Tro - å komme til tro - å dele troen i hverdagen - å leve i tro (ut av båten)

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi ser hverandre og erfarer at i Guds rike hører vi sammen
Advertisements

SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
I.
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
O store Gud, når jeg i undring Aner Hva du har skapt i verden ved ditt
Tale profetisk, formane, oppmuntre
Barnet som gave og oppgave
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
Fra ord til liv August 2012.
Gudstjeneste med Skattejakt.
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Klar til tjeneste?.
Jesus – kilden til glede
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
1.
Fra ord til liv tekst av Chiara Lubich januar 2009.
Vintreets hemmelighet Livet i vennskap og kjærlighet Joh 15,12-17
Menigheten Det er oss det….
Velkommen til skolegudstjeneste
Smittende tro Det kommende året vil vi fokusere på: Hvordan…
Jane Sunde, verdi 2 - "at alle som går her har som mål å leve slik at livet ærer Kristus og tjener forsamlingen.” Marit Thingbø, verdi 11 - "å ta et særskilt.
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Hva er vitsen med å gifte seg?
Johannes 16, Om sorg og glede
”Vi vil gjerne se Jesus”
Velkommen til dette sted Velkommen inn i mitt åpne hjerte
Fellesskap med Gud. Johannes 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta. Nåden skal vokse, synden skal avta.
”Jeg tror på Den Hellige Ånd”
Visjonen - om de 4 T-er (4.januar, Svein A.Hansen)
Deg være ære, Herre over dødens makt!
Velkommen til ettårssamling
Oppsummering 101 things to do and know. 11.oktober Bibelen som rettesnor Bibelmixen Mennesker har verdi, hvem bestemmer verdien? Har man samme verdi som.
Nattverden.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Forandring fryder.
Tro & Tilhøre Tilbe & Tjene Matteus 7,24-27 ”Derfor - hver den som hører disse mine ord og gjør etter dem, han blir lik en forstandig mann som bygde.
Johannes 21,11-19.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
”Jeg er ikke god nok for Gud!”
Nattverden.
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Fellesskap med Gud.
Tro & Tilhøre Gode vaner for å pleie forholdet til Jesus.
Åndenes og Åndens makt.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
TILBEDELSE … med og uten musikk.
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
 Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro.
Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Joh 10,36 kan dere da si om Ham som Faderen helliget og sendte til verden: Du taler gudsbespottelig, fordi Jeg sa: Jeg er Guds Sønn? Joh 5,18 Derfor forsøkte.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
STILLE BØNN Takk Gud, Han som er din Far
Matt 1:23: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel - det betyr: Med oss er Gud. For et barn er oss født, en sønn.
100 lure ord å lære.
Salme 32, en læresalme 5 S-er
”Skapt i Kristus” Efeserne 2,1-13
Og.
Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet
Disippel-overføring.
Kroppen som Gud har villet
“Disippel-høring”.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse.
Hverandre-menighet? Hverandre-menighet? Apo.gj.2,42-47 – gode forbilder.
Misjonssalen - et hjem for oss, et hjem for deg De 4 T-er … også i 2015 Hebreerne 10,19-25.
Disippel-overføring.
Speilbilde = virkeligheten
Hverandre-menighet? Apo.gj.2,42-47 – gode forbilder
Utskrift av presentasjonen:

Tro - å komme til tro - å dele troen i hverdagen - å leve i tro (ut av båten)

Tilhøre -Gode vaner for å pleie forholdet til Jesus. - Tilhører jeg virkelig Gud? - Å tilhøre de Helliges Samfunn

TILHØRE = å vokse i tro - å tilhøre Gud/ Jesus/ DHÅ - å tilhøre menigheten/ forsamlingen TILHØRE = å vokse i tro. - å tilhøre Gud/ Jesus/ DHÅ - å tilhøre menigheten/ forsamlingen

Filipperne 2,12-13 ”Mine elskede, likesom dere alltid har vært lydige, så arbeid på deres frelse med frykt og beven - ikke bare som da jeg var hos dere, men enda mer nå når jeg er borte fra dere. For Gud er den som virker (arbeider) i dere både å ville og å virke til hans gode behag.”

1.Timoteus 4,7b-8 ”… Øv deg heller i gudsfrykt. For kroppslig øving er nyttig til lite (noe), men gudsfrykt er nyttig til alt. Den har løfte både for dette liv og for det som kommer.” 1) En daglig stund med Gud.

En daglig stund med Gud

1.Timoteus 4,7b-8 ”… Øv deg heller i gudsfrykt. For kroppslig øving er nyttig til lite (noe), men gudsfrykt er nyttig til alt. Den har løfte både for dette liv og for det som kommer.” 2) ”Ofre” regelmessig - Tilbedelse - Bekjenne synd - Vitne, bekjenne Jesus - Penger

1.Timoteus 4,7b-8 ”… Øv deg heller i gudsfrykt. For kroppslig øving er nyttig til lite (noe), men gudsfrykt er nyttig til alt. Den har løfte både for dette liv og for det som kommer.” 3) Være med andre troende regelmessig - storsamlingen og - smågruppen

Hebreerne 10,25 ”og la oss ikke holde oss borte fra vår egen forsamling, slik noen har for vane, men la oss formane (oppmuntre) hverandre, og det så meget mer som dere ser at dagen nærmer seg.” Apo.gj. 5,42 ”Uten opphold fortsatte de med å lære hver dag i templet og hjemme...” 3) Være med andre troende regelmessig - storsamlingen og - smågruppen

Lær av andre kristne Apo.gj.2,42-27 ”De holdt urokkelig fast ved apostlenes lære () og ved samfunnet ), ved brødsbrytelsen og ved bønnene. Og det kom frykt over hver sjel, og mange under og tegn ble gjort ved apostlene. ”De holdt urokkelig fast ved apostlenes lære (Bibelen) og ved samfunnet (”Broderfellesskapet”), ved brødsbrytelsen (Nattverden) og ved bønnene. Og det kom frykt over hver sjel, og mange under og tegn ble gjort ved apostlene. Alle de troende holdt sammen og hadde alt felles. De begynte å selge eiendeler og gods, og delte ut til alle etter som enhver trengte det…

Lær av andre kristne Apo.gj.2,42-27 …Hver dag kom de trofast og med ett sinn sammen i templet, og i hjemmene brøt de brødet, og holdt måltid med fryd og hjertets enfold. De lovet Gud og var velsett av hele folket. Og Herren la hver dag dem som lot seg frelse, til menigheten.”

Lær av Jesus - ”Jeg følger deg Jesus, jeg følger deg!” -Tid med Far - ”Abba” - Kom til meg og hvil!