Månedsbrev Smørblomst

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
12.Studienreise nach Finnland,
Advertisements

Litt mer om PRIMTALL.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Grafisk design Visuell kommunikasjon
Aktivitet/Info Tema/Innhold Mål Oktober Uke 41
Velkommen til Minde skole
Månedsbrev fra Blåklokka
Møre og Romsdal. 2 Ligger det et bedehus eller et kristelig forsamlingshus (ikke kirke) i nærheten av der du bor? (n=502) i prosent.
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
Månedsbrev fra Blåklokka
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Highlights fra markedsundersøkelse Utarbeidet av Inger Marie Brun,
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
©TNS Norsk Finansbarometer 2013 Norsk Finansbarometer 2013 Det norske pensjons- og livsforsikringsmarkedet og dets bevegelser Grafikkrapport – Livsforsikring.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
Kapittel 4 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Kapittel 1, oppgave b) å kaste loss å seile uvær (n) kuling (m)
1 BM-dagen 29.okt BM1 Fysisk miljøplanlegging Studieprogram for Bygg- og miljøteknikk Meny Prosjektoppgaven Arealbruk og befolkning Transport og.
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Oktober på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 1 Fellestur -Finner vi kantarell? 2 Fellestur -Lapper.
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer
November på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 3 Primærgruppetur 4 Jens begynner Løvene på klubb.
Inflation og produktion 11. Makroøkonomi Teori og beskrivelse 4.udg. © Limedesign
1 Trivsel Utvalg Trives svært godt Trives godt Trives litt Trives ikke noe særlig Trives ikke i det hele tatt Snitt Trivsel Brannfjell skole (Høst 2014)
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Pundslia barnehage Årsplan 2011/2012 Pundslia Barnehage Pundslibakken 7350 BUVIKA Telefon: Epost: Åpningstider:
Kapittel 1, oppgave i) Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Dagligbankundersøkelsen Fakta Dagligbankundersøkelsen intervju Befolkning 15 år + TNS Gallup Forfatter Bente Pettersen Roar Thorvaldsen.
Befolkning og arbejdsmarked 7. Mikroøkonomi Teori og beskrivelse © Limedesign
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Månedsplan for Froskene Mai 2015
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Velkommen til foreldremøte for lynghumlene høsten 2016.
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Månedsbrev Småtroll Desember.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Hva har vi gjort i September?
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Hva har vi gjort i oktober?
Vi sorterer etter farger
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Periodeplan for februar 2019
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Foreldremøte SFO høsten 2019
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev Smørblomst Måneden som gikk: Denne måneden har vi lagt mest vekt på tilvenning og å bli kjent med hverandre på avdelinga. I starten var det litt skriking, men det har gått seg til, og barna virker som de trives godt sammen med hverandre og er trygge på de voksne på avdelinga. Dette ser vi ved at bl.a. barna er aktivt med på samlingene og aktivitetene vi gjør, og viser glede ved det. Samling:Vi har sunget sanger barna er kjent med og liker, som f.eks. Tombai, Mikkel rev, Lille kattepus osv. Vi har også begynt med litt språksamling der vi har sett på bildekort og snakket om hva vi ser på dem. Minirøris: Barna har vist stor glede, og de som er kjent med det fra før vet hva de skal gjøre, mens de som ikke er det, har begynt å lære seg noen bevegelser. Formingsaktivitet: Vi har malt, tegnet, og laget høstbilder. Resultatene ser dere på avdelinga Sansemotorisk trening: Vi har brukt tunnelen, treningsballen og balanse- steinene, og vil fortsette med det. Brannøvelsen: Ble gjennomført 24/9 og gikk veldig bra. Alle kom seg ut i samla flokk, og ingen ble redd, selv om noen måtte gå ut i bare strømpelesten. Uteglede: Vi har vært en del på turer, og hatt mange fine opplevelser. Blant annet fant vi ei måke som det har blitt en del snakk om på avdelinga. Barna trives godt å være ute! Oktober måned: Vi vil Vi vil fortsette med de aktivitetene som vi har begynt på, men vi har valgt å dele barnegruppa i to grupper, der gruppe 1 består av de barna som er født i 2011, og gruppe 2 de som er født i 2012. Grunnen til det er at vi vil gi barna utfordringer ut fra alder og modenhet. 7 oktober begynner Hanna hos oss, hun er lillesøstra til Jakob på løvetann. velkommen skal du være! 25 oktober feirer vi at Julie er 1 år! Generell info: Det har begynt å bli kjøligere ute, så sjekk at barna har det de trenger av varme klær. 9 oktober er det SU-møte. 24 oktober er det FN-dag med foreldre- kaffe og salg av produkter som barna har laget. Hvis barnet ditt er syk eller har fri, vær så snill å gi oss beskjed før kl 9.30, dette fordi det blir lettere for oss å planlegge dagen. Vi prøver så godt vi kan å dokumentere og vise hva vi gjør på avdelinga, og er det noe dere lurer på er det bare å spørre Hilsen fra Martine, Nasra og Barbro.

OKTOBER 2013   UKE 40 41 42 Uke 43 44 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORDAG FREDAG UKE 40 1. Samling 9.15 Sansemotorisk trening 2. Formings- aktivitet 3. Tur. 4. 41 7. Minirøris Velkommen til Hanna! 8. 9. Formings-aktivitet 10. Tur 11. 42 14. 15. 16. 17. 18. Uke 43 21. Minirøris 9.15 22. 23. 24. FN-Dag med foreldrekaffe 25. Julie 1 år Hurra! 44 28. 29. 30. 31. Planleggingsdag Fiskelunsj på mandagene   Varmlunsj på onsdagene Egg på fredagene