Levanger kommune Orientering til Plan- og utviklingskomiteen 08.12.04 – Johannes Bremer, Innherred samkommune BAKKEN REGULERINGSPLAN.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny pbl og nye krav til digitale planer
Advertisements

Hvordan kan økt arealutnyttelse kombineres med gode bokvaliteter?
Landskapstilpasning og krav til teknisk infrastruktur
Standardisering av reguleringsbestemmelser – Innherred samkommune.
BOGODT - I BOLIGER FOR LIVET
KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2013 – 2025 Åsnes kommune
Kommunal planlegging Orientering – Innherred samkommune – Samkommunestyret sak 16/04, – Johannes Bremer LEVANGER KOMMUNE KOMMUNAL PLANLEGGING.
SKS-pres Status delprosjekter SKS-sak 14/04, Innherred samkommune.
Folkemøte Laksevåg bydel 5. oktober 2010
PLAN, BYGGESAK, OPPMÅLING, MILJØ
Sluttrapportens vedlegg VI Sykkelbyen Levanger Prosjektgruppen i Levanger 2020.
Fv. 108 Tangebekken-Skjærhalden - tiltak for myke trafikanter Åpent møte Hvaler rådhus 11. desember 2012.
Fradeling av boligtomt Jacob Sæthres veg 4 – Klage på avslag
5. oktober 2010 Kjetil Helland ByBo AS
KMBY sak 365/11 Fjellveien 40 A 8. Desember 2011
KOMMUNEPLANENS AREALDEL des. 2009
Adresse-avisen 10. desember 2008
Levanger kommune - Dialogsemninar – ISK - Forsøket går mot slutten, hva nå? – Hans Heieraas INNHERRED SAMKOMMUNE Forsøket går mot slutten, hva nå.
Samspill mellom de nye plantypene
Universell utforming i Mandal kommune.
Kvalitetssystemet Kvalitetslosen – 4 moduler
Hva er - og hvordan utvikle en samkommune? Kort om prosjektet og hvilke problemstillinger rapporten berører.
KOMMUNEPLANENS SAMFUNNSDEL
Innherred samkommune 1 Status arbeidet med søknad om ISK 3 Administrasjonssjef Ola Stene
Planstatus Orientering – Innherred samkommune – Samkommunestyret sak 16/04, – Johannes Bremer INNHERRED SAMKOMMUNE PLANSTATUS LEVANGER Kommuneplanens.
Orientering i samkommunestyret – Ola Stene 1 Søknaden blir vurdert etter forsøksloven § 1. Lovens formål Formålet.
Reguleringsplaner.
Presentasjon i forbindelse med Statsråd Bjarne Håkon Hanssen sitt besøk i Levanger – Kommunalsjef Øystein Sende 1 STATSRÅD BJARNE HÅKON HANSSEN.
Universell utforming og reguleringsbestemmelser
Elise Nordskag Rådgiver areal og plan Bykle kommune
Verktøy i pbl. Kulturminner, kulturmiljø og landskap.
Planbestemmelser.
Estetikk - fra en ikke estetisk synsvinkel
Innherred samkommune 1 Mulig organisering av arbeidet med felles kommuneplan Dialogseminar Åre 13. mars 2007.
Levanger kommune Rådmannen Status arbeidet med søknad om ISK 3 – Ola Stene. Kommunestyret Status arbeidet med søknad om ISK 3 Rådmann Ola Stene.
Kristin Loe Kjelstad 3.juni 2009
Søkerkurs for tiltakshaver Tirsdag  Går du med byggeplaner til sommeren? Vi inviterer til et enkelt ”søkerkurs” på ca 2,5 timer 20. mars og.
1 Teknisk regelverk Vedlikehold Felles bestemmelser Magne Nordgård, Jernbaneverket Infrastruktur teknikk, Elkraft September 2003.
TRAFIKKSIKKERHETSTILTAK LANGS AVLASTNINGSVEI I BYGGEPERIODEN FOR FIREFELTS E6 - Sikring av myke trafikanter gjennom Steinsvingen.
Detaljreguleringsplan for Opstad Vest
BEdagene Flere enkle tiltak, flere meldinger og 3 ukers frist – og hva med unntakene? Magnar Danielsen Kommunal- og regionaldepartementet.
Reguleringsplan for skiarena med utfartsparkeringer på Solli Orientering for komité for teknikk, kultur og fritid
Forslag kommuneplanens arealdel Januar 2015.
Vann og avløp i Båtstø vel
Innherred samkommune 1 KOMMUNEPLANENS SAMFUNNSDEL 28. februar 2008 Berit Hakkebo.
Reguleringsplaner OMRÅDE – OG DETALJREGULERING Grete Sildnes
Reguleringsplan - planprosess
FYLKESMANNEN I NORD-TRØNDELAG Kommunal- og administrasjonsavdelingen Kommuneplanens arealdel Kommunen skal ha en arealplan for hele kommunen som viser.
Nesoddtangen Vel Årsmøte Pkt. 8 – Oppgaver for styret i neste periode Utbygging.
Kommunens plikt til å forfølge ulovlige forhold
Universell utforming i TEK 10 - og Tromsø kommune.
Oppfølging av fylkesplan Østfold mot 2050 Arealregnskap Nedre Glomma regionen
Mulighetenes Oppland Regional plan for Rondane - Sølnkletten Bygger på «Fylkesdelplan for Rondane» «Skal legges til grunn for regionale organers virksomhet.
Tilbudskonferanse Fjølstad ny del. Dagsorden Velkommen Orientering om prosjektet Litt om konkurransegrunnlaget og bestemmelser Befaring ute.
Tilbudskonferanse Fv. 90, Skansvegen, Fremstadvegen – Fagerlundvegen 51.
Fylkesmannen i Nordland I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I.
Orientering for Rådmann Einar Gaustad - Asker kommune 11. oktober 2007 Kl
Den verdifulle kystkulturen. Kulturarven på Vega o Det lange og sammenhengende samspillet mellom mennesket og natur o Fiskarbondens liv og virke o Ærfugltradisjonen.
Vann og avløp Seterveien - Dalbo. Tekst 2 Vedtatt av kommunestyret 2009 Revidert tiltaksplan vedtatt av kommunestyret 2014 Hovedplan for drikkevann og.
Forholdet til KULTURMINNER OG KULTURMILJØER i ny PBL (Plandelen) v/ Lars Ole Klavestad rådgiver/landskapsarkitekt Fylkeskonservatoren i Østfold.
UTNYTTINGSGRAD MÅLEREGLER. MANGE REGLER OG BETEGNELSER Byggteknisk forskrift: TEK10 kapittel 5 og 6, TEK10 finnes på nettet: NS 3940: Norsk.
SPR for SBATP og jordvern Olav Malmedal
PROSJEKT Nesøya skole og flerbrukshall
Hva er - og hvordan utvikle en samkommune?
Plan- og utviklingskomité Driftskomité
OMRÅDEREGULERING SEGALSTAD BRU
Eldre vil bo der andre bor og være en del av det levende liv….
UTNYTTINGSGRAD MÅLEREGLER
Temakart og GIS i arealplan
Utskrift av presentasjonen:

Levanger kommune Orientering til Plan- og utviklingskomiteen – Johannes Bremer, Innherred samkommune BAKKEN REGULERINGSPLAN

Levanger kommune Orientering til Plan- og utviklingskomiteen – Johannes Bremer, Innherred samkommune BAKKEN REGULERINGSPLAN Ved fortetting i områder med reguleringsplan og i eldre byggeområder uten reguleringsplan gjelder følgende hovedregler: Estetisk vurdering knyttet til landskapsstruktur, utbyggingsmønster, bygninger, og samspillet mellom disse skal inngå i alle fortettingssaker. Miljøkvalitet skal tillegges vekt ved å sikre nye grønne områder for opphold og leik. Fysiske forhold skal søkes forbedret ved å prioritere miljørettede løsninger i forhold til bygging av gang-/ og sykkelveger og fortau samt søke etter gode trafikkløsninger. Videre skal fortettingen underordnes strøkets særpreg når det gjelder byggeskikk. BESTEMMELSER VED FORTETTING:

Levanger kommune Orientering til Plan- og utviklingskomiteen – Johannes Bremer, Innherred samkommune BAKKEN REGULERINGSPLAN Det kreves reguleringsplan for alle vesentlige fortettingssaker. Der annet ikke er fastsatt i reguleringsplan gjelder følgende: Det tillates oppført bebyggelse med bebygd areal (BYA) på inntil 35% av netto tomtegrunn. Parkeringsplasser på terreng skal regnes med i BYA med 15 m2 pr. plass i samsvar med kommunens parkeringsnorm. I boligområder kan garasjer plasseres med portvegg inntil 5 meter fra kommunal veg eller med andre vegger inntil 2 meter fra kommunal veg. Minste areal for boligtomt (netto tomt) som kan godkjennes delt, er 1000 m2. BESTEMMELSER VED FORTETTING:

Levanger kommune Orientering til Plan- og utviklingskomiteen – Johannes Bremer, Innherred samkommune BAKKEN REGULERINGSPLAN 5.1. Trafikkområder 5.1 Offentlige veger Område T1 er offentlig veg. Byggegrenser og avkjøringer er vist med pil på plankart. Ringvegen utbedres til kjøreveg med fortau fra Jamtvegen til Aldersheimsbakken Utbedring av offentlige veger skal opparbeides og ferdigstilles parallelt med byggingen. REGULERINGSBESTEMMELSER:

Levanger kommune Orientering til Plan- og utviklingskomiteen – Johannes Bremer, Innherred samkommune BAKKEN REGULERINGSPLAN TypeBRABOAAntallKrav antallKrav antall P- plasserP- plasser pr. enhet 4 roms82,377, roms82,377,561 ½ 9 3 roms82,377,581 ½12 2 (3) roms69,164,121 ½ 3 2 roms59,656,641 ½ 6 Sum 2846

Levanger kommune Orientering til Plan- og utviklingskomiteen – Johannes Bremer, Innherred samkommune BAKKEN REGULERINGSPLAN