blitt fortalt og dramatisert mye. Vi observerer stadig at barna dramatiserer og gjenforteller eventyret selv i lek og egen-arrangerte samlinger. (Fagområdet: tekst, språk, og kommunikasjon) . Hindeløype, mini-røris og dansing til musikk er noe barna på blå er glade i. Å få bruke kroppen sin, kjenne at man blir sliten/ varm/ opplagt, og prøve ut egen kroppsbeherskelse, er gode erfaringer å få! (Fagområde: Kropp, bevegelse, helse.

I kjøkkengruppa får barna oppleve og erfare ulike sider ved å lage mat, servere, dekke på, og samarbeide om å gjennomføre arbeidet! Å måle opp vann til suppe, og å telle antall barn på blå og like mange skjeer, er noen av oppgavene. (Fagområdet: kropp, bevegelse, helse) Vi har vært ute på tur og på jakt etter sirkler! Vi hadde med oss sirkel-modeller som vi kunne sammenligne det vi fant med formen. En ivrig gjeng som fant mange sirkel-former bla på skilt, biler, kumlokk… (Fagområdet: antall, rom og form)

Vi var på teaterforestilling med «boble-teateret»! Dette er en teatergruppe som kommer til Solsletta hver høst og har teater for oss aller minste. Kjempe spennende! (Fagområdet: kunst, kultur, kreativitet)