Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Utdanning og kompetanse i SF Grei GREI HVOR DET ER GODT Å VÆRE HVOR DET ER GODT Å LÆRE.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Utdanning og kompetanse i SF Grei GREI HVOR DET ER GODT Å VÆRE HVOR DET ER GODT Å LÆRE."— Utskrift av presentasjonen:

1 Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Utdanning og kompetanse i SF Grei GREI HVOR DET ER GODT Å VÆRE HVOR DET ER GODT Å LÆRE

2 Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Alle har kunnskap Kurs gir mer kunnskap På kurs deler du med andre På kurs bygger du klubben Da blir ditt lag bedre For at et lag skal drives, må flere delta i driften. Driften kan deles opp i en sportslig del (trenere) og en administrativ del (lagledere). Et lag kan ha flere trenere (som samarbeider og deler oppgaver). Og flere lagledere (som samarbeider og deler oppgaver). Deler vi oppgavene i små biter, blir det flere som drar sammen og lettere å dra.

3 Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Kurs gir deg kunnskap og trygghet •Til å delta i ditt barns utvikling og vekst •Til å bidra til gode opplevelser •Til å bli aktiv deltaker i lokalsamfunnet •Til å bli kjent med andre •Til å bygge et miljø for trygg oppvekst ……..sammen med andre

4 Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Levende utdanning året igjennom På den neste siden finner du oversikt over de kurs vi vil ha i Grei i løpet av et år. Det er torsdager som er kursdager i Grei. Alle kurs er i Storsalen i klubbhuset. Kompetanse er viktig for barna og Grei. Derfor er de obligatorisk for alle i målgruppene.

5 Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Høst •Barnefotballkvelden En inspirasjonskveld for alle. Én kveld •Barnefotballkurset Først og fremst sportslig, men gir mye kunnskap om barn og utvikling. Første del av Trener 1-kurs (UEFA C-lisens). Fire kvelder •Trener 1 Barnefotballkurset + tre moduler (sam-spill, fotballferdighet, ungdomsfotball). Gir UEFA C-lisens. Tolv kvelder i tillegg til Barnefotballkurs •FLK 1 Fotballederkurs trinn 1. For de som deltar i styrene (Myggstyret, Ungdomsstyret, Kvinne-/Jentestyret, Fotballstyret). Gir kunnskap som sparer tid og krefter. Fire kvelder Vår •FairPlay-kurs Obligatorisk for alle lagledere og trenere. Gir deg inspirasjon til å gi barna og klubben gode rammer for gode opplevelser. Utfordrer holdninger og verdier. Om å være kamparrangør og kampdeltaker. Én kveld •ABC lagleder For laglederne. Vi ønsker flere lagledere pr lag. Her får du kunnskap som sparer deg for mye tid og arbeid. Én kveld •Klubbdommerkurs For unge og ”gamle”. Gir kompetanse til å dømme 5-er og 7-er fotball. Én kveld •Temakurs Forskjellige temakurs etter vårt eget ønske. Inspirasjonskvelder. •FLK2 Fotballederkurs 2. Styreledere og Fotballstyret.

6 Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Hva betyr det at så mange som mulig deltar? Her er noen eksempler på hvordan det kan gjøres Lagleder Flere personer kan dele dette selv om én må stå som ansvarlig i Oslo Fotbalkrets’ oversikter. Funksjonen kan deles opp. Jo flere deler, desto mindre jobb på hver og desto flere som gjør noe sammen. For eksempel: Logistikkansvarlig 1, 2, 3, 4 osv.. Hvor den som er logistikk-ansvarlig 5 kan ha ansvar for informasjon om fremmøte til borte-kamper. Logistikkansvarlig 6 kan ha ansvar for transporten til og fra og logistikkansvarlig 3 kan ha ansvar for fruktut- deling etter kamper (og trening). Bare fantasien setter grenser.

7 Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Hva betyr det at så mange som mulig deltar? forts Fysio/medic Hvis én eller noen av foreldrene jobber i helsevesenet eller på sykehjem, kan disse få ansvaret for å holde medisinkofferten i orden og være den som tar hånd om skader i kamper. Flere kan dele på oppgavene. Kampvert Å ta i mot bortelaget og dommer på hjemmekamper og sørge for at de blir vist garderobe m.m.. Informere om hvem som er i teknisk sone og hvor publikum skal være. Å betale dommeren, kan en annen ta seg av (logistikkansvarlig 2 for eksempel?).

8 Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Utdanningsansvarlig Det er Fotballstyret som er ansvarlig for all aktivitet rundt fotballen i Grei. Men utdanningsansvarlig i Grei er: Svein Dahle, tlf. 901 97 464 E-post: svein.dahle@online.nosvein.dahle@online.no


Laste ned ppt "Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Utdanning og kompetanse i SF Grei GREI HVOR DET ER GODT Å VÆRE HVOR DET ER GODT Å LÆRE."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google