Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PROSJEKT Nesøya skole og flerbrukshall

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PROSJEKT Nesøya skole og flerbrukshall"— Utskrift av presentasjonen:

1 PROSJEKT Nesøya skole og flerbrukshall
FELLESINITIATIVET FOR NESØYA PROSJEKT Nesøya skole og flerbrukshall

2 Hvem er vi: For å sikre en effektiv og god kommunikasjon mot kommunen og politiker har vi etablert en interessegruppe på Nesøya som består av: FAU fra Nesøya skole (Johannes Rivertz) Vellene på Nesøya (Tone Kolpus) Nesøya Idrettslag (Dag Tønder) Nesøya har i dag en befolkning på ca , med antatt befolkningsvekst. Dette utgjør nesten 10% av Askers befolkning Hvorfor ønsker vi dagens møte! Rådmannen anbefaler formannskapet å fatte vedtak om at parkering legges på terreng. Nesøya skole har en av de minste skoletomtene i dag og legge parkering på terreng vil føre til at det nesten ikke blir utearealer til barna.

3 MØTE I FORMANNSKAPET 30. 11. 2010 SAK 10/95
MØTE I FORMANNSKAPET SAK 10/95 07/447 NY NESØYA SKOLE – ROMPROGRAM OG AREALDISPONERING Ny Nesøya skole – romprogram og arealdisponering Rådmannen anbefaler formannskapet å fatte slikt V e d t a k: Romprogrammet for ombygging og utvidelse av Nesøya skole til tre paralleller, inkludert ny flerbrukshall, med et samlet netto programareal på 5526 m2 godkjennes og legges til grunn for det videre arbeidet med prosjektering. 2. Det utarbeides et reguleringsforslag som legger til rette for nytt T-kryss mellom Vestre vei og Rosenkrantz vei hvor det etableres egen ”kiss and ride” sone langs Vestre vei med avkjøring fra Tverråsen. 3. Rosenkrantz vei stenges for biltrafikk til skolen fra øst.

4 MØTE I FORMANNSKAPET 30. 11. 2010 SAK 10/95
MØTE I FORMANNSKAPET SAK 10/95 07/447 NY NESØYA SKOLE – ROMPROGRAM OG AREALDISPONERING Parkering på terreng for skolen og idrettshallen får innkjøring fra Tverråsen. 4. Parkering for idrettshallen og skolen legges i parkeringskjeller under idrettshallen. Innkjøring til parkeringen blir fra Tverråsen. 5. Flerbrukshallen plasseres mot nord som vist på alt. 1 D.

5 VEDTAK 1, 3 PARALLEL ELLER 4 ? Vi minner om vedtak 5 i Formannskapet 5. Skolekapasiteten vurderes særskilt frem til reguleringsbehandling.

6 VEDTAK 4. PARKERING PÅ TERRENG
Nesøya skole har en av de minste skoletomtene i Asker. Skolens uteareal er allerede i dag mindre en det som er anbefalt antall m2 pr. elev. Det kan ikke tillates at parkeringsplasser på terreng skal redusere nødvendig uteareal for barna.

7 VEDTAK 4. PARKERING PÅ TERRENG

8 VEDTAK 4. PARKERING UNDER FLERBRUKSHALL

9 VEDTAK 4. FELLESINITIATIVETS FORSLAG

10 FORSLAG TIL VEDTAK: Ny Nesøya skole – romprogram og arealdisponering Rådmannen anbefaler formannskapet å fatte slikt V e d t a k: 4. Parkering for idrettshallen og skolen legges i parkeringskjeller under idrettshallen med innkjøring til parkeringen fra Tverråsen.


Laste ned ppt "PROSJEKT Nesøya skole og flerbrukshall"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google