Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde av deg. Hvordan tar du bildet - Sitt ned foran skjermen -Se rett inn i linsa på kameraet -Trykk på TA BILDE !!! SITT HELT ROLIG MENS BILDET TAS OG SE RETT INN I LINSA!!! Ellers blir bildet uskarpt Trykk TA BILDE TA BILDE TA BILDE

3 FLYTT DEG LITT TIL VENSTRE – du er ikke midt i bildet. ----SMIL----- TA BILDE TA BILDE

4 100% Complete FREMKALL

5

6 HA HA HA HA HA HA. Du tror nå vel ikke at du kan bruke skjermen din som kamera?? SÅ DUM ER DU VEL IKKE?? Trykk ESC og KOM DEG TILBAKE TIL ARBEID!!


Laste ned ppt "Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google