Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VISJONER OG MÅL 2008-2010. På Skoppum er det alltid gøy og trivelig å spille fotball! VISJON.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VISJONER OG MÅL 2008-2010. På Skoppum er det alltid gøy og trivelig å spille fotball! VISJON."— Utskrift av presentasjonen:

1 VISJONER OG MÅL 2008-2010

2 På Skoppum er det alltid gøy og trivelig å spille fotball! VISJON

3 Hvorfor er Skoppum fotball til? Skoppum fotball skal gi tilbud til ”bygdas” befolkning og nærliggende område. Klubben skal utvikle unge spillere og gi gode aktivitetstilbud til alle som ønsker å spille fotball på Skoppum.

4 Hovedmål Fornøyde spillere, trenere og ledere – du skal trives med å spille fotball og ha tillitsverv i Skoppum Fotball. Attraktive treningsmuligheter – vi gir og skal ha gode treningsmuligheter for alle*. Vi skal påse at det etableres et nytt flott idrettsanlegg tilpasset fotball – som inkluderer ny gressbane, kunstgressbane og ballbinge. * For å få dette til må vi søke å leie baner og haller i distriktet - spesielt viktig inntil nytt treningsanlegg er på plass.

5 Hovedmål Nyttige samarbeidspartnere – vi må skaffe oss nyttige samarbeidspartnere i fremtiden, som er mer knyttet til klubben både sportlig og økonomisk. Attraktiv barn og ungdomstilbud – vi skal rekruttere og utvikle unge spillere og strekke oss hele tiden ved å ha det beste gutter-12 laget både sportslig og sosialt i Horten kommune. A-lag i 6. divisjon – vi skal etablere oss og bli ett godt 6 divisjonslag på herresiden, samtidig som vi skal ha sportslig tilbud til damer. * For å få dette til må vi søke å leie baner og haller i distriktet - spesielt viktig inntil nytt treningsanlegg er på plass.

6 Våre viktigste fokus områder – sesongen 2008 Trivsel og idrettsglede – Skoppum er et lite sted og en liten fotballklubb både sportslig og økonomisk sett, sammenlignet med andre klubber. Derfor vil trivsel og idrettsglede være en viktig suksessfaktor og fortrinn for oss. Godt fotballmiljø – fotball skal være gøy og alle våre ledere uansett nivå, skal ta vare på og påse godt lagmiljø og det sosiale i forbindelse med sammenkomster, trening og kamper. For i Skoppum fotball tar vi ansvar for fellesskapet, har respekt for og vi bryr oss om hverandre. Gode samarbeidspartnere – skaffe oss fremtidig og attraktiv samarbeidspartner€ både sportslig og økonomisk, som sikrer klubbens utvikling og målsettinger. Gode sportslige resultater på (G12) og A-lag – Disse to lagene skal være fotballklubbens varemerke i sesongen – disse skal få spesiell oppmerksomhet både sportlig og økonomisk ifht prestasjon/resultat. Utvikling av ledere og spillere – Vi skal påse at alle våre trenere og ledere har nødvendig basiskunnskap for utvikling av gode fotballspillere. Det skal gis tilbud om trener og aktivitetskurs, lederutviklingskurs og det skal tilrettelegges for lokale temakvelder.


Laste ned ppt "VISJONER OG MÅL 2008-2010. På Skoppum er det alltid gøy og trivelig å spille fotball! VISJON."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google