Jens Østli, Filetforums møte i Tromsø, 13. og 14. juni 2005. Kan gjengis hvis kilde oppgis MARKEDSTEST OG MARKEDSAKSEPT ”SUPERKJØLING” Morten Heide og.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

At man er uenig på enkelte områder, utelukker ikke samarbeid på andre Uenighet utløser utviklende diskusjoner…
Hva fremmer og hemmer kreativitet i team?
Vesentlige kapasitetsendringer i basisperioden 15. august 2011 George Nicholas Nelson.
NN/dag/mnd/år - © Fiskeriforskning - Kan kopieres/videreformidles når kilde oppgis Filetforum Tromsø Kvalitet på superkjølte torskeloins Leif.
Med forskning på timeplanen
Konklusjoner Anne Hafstad Legemiddelindustrien blir stadig mer kreativ for å få oss til å skrive om deres produkter Deres jobb er å selge mest mulig.
John R. Isaksen/10. oktober 2006 © Fiskeriforskning - Kan kopieres/videreformidles når kilde oppgis Kan fiskeflåtens atferd harmoniseres med fiskeindustriens.
”En pille for alt som er ille”
Jens Østli Bakgrunn LOINS er akseptabel ”butikk”, mens restfilet har primær anvendelse i fryst blokk. Kan hele eller deler av restfileten ”løftes” for.
Personlig utviklingstrapp Skøyter
Om Lillevollen. Målet med langturnus. Langturnus som grunnlag for aktiviteter og opplevelser i Lillevollen Bofellesskap.
Jens Østli, Fiskeriforskning
Kvalitetssystemet ISO 9001:2000
EVALUERING AV GRENLAND SKI 2013 • Målgrupper: Løpere, foreldre, trenere • Forslag til hovedtema: – Trening: Bra? Kan bli bedre? – Sosialt: Bra? Kan bli.
Tjenestepensjonsordningene i privat sektor Status og utviklingstrekk Pensjonsforum 05/09-08 Geir Veland.
Service møte-trekanten
Re næringsforening og Re-Torvet 4.Februar 2014
Deteksjon av kveis - utvikling av teknologi for kommersiell anvendelse
Kjøpsprosessen - forbrukermarkedet
Nysgjerrigpers lynkurs NKUL 2005
NABin fagmøte 2005 Hvordan velge riktig bindemiddel? Oslo 11. oktober 2005.
Søknadsprosedyre høyere utdanning
Superkjøling av torskeloins
Morten Hyldborg Jensen Aker Seafoods ASA
Globale mattrender 1.
Evaluering Kurs i utdanningsprogram våren 2013 Karriereenhetene i Oslo 4-5. juni 2013.
Heuristisk evaluering Evaluering av gruppe 08s nettsted Gruppe01.
EVALUERING AV PRODUKTER, PROSESSER OG RESSURSER. Gruppe 4 Remi Karlsen Stian Rostad Ivar Bonsaksen Jonas Lepsøy Per Øyvind Solhaug Andreas Tønnesen.
Veiledning av studenter
BSK 2005 Sammen mot nye mål. Støtteapparat (ansvar) Sportslig leder Erik Paulsrud Trener Hanne Staff/Bjørnar Valstad Sportslig motivator/organisator Erik.
UTDANNINGSSTATISTIKK for Oppland pr. 1. okt Inkludert andre data som vedrører arbeidsstyrken. Kilde: SSB.no.
Teknologi og samfunn 1 Ny griperteknologi for effektivisering av handtering og pakking i næringsmiddelindustri Målsetting: Utvikle nye og egnede griperkonsepter.
NN / DATO - © Fiskeriforskning - Kan kopieres/videreformidles når kilde oppgis KLIPPFISK I PORTUGAL APRIL 2007 Betydningen av produktinformasjon Hvilken.
OM UHO og påvirkning av omgivelsene Temakurs om markedsføring for NFF, 9. juni 2005 Ingeborg Dybvig,informasjonssjef UHO.
Sikkerhetsforum ”Tap anker og posisjon” Morten Bøhlerengen Norges Rederiforbund.
Oppland Arbeiderblad Kjønn i kildebruk - Utviklingstrekk over en to års periode.
Nitrat i salat og spinat Anne Lene Malmer, Lier og omegn forsøksring.
s. 1 Evaluering av rådgivningstjenesten Foto: Crestock.com.
Lis Byberg Forelesning 14. oktober 2005
Student i ”moden” alder
Forsøk med Utdanningspermisjoner/ Utdanningsvikariater Seniorrådgiver Kirsten Nieuwejaar, Arbeids- og velferdsdirektoratet 14. Oktober 2008.
Innowalk Brukerundersøkelse 2009.
REFERANSETEKNIKK Forelesning for: Spesialpedagogikk tirsdag tirsdag Anette Kure.
innholdet i enkeltvedtak
FoU behov og næringslivet i Finnmark Marit Helene Pedersen Regiondirektør NHO Finnmark Alta 26.juni 2008.
Etatsprosjekt Transport i by Kreativ prising av kollektivtransport.
Heidi Nilsen, Spektroskopiske metoder i industriell matanalyse /06/04/05 - © Fiskeriforskning - Kan kopieres/videreformidles når kilde oppgis Automatisk.
Flest mulig - lengst mulig - best mulig
HUS-utbruddet - epidemiologisk etterforskning Preben Aavitsland Avdeling for infeksjonsovervåking Smitteverndagene, 1. juni 2006.
Tove Sleipnes Norges Sjømatråd Markedssjef 12. februar 2015
Tom Knudsen Regiondirektør NHO Hordaland
Velkommen til Newtonrommet!
Oppsummering PSY 1000 Våren 2005
Fagartikkelen Arbeidskrav for å få gå opp til muntlig eksamen våren 2009.
Naturfagdidaktikk hovedtemaer:
TPO, mappemetodikk og grunnleggende ferdigheter Rakel.K.R.Næss Anne-Beathe Mortensen-Buan.
Høgskolen i Sør-Trøndelag EVALUERING AV INNTAKSKVALITET Høsten 2008 RAPPORT: AHS Antall studenter: 135.
Evaluering av [prosjektnavn] [navn]. Resultat kontra mål Målsetting: Oppgi opprinnelig mål eller prosjektmål –Lag en liste over de viktigste måleenhetene.
| Å argumentere kildekritikk og nettvett. Bruk av kilder i skriftlig arbeid.
Høgskolen i Sør-Trøndelag EVALUERING AV INNTAKSKVALITET Høsten 2008 RAPPORT: AFT Antall studenter: 140.
Tittel på prosjektet Evt. undertittel/problemstilling
Evaluering av HMS-konferansen 2015
Dette er Storvik i vest- Agder.
Tittel på prosjektet Evt. undertittel/problemstilling
Alta.
Fagdag om evaluering innen folkehelsearbeid i kommunene Sted: Scandic Stavanger City Tid: 5. desember 2017 kl Påmeldingsfrist: 21. november.
Gruppearbeid om væpnede konflikter
Hvorfor markedsføring? Morten H. Abrahamsen BI Stavanger
هندوئیزم.
Utskrift av presentasjonen:

Jens Østli, Filetforums møte i Tromsø, 13. og 14. juni Kan gjengis hvis kilde oppgis MARKEDSTEST OG MARKEDSAKSEPT ”SUPERKJØLING” Morten Heide og Jens Østli Fiskeriforskning, Tromsø

Jens Østli, Filetforums møte i Tromsø, 13. og 14. juni Kan gjengis hvis kilde oppgis MARKEDSTEST ”SUPERKJØLING” Målsetting: Oppfattet kjøkkensjefene at det var forskjell på ”superkjølte” loins kontra ordinært iset loinsen? Oppfattet kjøkkensjefene at det var forskjell mellom de to ”superkjølte” produktene? Hvis det var noen forskjeller, hva bestod i så fall disse forskjellene av?

Jens Østli, Filetforums møte i Tromsø, 13. og 14. juni Kan gjengis hvis kilde oppgis Restauranter som deltok Kjøkkensjefenes egen vurdering spisestedets eksklusivitet

Jens Østli, Filetforums møte i Tromsø, 13. og 14. juni Kan gjengis hvis kilde oppgis Evaluering av rå torskeloins Gjennomsnittsvurderinger gjort av 13 kjøkkensjefer

Jens Østli, Filetforums møte i Tromsø, 13. og 14. juni Kan gjengis hvis kilde oppgis Evaluering av varmebehandlet loins Gjennomsnittsvurdering gjort av 13 kjøkkensjefer

Jens Østli, Filetforums møte i Tromsø, 13. og 14. juni Kan gjengis hvis kilde oppgis Interesse for gjenkjøp

Jens Østli, Filetforums møte i Tromsø, 13. og 14. juni Kan gjengis hvis kilde oppgis Betalingsvillighet

Jens Østli, Filetforums møte i Tromsø, 13. og 14. juni Kan gjengis hvis kilde oppgis KONKLUSJON Ingen forskjell mellom de tilsendte prøvene, dvs ”superkjøling” ga ingen merkbare fryseskader Ingen forskjell i vurdering av andre kvalitetsparametere mellom de 3 prøvene Hva er de egentlig vant til av ”ferske” fiskeprodukter i UK?