Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Informasjon om plan for SAMARBEID SKOLE – NÆRINGSLIV i Askøy kommune
Advertisements

Nasjonalt opptakskontor for fagskolen Fagskolekonferanse, 13. – 15. mai 2009 i Bodø.
Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
Elever som ressurs i kulturarbeidet på Kolnes skole
KITING SOM EN DEL AV NSF. BÅT OG SAMFUNN: NSF arbeider mot myndighetene for å sikre områder/vannspeil å seile i. På lik linje vil vi kunne jobbe for områdene.
Foreldremøte om videregående skole
Søknadsprosedyre barnehagebarn
N Y G IV – OKTOBER 2012 Erfaringer med Ny Giv-prosjektet fra Tæruddalen skole.
Aktivitetsdagen for ditt nærområde
Hva er Fretex ?.
Tilpassa opplæring Utdanningsavdelingen v/Anne Marie Strømhaug
Sommerkurs i italiensk språk og kultur i Roma Sommeren 2008 Informasjonsmøte mandag 11. februar 2008.
Klubbintern utdanning av dommere til barne- og ungdomsavdeling Hinna Fotball har i dag: Sportslig Utvalg uten interesse for dommere. Spillerutvikler og.
1 Bolig for internasjonale studenter Tidligere erfaringer og situasjonen for høsten 2011 Bolig for internasjonale studenter ved NTNU.
Presentasjon av nytt bestillingssystem for Kurs i utdanningsprogram.
Utdrag resultat Svømmeaksjonen Resultat utvikling 2010 Tatt i betraktning at 36 % av barna som var med i aksjonen i 2010 var 6 åringer er det fantastisk.
Instruktør I-kurs i Basisopplæring Renhold 2009
Svømmingens Dag Lørdag 8.mai 2010 Svømmingens Dag Aktivitetsdagen for ditt nærområde.
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2009/2010.
Orientering om NFFs budsjett for 2009 relatert til 1. divisjon kvinner.
Kristine Johansen Hamar IL - svømmegruppa
Bosetting Nina Gran.
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
TILSKUDD TIL TILTAK I BEITEOMRÅDER November 2013.
HTV konferanse Program: –Status samhandlingsreformen – sett fra KS’ perspektiv” v/Therese Sivertsen er rådgiver i KS Helsesatsing region vest.
KS Konsultasjoner HVORFOR NY BOSETTINGSMODELL :Vanskelig å få kommuneplasser ÅRSAK: -Regjeringen: kommunene var uvillige. Stort.meld nr 17.
VURDERING FOR LÆRING VFL SAMLING NAMSOS.
 Ett klubb til klubb utvekslingsprogram  Distrikt/multidistrikt er sentrale støttespillere og koordinatorer  Se
Kvalitetsklubb i Agder Fotballkrets
Velværerom Velværerom Dagtilbudet Arken. Hvorfor Velvære?  Fokus på brukernes velvære  Organisert tilbud i trygge omgivelser Dagtilbudet Arken.
Utvikling av samarbeidsformer mellom lærerutdanningen og skole- og barnehageeier 6 mill til prosjektet 27 søknader –Variasjon ift innfallsvinkel, omfang,
Svømmingens Dag Lørdag 8. mai 2010 Aktivitetsdagen for ditt nærområde Svømmingens Dag lørdag 8. mai.
Undersøkelse om svømmedyktighet 2003
februar-søkere Utdanningsavdelingen Rådgiversamlinger 2012.
Livet i havet – vårt felles ansvar SKOLEKVOTER v/ Elisabeth Borthen
Evaluering inntak 2012 Vedleggsskjema «Rett skjema til rett elev» Skjema A: Det var inntaksåret 2012 et ønske om å få riktige søkere til særskilt.
Videregående opplæring -NYE VEGER -NYE MULIGHETER NYE UTFORDRINGER.
Aktivitetsmiddelsøknadene Samhandling mellom AIR og klubbene.
Møte med NTNU 6. november Søknadsinformasjon.
Hvor kan vi søke midler? Hvordan sette opp en søknad?
Kommunens nye retningslinjer og forslag til praktisk gjennomføring Sofiemyrtoppen skole FAU.
STUT møte 16. mai 2014 Mastersøkere med internasjonal utdanning.
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE Det sies at det er to varige ting vi må gi våre barn -det ene er røtter -det andre er vinger (Lee Ezell)
BPA | Borgerstyrt Personlig Assistanse. » Hvor finner jeg BPA? » Under fanen tjenester ligger BPA.
Foto: Bjørn Erik Olsen Fag-/nettverkssamling Bygg og anleggsteknikk Utdanningsavdelingen, Anne Engan Djupvik Foto: Thor-Wiggo Skille.
Norges idrettsforbund
Ny likepersonsordning
Drop-In metoden i skolen
Foto: Bjørn Erik Olsen Fag-/nettverkssamling Helse og oppvekstfag Utdanningsavdelingen, Anne Engan Djupvik Foto: Thor-Wiggo Skille.
Norges Svømmeskole Lederkonferansen Rica Norge Kristiansand 13. september 2008.
Helhet og sammenheng - UiU skoleeierkonferanse
Samlinger november 2014 Før inntaket 2015/16 Søknadsfrist 1.februar Meldingsskjema 1.mars Spesialundervisning.
Erfaringer endret inntaksforskrift - oppfølging Finsås 30. september 2014.
Tildeling til brukerorganisasjonene søknader som søkte om kr. Budsjett 2015: kr.
Regionale forskningsfond
Norges Svømmeskole Lederkonferansen Rica Norge Kristiansand 13. september 2008.
Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010.
VEILEDNING AV NYUTDANNEDE LÆRERE I VESTFOLD
SVØMMESKOLEANSVARLIG
Mål for Modul E Bli kjent oppbygningen av en klubbs aktivitetstilbud Tanker om utvikling egen klubbs aktivitetstilbud 1.
Lokale Aktivitetsmidler Sak til årsmøte i Sola Idrettsråd 17.februar 2011 Revidert etter vedtak i årsmøte SOLA IDRETTSRÅD
FORSØKSORDNING | TT- brukere med tunge funksjonshemminger.
Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 6 – Prosessbeskrivelse Aktivitetsskolen.
 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet.
Gode venner som hjelper andre
Ski Svømmeklubb Ski Svømmeklubb – klubben for topp og bredde gjennom mestring og trivsel!
HORDALAND RYTTERKRETS
Tildeling til brukerorganisasjonene 2016
Rasmus- fondet § 1 Formål Hovedformålet med fondet er å gi økonomisk støtte til barn og ungdom, som kommer fra familier med økonomiske utfordringer. Hensikten.
Årshjul for klubber og idrettsråd i Rogaland idrettskrets 2019
Utskrift av presentasjonen:

Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen.

 GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse  GjensidigeStiftelsen har fått tillatelse til å benytte Gjensidigenavnet og vekterlogoen.  Utenom dette skal det holdes en armlengdes avstand til Gjensidige Forsikring. Hva er Gjensidigestiftelsen ?

Hvorfor Svømmeaksjonen?  GjensidigeStiftelsen ønsket å bidra til å endre den negative utviklingen i Norge i forbindelse med barn`s svømmedyktighet.  Gjennom NSF ønsket derfor stiftelsen å mobilisere svømmeklubber i hele landet til å stille med kyndige instruktører og halltid.

Hvilken klubber fikk tilbud?  Klubber som driver innenfor Norges Svømmeskoler fikk kun dager på seg til å ta beslutning på om de klarte å skaffe halltid og instruktører

Søkeperiode 2008: 1.Juni til 1. august Svømmeklubbene har stått for det faglige ansvaret av svømmeopplæringen og den praktiske gjennomføringen av svømmekursene.

Hvem kunne søke om svømmepakker?  ”Ildsjeler” skulle være søkeren  En ”ildsjel” er f.eks en foreldrekontakt i klassen eller på fotballaget, leder på SFO, lærer etc. som ordner alt det praktiske utenom det som skjer i bassenget.

Svømmepakkens verdi  Kursene er i utgangspunktet over 5 dager sammenhengende.  Barna er i/ved vannet ca 2 timer om dagen.  Svømmeklubbene fikk følgende beløp pr kurs: ,- uten transport ,- med transport - skal dekke leie av basseng, transport, instruktør etc.  Midlene ble utbetalt direkte til klubbene Mi

Markedsføring  Pressemeldinger til hele landet i hele perioden  Kampanje på P4.  Utsendelse til 3000 lærere og 2000 skoler/SFO.  2000 e post til frivillige gjennom Frivillighetsnorge.  Klubbene som har lagt ned et stort arbeide direkte mot SFO, lokalpresse, lobbyvirksomhet etc. er de som har arrangert flest svømmepakker.

Resultat 2008  Antall søknader som har fått tilbud:207  Antall søknader vi ikke har klart gi tilbud: 51  Antall barn som har fått tilbud:2.895 Totalt kr ,- er overført til Svømmeklubbene

Resultat klubb i kroner

Fordeling over søkere o

Hva sier Gjensidigstiftelsen om videre samarbeid? På Gjensidigstiftelsen sin hjemmeside står det:  ”Årets Svømmeaksjon er et pilotprosjekt med kort søknadsfrist. Hvis responsen blir tilfredsstillende vil det bli gjennomført også i 2009”

Videre Fremdrift  Søknad om tildeling av midler til svømmeaksjon for 2009 ble denne uken sendt styret i Gjensidigstiftelsen.  Søknad gjelder primært 2009, men vi har et håp om videreføring etter dette  Nytt styre.

Eventuell fremdriftsplan for 2009: NårHva Okt.-des. 2008Informasjon ut til klubbene 1. februar 2009Påmeldingsfrist for klubbene Februar 2009Markedsføring av aksjonen 1.mars - 1.mai 2009Søknadsperiode for ildsjelene 1.mai - 15.augustGjennomføringsperiode

Eventuel Organisering 2009  Mye likt 2008 men:  Får vi tildelt midler vil det mest sannsynlig bli tildelt ett eksakt beløp.  Søknadene vil derfor behandles først etter søknadsfristens utløp

Hvilken klubber kan eventuelt være med?  Kun medlemsklubber som er med i NorgesSvømmeskole får arrangere kurs i Svømmeaksjonen.  Norges Svømmeskole er NSFs konsept for svømmeopplæring. Ved å bruke disse klubbene i Svømmeaksjonen sikrer vi oss god kvalitet på kursene som tilbys barna.

Nye tiltak  Utvide aksjonen ved å spesielt oppfordre de statlige asylmottakene og skoler med stor andel elever med innvandrerbakgrunn om å søke.  Situasjonen Nord i Norge er vanskelig. Store avstander og få svømmehaller preger landsdelen. Vi ber eventuelt klubbene i Nord om å samarbeide på tvers av klubbene for å organisere en form for svømmeskole leir.

 Får vi en positiv tilbakemelding på søknaden fra GjensidigeStiftelsen vil klubbene innenfor Norges Svømmeskoler bli kontaktet for påmelding som arrangørklubb i 2009  Vi håper på en avklaring i høst TAKK FOR OSS