Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)"— Utskrift av presentasjonen:

1 R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)
25 spiller deltok i workshop Innledning om Teie fotball sin Visjon, overordnede mål og verdigrunnlag. 3 oppgaver i små grupper der de skulle komme frem med forslag til kompiskontrakten. Resultatene fra gruppene ble diskutert i plenum Svarene slått sammen og av trenerne etter beste evne Resultatet presenteres her i dag «Flest mulig, lengst mulig» «Utfordring og utvikling for alle» «Det skal være lov å være god»

2 R A U S H E T Gjennomføring av workshop (2)
Spillerne ble utfordret på følgende spørsmål Hva kan vi gjøre for at alle på laget skal prestere best mulig når vi trener og spiller kamp? Nøkkelord for denne oppgaven var trivsel, forberedelser og tilstedeværelse. Hva kan vi gjøre utenom trening og kamper for å blir et bedre lag? Hva kan vi gjøre ivareta fair play? For alle oppgavene skulle spillerne presentere forventinger til seg selv, trenere og foreldre. R A U S H E T «Flest mulig, lengst mulig» «Utfordring og utvikling for alle» «Det skal være lov å være god»

3 R A U S H E T Kompiskontrakt Teie G-05
Vi er stolte av å spille på Teie, og vi heier på alle lag og spillere fra Teie Vi er positive, gir ros og oppmuntrer hverandre uansett om vi vinner eller taper Vi har alle ansvar for å være forberedt og sørger for å sove og spise godt før kamper Vi møter opp på treninger og kamper og er klare i tide Vi har med riktig utstyr til treninger og kamper Vi er fokuserte og konsentrerte og hører på når vi får instrukser Vi er gode lagkamerater på og utenfor banene Vi er positive til alternativ trening og egentreningsopplegg Vi takker for kampen på en ordentlig måte selv om vi taper Vi snakker pent til hverandre og banner ikke Vi følger fotballreglene og spiller fair Dommeren bestemmer og vi hører på han Vi har et bevisst forhold til hvordan vi oppfører oss. Husk at vi er forbilder for yngre spillere Vi respektere alle uansett hvor de kommer fra, hvilket lag de spiller på og hvilket lag de heier på Vi sier unnskyld om vi skader noen, selv om det ikke var meningen Vi opptrer positivt i sosiale medier og sørger for samtykke før vi publiserer noe «Flest mulig, lengst mulig» «Utfordring og utvikling for alle» «Det skal være lov å være god» Dato: Spiller: Trener:

4 R A U S H E T Spillernes forventinger til trenere
Være forberedt og ha planer klar før treninger og kamper. God «Peptalk» før kamper. Positiv uansett om vi tapere eller vinner Motivere, rose, oppmuntre, ivrige og støttende Gi konstruktive tilbakemeldinger Spennende og variert øvelse som passer til alle Komme til tide på trening Lage opplegg for egentrening og oppmuntre og oppfordre til gjennomføring av oppleggene. «Kompiskontrakten gjelder også for trenere» «Flest mulig, lengst mulig» «Utfordring og utvikling for alle» «Det skal være lov å være god»

5 R A U S H E T Spillernes ønsker til foreldrene
Stille opp og kjører på kamper Møter opp på kamper og heier. (Også bortekamper) Hjelper spiller med å huske alt de skal. Utstyr, treninger, mat osv. Arrangere andre aktiviteter utenom trening og kamper for laget Lage digg og sunn mat Oppmuntre og motivere til egentrening, kamper og treninger Heie på en positiv måte, ikke være rasistiske «Flest mulig, lengst mulig» «Utfordring og utvikling for alle» «Det skal være lov å være god»


Laste ned ppt "R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google