Lørenskog Idrettsforening

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Alkohol | SVØMMING.
Advertisements

ALKOHOL|IDRETT.
Ski IL Innebandy Virksomhetsplan Ski IL Innebandy n3sport.no/bandy/ski facebook.com/SkiIlInnebandy Arbeidsdokument.
ALKOHOL|IDRETT. IDRETTEN – EN ALKOHOLFRI SONE ALKOHOL | IDRETT.
Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
VELKOMMEN TIL BARNEFOTBALLKVELD HOMMELVIK 11.MARS.
Tanker og meninger om videre drift av Høybråten basketballklubb Tanker og meninger om videre drift av Høybråten basketballklubb ”Basket for alle”
Ungdomstrinnet VBK.
FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år
Veiledning av elever / lærlinger
Alkohol | fotball.
Motivasjon og begeistring. Foreldre er viktige i skolen
AFK Sportslig Plan ”Sånn gjør vi det i AFK” Sportsplan AFK.
Stormøte 02.november Klubbesøk 26.august 2009.
Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Utdanning og kompetanse i SF Grei GREI HVOR DET ER GODT Å VÆRE HVOR DET ER GODT Å LÆRE.
Dommerens oppgaver ved barnefotball
 Fair Play Emblem. Hva gjør Emblem I.L  Foreldrevett regler deles ut på alle hjemmekamper.  Fair Play hilsen før og etter kamp.  Mot Klubb fra Våren.
Vår aktivitet bygger på vårt verdigrunnlag  Idrettsglede  Samhold  Samarbeid  Dugnadsvilje.
Bjørndal IF Håndball v/ Sportslig leder Truls Wettergreen
Fair Play Fokusområde 2: 5.juni Fair Play Fokusområde 2: Fair Play.
Juniororganisering 2007/2008. Agenda Velkommen og bakgrunn for møtet Arbeidsgruppen Juniororganisering 2007/2008 Junioropplegget for sesongen 2007/08.
VISJONER OG MÅL På Skoppum er det alltid gøy og trivelig å spille fotball! VISJON.
Kvalitetsklubb – NFF regi
SØRUM KOMMUNE Du kan gjøre en forskjell!
FAIR PLAY CHARLOTTENLUND SPORTSKLUBB. FAIR PLAY – HVA ER DET? Fair play dreier seg om mer enn å unngå gule og røde kort! FAIR PLAY HANLDER OM HVORDAN.
Spiller-/foreldremøte høst -14 Med blikk for de beste og rom for alle.
Skap et godt idrettsmiljø. Innhold i modulen Innledning – Hensikt og mål med modulen – Miljø- og personfaktorer For utøverne – Metoder for et utøvermøte.
Skolens verdisyn Elevsyn Lærings- syn Foreldre-samarbeid
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder For styret.
FAIR PLAY og holdningsskapende arbeid i vår klubb
Velkommen til foreldremøte for jenter 9 år
Motivasjon = Begeistring Tillitsvalgte foreldre er viktige i skolen!
HOLDNINGER OG HANDLINGER
Velkommen til oppstartmøte Klubbutviklingsprosess A3.
HK Trøgstad 97 Strategiplan.
G LEDEN VED Å VÆRE KLUBB-LEDER AFK-høstmøte 05. november 2012 Quality Airport hotell, Gardermoen Trond ”Kurte” Andreassen Hovedleder i Rolvsøy IF.
Om kurset Norges Fotballforbund |  Ungdomsfotballkvelden er et kveldskurs på 4 undervisningstimer – med både teori og praksis.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder Innledning.
Strategi- og aktivitetsplan
Barnefotballseminar 2015 Trondheim 26.april 2015.
FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss.
Stiftet 3. Mars 1920 En aktiv samfunnsdeltaker og samfunnsbygger i over 90 år Fana IL Fotball Holdnings kampanje 2013.
FAIR PLAY I BARNEFOTBALLEN ASKØY FOTBALLKLUBB 2016.
Sportsklubben Herd Foreldreinformasjon. Sportsklubben Herd  Herd Fotball & Herd Idrettskole  Skolekretsene Åse og Lerstad  Største fotballgruppe mellom.
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
Barnefotballkvelden. Innhold Verdier og retningslinjer Klubben som sjef God fotballaktivitet – i økta og kampen God fotballaktivitet.
FAIR PLAY. Fair Play - et ansvar for hele fotballfamilien - spillere, trenere, ledere, foreldre, publikum og media Troms Fotballkrets er blant Nord-Norges.
Begeistring Innsatsvilje Respekt Fair Play Slik bruker dere presentasjonen Denne presentasjonen er er verktøy laget for å hjelpe klubbene/ulike.
Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
Du och jag, Alfred! «Hvordan er DU som voksen i barnehagen? Er du en Alfred for noen barn?» «Hvordan er DU som voksen i barnehagen? Er du en «Alfred» for.
Sportslig forum - Ranheim håndball1 Rev 30/ Ranheims blå tråd.
Spillermøte G april.
Torsdag 30. mars kl Nordhuset
Klubben for alle.
Klubbutvikling 3. SAMLING (KVINNEPROSJEKTET).
FORELDREVETTREGLER Respekter klubbens arbeid. Det er frivillig å være medlem av Oppegård IL , men er du med følger du vårt verdigrunnlag : «OI – der.
Foreldremøte i Viking F.K Tema: Overgangen til 11er fotball
Velkommen til foreldremøte! G13/ sesongen
Spiller-/foreldremøte høst
Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst.
Kapittel 1 SAMSPILL.
Trygge Rammer Kvalitetsklubb
Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst.
Med fokus på barnas beste…
Spiller-/foreldremøte høst
R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)
Holdninger og verdier Kampen i fokus.
Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)
Fair play ABC Viktige elementer og tiltak vi kan sette i gang
Utskrift av presentasjonen:

Lørenskog Idrettsforening 22.10.2013

DET HANDLER OM RESPEKT, IKKE SANT? Fair Play handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor banen! 22.10.2013

Samhold Ansvarlig Inkluderende Verdigrunnlag I LIF har vi valgt tre verdier vi ønsker skal kjennetegne vår klubb: Samhold     Ansvarlig Inkluderende 22.10.2013

Verdigrunnlag Samhold betyr at vi står sammen med en sterk klubbkultur. Gjennom å være ansvarlige skaper vi et godt omdømme både internt og overfor lokalsamfunnet. Inkluderende representerer LIF som den breddeklubben vi ønsker å være. 22.10.2013

Samhold Det forventes at alle i klubben viser engasjement og bidrar til et godt samhold. Vi: Legger til rette for personlig utvikling både på den sportslige og den sosiale arena. Jobber mot felles mål og står samlet som en klubb. Snakker positivt om andre og vil hverandre vel. Viser glede og engasjement for LIF og hverandre på tvers av lag. 22.10.2013

Ansvarlig Det forventes at alle i LIF tar ansvar på og utenfor banen på en profesjonell måte: Alle i klubben: Tar ansvar for seg selv, hverandre, LIF og lokalsamfunnet. Viser respekt for hverandre på og utenfor banen ( Fair Play). Tar ansvar for de oppgaver og mål som LIF har satt. 22.10.2013

Ansvarlig forts. For ledere og trenere betyr dette å: Formidle klubbens mål og verdier til spillere og foresatte. Se alle spillere, være inkluderende og gi konstruktiv tilbakemelding. Kommunisere rammer og forventinger til spillere og foresatte. Utvikle egen kompetanse og være rollemodell for spillere. Skape trivsel og bidra til at flest mulig spillere fortsetter i klubben. Bidra sammen med foresatte og spillere til å løse konflikter. 22.10.2013

Ansvarlig forts. Foreldre/foresatte tar ansvar ved å: Sette seg inn i klubbens mål og verdier. Følge opp at egne barn etterlever verdier og forventinger i laget. Bidra i drift av laget og på arrangementer. 22.10.2013

Inkluderende Vi: Jobber for at alle skal få tilbud tilpasset egne ambisjoner, ferdigheter og behov. Verdsetter åpenhet, mangfold og involvering. Bryr oss om LIF, lokalsamfunnet og anerkjenner hverandre. Ser alle foresatte som ressurssterke og legger til rette for bidrag i klubben. 22.10.2013

22.10.2013

22.10.2013

22.10.2013

TIL DISKUSJON: HVA GJØR DERE PÅ DITT LAG FOR Å OPPRETTHOLDE VERDIENE OG FAIR PLAY? HVA ER FORELDRENE PÅ SIDELINJEN GODE PÅ? HVA KAN DE FORBEDRE? HVA ER DET SOM GJØR AT DITT LAG HAR SÅ GODT MILJØ? HVIS MILJØET KUNNE VÆRT BEDRE: HVILKE KONKRETE TILTAK KAN VÆRE MED PÅ Å FORBEDRE DET? HVA ER DET MEST AV PÅ DITT LAG, ROS ELLER RIS? TIL HVEM? ANDRE SPILLERE, DOMMERE, TRENERE, FORELDRE? HVEM AV DEM ER DU? DEN SOM ER FLINK TIL Å GI ROS TIL ANDRE ELLER DEN SOM GIR MEST RIS? TENK PÅ EN SOM ER EN GOD ROLLEMODELL. HVA ER DET DEN GJØR SOM DE ANDRE KAN LÆRE AV? TENK HER PÅ BÅDE SPILLER, TRENER OG FORELDRE. 22.10.2013