Oppdatering for Adobe Reader Når du får oppdateringer fra Adobe Reader, kommer det en tekstboble nede til venstre på skjermen (se bildet under), her klikker.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Hvordan bruke en videokanon
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Oppdatering for Java. Java Update er viktig å laste ned på din PC. Når du bruker nettbank, logger du deg inn med JavaID. Når du får Java oppdateringer.
Tilpasset fremvisning i PowerPoint
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan lager du en konto?
Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
HVA ER ?.
Hotel Clarion Bryggen Tromsø IT enheten, FAD Kirkeavdelingen.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Dokument med bilde, formatere i Word
Oppgradere monitorer og skiver Megalinksystemet..
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •E-post •PPS •NEL •Studentweb •Its learning.
Nyttårsaften 2007 Klikk her for å starte bildeserie Klikk her for å starte bildeserie.
Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Mars 2008 Ole Husby Nettlesere. Nettlesere finnes På Windows-PC-er på Mac’er på Linux på mobiltelefoner og forskjellige andre steder også.
Innskriving av data (1) 1. Slik ser dataeditoren ut fra start.Vi
Vurdering av pedagogisk programvare
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Bilderedigering i forskjellige programmer På kurset gjennomgår vi bilderedigering i Microsoft Picture Manager. Det fins mange programmer man kan bruke.
Den digitale leken -bare utenfor eller også innenfor barnehagen?
Fjernstyring av PCer med NTRconnect Svein/ALEPH brukermøte 2007.
RService 7.50 Registrering av dommere i RService Innføring av dommerrapportering i RService Noen forbedringer.. Sletting av alle resultater i en pulje.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon
Sette opp Gmail i Outlook
Her er en test på SONY`s siste teknologi
Her er noen skjermbilder fra PowerPoint kurs holdt for leger
Litt om virtuelle skrivere. De 2 virtuelle skriverne som beskrives her har det til felles at det ikke kommer fysisk utskrift på papir. Skriverne er definert.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Wieland GroupBuilding Installationgesis gesisPLAN EFA Elektro as Dine utfordringer er vårt ansvar Grunnkurs gesisPLAN - Del 2 09:00 Presentasjon av gesisPLAN.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
1 Klikk for fasit! Klikk for fasit!
Windows 7 - Oppgraderingskurs
I henhold til ny lovgivning må vi informere om bruk av informasjonskapsler (cookies)
Innstillinger for Cerum Web Save i Windows Vista.
DAGENS TIPS Superbrukerforum Dersom du opplever treghet når du jobber med pc kan følgende hjelpe: Hver dag før du går hjem: Gå på Start -
Kom i gang med Python Pål Hellesnes SYSTEMUTVIKLER
Bruksanvisning for innsetting av logo
Velkommen til denne interaktive oppgaven i Engelsk, IKT og Matematikk
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Jeg syns.
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Cruise-ferien! Sommeren 2002.
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Utskrift av presentasjonen:

Oppdatering for Adobe Reader Når du får oppdateringer fra Adobe Reader, kommer det en tekstboble nede til venstre på skjermen (se bildet under), her klikker du. Du får frem et vindu som sier, Vil du tillate at følgende program gjør endringer på denne datamaskinen? Her klikker du Ja eller Yes om du har en engelsk versjon.

Når bildet under kommer frem, klikker du på Installer.

Når oppdateringene er installert, klikker du på Lukk eller Start på nytt nå, om oppdateringene krever en omstart (se bildet under). Du har nå installert oppdateringer for Adobe Reader.