Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss"— Utskrift av presentasjonen:

1 Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss

2 Hvem er vi? Rune Synnevåg Erik Faugstad Systemutvikler
Begynte i Uni Pluss juli 2008 Erik Faugstad Kundekonsulent Begynte i Uni Pluss mars 2009.

3 Dette står på menyen Ny brukermanual - Erik tegner og forklarer
Uni Pluss supportsystem – Hvordan registrere supportsak, nye funksjoner. Send backup til support – Hvordan? Uni Eiendom tilpasninger – Hva er dette? Uni Eiendom hent supportfiler – Hva er dette? Widgets – Hva er dette? Uni Pluss nettbutikk Logo på rapporter Kurs fra Uni Pluss

4 Uni Eiendom brukermanual
Nettbasert Lett tilgjengelig fra hvor som helst Alltid oppdatert Utvikler seg hele tiden Hyperlinker Hvordan utføre søk Bruk av kategorier og stikkord Tilbakemeldinger i manualen

5 Uni Pluss supportsystem
Hvordan sende en supporthenvendelse Hva er nytt siden sist? Muligheter for å legge til skjermbilder/filer på en supportsak, både under, før og etter den er sendt inn. Gir deg varsel dersom du kjører en gammel versjon av Uni Eiendom og viser deg hvordan du kan oppgradere. Hvordan se en oversikt over innsendte supporthenvendelser.

6 Send backup til support
Hvordan sender vi en backup til support? Hjelp meny -> ”Send backup til Uni Pluss” og trykk start. Bruker Uni Pluss support Gå ut i hovedmenyen og lag en backup. Sende e-post/ringe å si at backup er lastet opp Finn backup katalogen i Windows utforsker Lime inn backup filen på ftp.unipluss.no Hmm.. hva var brukernavn og passord her Kopier filen Koble til ftp.unipluss.no

7 Demonstrasjon

8 Send backup til support
7 steg redusert til 1. Backup sendt til support ved 1 klikk. Ingen mer fomling med ftp-passord, brukernavn og hvordan gjorde vi det nå igjen. Support får beskjed om at backup-en er kommet. Hvorfor? Gjøre det enklere for brukerne å bruke Uni Pluss support.

9 Uni Eiendom tilpasninger
Hva er det? System for å holde oversikt over hvilke tilpasninger hver enkelt kunde har. Hvordan gjøres dette i dag? Hver organisasjon som har spesialtilpasninger må legge inn diverse setuper og layouter for hver oppdatering. På sikt ønsker vi å implementere disse inn i den nye løsningen. Hvordan fungerer det? Alle tilpasningene ligger hos Uni Pluss og blir oppdatert via Internett. En får et oversiktsvindu der en kan se alle tilpasningene organisasjonen har, og en link til mer informasjon om tilpasningen. Det også mulig å deaktivere tilpasningen dersom den skulle lage problemer. Hvorfor? Forenkle oppgraderingsprosedyrene for hver kunde. Gjøre det mer oversiktlig for kunden hvilke tilpasninger de har. Gjøre det mer oversiktlig for oss å vite hvilke kunder som har hvilke tilpasninger. Gjøre det mulig å tilby spesialtilpasninger til kundene på en enklere og mer oversiktlig måte.

10

11 Demonstrasjon

12 Hent supportfiler Hva er dette? Hvordan Hvorfor?
Funksjon som henter filer som du måtte få i forbindelse med en supportsak og ”installerer” disse filene på din maskin. Hvordan En velger supportsaken det gjelder, dersom en ikke husker aktivitetsnummeret kan en velge i listen over supportsaker som tilhører organisasjonen. Den henter alle filene fra Uni Pluss og installerer disse hos brukeren. Den håndterer: rapporter, Widgets, systemfiler og backup-er. Den sender rapport tilbake til Uni Pluss om hvordan det gikk, eventuelle feilmeldinger og lignende. Hvorfor? Gjøre det lettere for brukeren å få support, slippe å måtte vente på at vi skal koble oss opp på fjernsupport for å installere. La maskinen utføre de oppgavene den er best på slik at brukerne kan konsentrere seg om sine egne oppgaver. Til slutt: Ja dere kan fremdeles ringe, dette er ikke istedenfor men i tillegg.

13

14 Widgets og tema Hva er en Widget? Hva kan vi bruke en Widget til?
En Widget er et lite ”vindu” som viser informasjon i form av lister, grafer eller lignende. Hver bruker kan velge hvilke Widgets de til en hver tid vil ha på sitt skrivebord. Hva kan vi bruke en Widget til? Kjapt tilgjengeliggjøre informasjon for brukeren. Tema gjør det mulig å tilpasse utseende på Uni Eiendom til hver bruker/organisasjon. Widgets og tema kan lages på bestilling, slik som rapporter til hver organisasjon.

15

16 Demonstrasjon

17 Uni Pluss nettbutikk Hva er dette for noe? Hva skal den tilby?
Nettbutikk som samler alle tjenestene fra Uni Pluss. Hva skal den tilby? Kjøpe: rapporter, Widgets, tilpasninger og tema. Bestille: konsulentdager, lisenser og kurs. Hvordan? Når en kjøper f. eks en rapport vil det bli opprettet en supportsak av dette. Som jeg viste tidligere kan en hente rapporten via ”hent supportfiler”, dermed vil rapporten være på plass rett etter en har kjøpt den. Rapporter og widgets vil ha forklaringstekst og en vil kunne se hvordan de ser ut før en bestiller. Er dette sikkert? En vil ikke betale direkte i nettbutikken, men bli fakturert som i dag. Dermed ligger det ikke noe sikkerhetsrisiko i løsningen. Når? Målet er å få den opp i begynnelsen av 2010. Hvorfor? En tilpasning, rapport og lignende bestilt av en organisasjon kan ofte dekke behov en annen organisasjon ikke har tenkt på.

18 Logo på rapporter Laget mulighet for å sette sti til logofil i klient/system. Hvordan vil dette fungere? Nye rapporter som lages av Uni Pluss vil tilby denne funksjonaliteten. Enklere å bytte logofil en plass enn på mange rapporter. Logoen må være i jpg format og i en viss størrelse, dette kan en lese mer om på brukermanualen. Vil dette fungere på gamle rapporter? Nei det vil det ikke, det er mange rapporter og å gå gjennom alle disse vil ta lang tid. Men rapporter som oppdateres vil få denne funksjonaliteten. Må vi ha logo på rapporten? Nei dersom det ikke settes opp noen logofil i klient/system vil det ikke komme noen logo på rapportene.

19

20 Kurs Uni Pluss og Uni Micro tilbyr alle typer kurs.
Kurssted Bergen og Oslo (egne lokaler) Ta kontakt dersom din bedrift ønsker spesialtilpassede kurs. Husk at god opplæring øker bruksverdien i daglig drift!

21 Takk for oss


Laste ned ppt "Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google