Møtereferat Styremøte 23/

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Skjønnlitterær fortelling
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
VM Fotballen.eu har foran VM i fotball 2010 fått på plass et VM-studio utenom det vanlige. Det du ikke finner om VM her er ikke verdt.
Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hurum PPTs erfaringer med LP
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Nasjonal dugnadskampanje 2012 – En veskeholder som gleder.
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
“Tenk over dette...” Klikk med mus eller piltaster for neste bilde...
VANN OG AVLØP ARENDAL OG ENGSETH. Hovedanleggets kostnad blir fordelt på antall som melder seg på. Dette er lik pris for alle. For å få vann- og avløp.
Hvordan lager du en konto?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Agenda Årsmøte 2013 Godkjenning av innkalling og saksliste.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
BokSurf Admin. Åpne hyller nå!. 5. ALEPH Brukermøte Bibliotekenes hus Fredag 19. august 2005 David Massey, Bibliotekenes IT-senter AS.
Spøken som gir deg lykke!
Vest-Agder fylkeskommune Seminar Bokvalitet – etterlyses! Kommunens syn Er planene gode nok? Blir resultatet kvalitetsmessig bra? Foredrag 15. november.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Forstandere i trossamfunn
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Naturvernforbundetskolen: Hvordan drive et lokallag Tema på foredraget: Lokallag; medlemmer, sak, økonomi og administrativt Tid: ca 30 min For mer info.
Smart bruk av Vortex til møter, samhandling/samarbeid mm
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Hvordan lykkes med et prosjekt?
Guvernørens månedsbrev
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling Arendal 8. mars Langesund 29. mars.
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2009 Arendal 7. mars Langesund 21. mars.
IL Holeværingen - Idrettsglede for alle - Årsmøte ILH Idrettsskolen 2012 Herredshuset, 13 feb 2012.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av.
Prioriteringer i fakultetsadministrasjonen
1. 2 Vær i forkant, man skal jobbe sammen også i etterkant -Klargjør med bedriften saker som kan bli tema under en streik. -For eksempel: -Hvordan kontakt.
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Fra individuell kunnskap til kollektiv kvalitet
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Styret – hjertet i foreningen
Juli 14/Sted endres i topp-/bunntekst1. En attraktiv og vital lokalforening, hva skal til? En attraktiv og vital lokalforening, hva skal til? V/leder.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Årsmøte i foreldrerådet
Tove Blix Personal- og økonomiadministrativt arbeid ved Det medisinske fakultet Vurdering og organisering Utkast
NYTT BADELAND I MOLDE PROSJEKT: Badeland Spa Fysioterapi Trening
PRESIDENTOPPLÆRING Nettside: GRATULERER med vervet som president Som klubbpresident står du direkte under Distriktsguvernøren og Verdenspresidenten.
PRESENTASJON KARRIERESTART -en del av Nye StudentTorget.no.
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
Funksjoner og Innstillinger i
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
Brukernavn: ue Passord: ue
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Ny organisasjonsperm. Organisasjonsperm 2014 Ikke store endringer fra det som ble lagt frem i Fornyes etter behov. Forventer en del endringer i.
Møkkalassets venner Møtereferat Styremøte 20/
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
En gjennomgang av Opplegget Frister Informasjonskilder
Styreseminar.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Hvorfor organisasjon? Hvorfor har dere engasjert dere?
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
Se hvordan jeg smart bruker Outlook 2010
Enkelte momenter i forbindelse med å søke jobb - Bedriftskontakt.
Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 6 – Prosessbeskrivelse Aktivitetsskolen.
2.6 FIKS Ansvarlig: Steve og Ingunn FIKS står for Fotballens Informasjon og Kommunikasjons System og eies av Norges Fotballforbund  For at våre klubber.
Enkel brukerveiledning
Utskrift av presentasjonen:

Møtereferat Styremøte 23/10-2012 Møkkalassets venner Møtereferat Styremøte 23/10-2012

Agenda Referat Økonomi Forsikring Gjennomgang av referat                                                                   (Høye) Referat format og distribusjon                                                        (Atle) Økonomi                                                                                                          Status                                                                                                (Tove) Hvordan skaffer vi oss flere inntekter                                   (Alle) Forsikring Forsikringsavtale for andre fyr                                                (Hans Olav) Ny forsikringsavtale for oss                                                      (Atle)                    Fordeling av ansvarsområder og iverksetting av undergrupper Kontaktpunkt mot kystverket vedr. leiekontrakt            (Høye) Styremedlem i FMF                                                                     (Høye) Utarbeiding av vedlikeholdsprogram                                   (Atle, Reidar & Hans Olav) Planlegging av fremtidig bruk av Møkkalasset Fyr           (Petter +?) Medlemsregister / kontingent                                                (Tove, Geir Henning & Atle) Nødtiltak før vinteren                                                                                 (Reidar ++) Tetting av sprukne vinduer Reparering av lås Etablering av aktivitetsoversikt (Årshjul)                                            (Atle) Identifisering av faste aktiviteter Årsmøte                                                                                                           (Alle)

Forslag til metode for «Status-oppdateringer» Denne fila oppdateres frem mot neste møte med aktuelle saker Send meg(Atle) oppdateringer, eller legg inn direkte i fila selv Vi går igjennom kommentarer og status på møtet Besluttet at vi kjører på denne metoden

Forsikring Skaff ansvarsforsikring Atle sjekker med Haffe, få et tilbud Haffe sender tilbud Tilbud mottatt Tilbud fra Tryg, If og Terra mottatt. Sjekk om evt FMF sin forsikring kan endres til å dekke vårt ansvar Haffe: Det går ikke når dere har et eget org.nr Hva er vårt ansvar og hva er Kystverkets? Ta en grenseoppgang med Kystverket v Belinda (Hans Olav) Hva dekker Kysteverket; hva dekker vi 22/10: Vi trenger kun ansvarsforsikring Neste steg Beslutte hvem vi går for Beslutter Terra Bestille Tove bestiller, Hans Olav sender over til Tove

Økonomi Opprette en konto Vi har ca 30.000,- på en konto hos FMF. Petter og Tove Konto er opprettet i Handelsbanken Vi har ca 30.000,- på en konto hos FMF. Overfør disse til ny konto (Tove) Pengene er nå på vår konto

Hvordan hente penger Aktører Pengeinnhenter Medlemskap Kystverket Turistforeningen Pengeinnhenter En fra forrige møte var ivrig etter å kunne bidra Geir Henning og Reidar snakker med han Medlemskap Få på plass fra 2013 Søking av midler Bruke Fyrhistorisk forening Søke FMF om midler Legge inn en søknad Hva trenger vi av penger til Penger til lys/aggregat Innvendig utbedringer Utvendig regner vi med at blir hovedsaklig dekket av Kystverket Etasjeskillere Sikring av fyret

Medlemsregister Geir Henning tar ansvar Vi har besluttet å ha et Start 2013 Ha det så enkelt som mulig Ha en stand på Kilsunddagene Lag et system på web F.eks en webshopløsning Pris: Enkelt medlem 100 kr Familie 200 kr

Andre foreninger Fyrhistorisk forening www.Fyr.no Vi ønsker å melde oss inn (Reidar fikser) Vi har meldt oss inn Vi har vært på samling på Torungen Tove og Hans Olav

Aktiviteter Rekrutere medlemer Etablere arbeidgrupper Etablere webshop Etablere medlemsregister

Utstyr fyret Linse Dalén Apparat En linse ligger i sjøen og venter på å komme opp til gammel heder og verdighet Stativet står i bua på FMF Reidar har en linse liggende. Ønskes at det kommer ut på fyret når det er restaurert Hans Olav snakker med Kystvakta om de kan ta det som et treningsoppdrag Arendal Dykkeklubb ved Vidar prøvde å finne det i sommer Dalén Apparat Reidar

Arbeidsgrupper Teknisk gruppe Økomomi WebShop Museumsgruppe/Historisk Leder: Reidar Gruppemedlemmer: Hans Olav Viktigste gruppa å få igang Muringsgruppe Økomomi Leder: Tove Gruppemedlemmer: Sponsor WebShop Leder: Geir Henning Medlem Museumsgruppe/Historisk Leder: Petter Planlegging av fremtidig bruk av Møkkalasset Fyr Happenings Leder: Atle Ansvar: Mål: Aktiviteter: Kunstutstillinger Brosjyre Infoskilt på fyret Kilsund dagene Hva kan vi få til av attraksjoner Utleie gruppe Leder: Litt tidlig En fra styre er leder i gruppa Trommer sammen 2-3-4 personer ekstra som jobber Kontaktpunkt mot kystverket vedr. leiekontrakt            (Høye) Styremedlem i FMF                                                                     (Høye)

Hastesaker på fyret Tette vinduer Døra Banke på murpussen Glass og lime på utsiden Døra Låsekassa er borte, feste i fyrveggen Banke på murpussen Ansvar Teknisk Gruppe Fri litt til frivillige Reparere sokkelen Spyle ned, Oljevern 3 kan gjøre jobben senere i vinter / til våren. Reidar følger opp. Kystverket kommer forbi med båt etter jul og spyler hele fyret. Fuge naturstein Sjekke innvendige skader Reparere rekkverk trapp og rampe? Støpe opp nye trappetrinn Hans Olav ber om kopi av arbeidsdokument fra andre fyr Dette er mottatt og vil bli brukt som mal.

Arbeidsprogram og driftsrapport Kort sikt Lage et skriv på Hastesaker. (Reidar) Få dette skrivet godkjent av Kystverket (Hans Olav) Lang sikt Skrive et Arbeidsdokument som skal godkjennes av Kystverket Skriv i henhold til det som kom som eksempel Hans Olav skriver/Reidar tar ansvaret for teknisk Få den inn til Kystverket i løpet av første halvdel av November

Ticket system for aktiviteter Et web-interface hvor alle kan legge opp aktiviteter på en enkel måte med en beskrivelse, Ansvarsområde ønsket/besluttet tidpunkt, en ansvarlig person, status på oppdraget Hus, innvendig utvending, landaktivitet Dato gjennomført Etablere et “ticket” system vil bli mer oversiktlig. (Atle) Jeg har satt opp et system som heter osTicket på jobb, som vi i IT-teamet er helt avhengige av for å følge opp saker. Jeg skal se på en forenklet utgave av noe slikt og få lagt det på en del av hjemmesiden med begrenset tilgang.

Kontakt med Kystverket Teknisk/arbeidsprogram etc Hans Olav Kontraktsmessig Høye

Årsmøte Dato: Tirsdag 12 februar 19.00 Ansvarlig: Hans Olav Innkalling ut senest 20.12.2012, (Høye) Årsrapport (Atle) Rapport fra alle undergrupper Teknisk rapport

Hendelser Fyrbefaring Jeg har bekreftet at 19 sept. Er OK for oss, men væravhengig. Foreslår at Hans Olav og Reidar følger opp denne saken. Ble ikke avholdt

Navnet.... ....skjemmer ingen men hva er det riktige navnet? MØKKALASSET Med hest og vogn, er ikke sannsynlig MØKLASSE MØKLASE (Betyr noe sånn som Mye Brenninger) Møsje Las (Norrønt) Kan etnologene hjelpe oss? Kan Eli se litt nærmere på det?

SLIPSNÅL Høye viste slipsnål lagd av Gullsmedmester nicolai. Denne kan selges av foreningen. Vi må ta stilling til om vi ønsker å gjøre dette i løpet av høsten Beslutning: ?

Ideer Ha et lydanlegg på fyret med avspilling av gamle fortellinger fra fyret. Fri litt til frivillige Lage en web-applikasjon hvor folk kan melde seg Lage en frivillig bank

Valg av nytt styre Formann Høye Høyesen Nestleder Hans Olav Sørensen Kasserer Tove Solfjeld Styremedlem Petter Anker Rasch Reidar Johansen Webansvarlig Geir Henning Salvesen Sekretær Atle Leira Hovedkontakt med Kystverket

Avsluttede

Info Flyer Vi ønsker å ta frem en infoflyer som vi kan dele ut til folk i nærområdet for å rekrutere og informere

INNBRUDD 4.juli Her om dagen oppdaget vi dessverre at noen har prøvd å bryte seg inn i fyret. Brekkjernet lå på utsiden - døren skadet. Hva får noen til å gjøre slikt? Det finnes ingen ting av verdi inne i fyret. Jeg blir rett og slett litt forbannet på slikt... ?? juli I lys av et mislykket innbruddsforsøk samt et senere tydeligvis vellykket et, burde vi få laget en plakat med noe tekst som vi kan henge opp der ute? Har tenkt på følgende: «Møkkalasset Fyr er av sikkerhetsmessige grunner stengt og ikke åpent for allmenn ferdsel. Fyret er tomt og her er ikke oppbevart noe av verdi. Dersom det er behov for adgang, vennligst kontakt xxxxxx på telefon yyyyy» Vet ikke om noe slikt vil stanse kjeltringer/idioter fra å vandalisere dør/lås/beslag, men jeg synes det er verdt et forsøk. Vi må nå reparere beslaget og få på plass ny lås, og da kan vi kanskje til en anordning hvor vi kan feste et synlig skilt med noe tekst. Jeg kan få f.eks Promarc til å lage et skilt til oss i syrefast – kostnaden vil bli på noen få hundrelapper tipper jeg (avhengig av størrelse og tekst) Skulle vi fått avisa til å gjort en liten sak på innbruddet og gå ut med litt mer informasjon rundt dette med adgang?

Møteplan Høye sender ut Møte ca hver annen måned

Dropbox Dropbox brukes til å utveksle og dele informasjon www.dropbox.com Geir Henning sender ut info til styremedlemmene Brukernavn Passord Etc

Hovedprinsipp i alt arbeide GJØR TING ENKELT