Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VANN OG AVLØP ARENDAL OG ENGSETH. Hovedanleggets kostnad blir fordelt på antall som melder seg på. Dette er lik pris for alle. For å få vann- og avløp.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VANN OG AVLØP ARENDAL OG ENGSETH. Hovedanleggets kostnad blir fordelt på antall som melder seg på. Dette er lik pris for alle. For å få vann- og avløp."— Utskrift av presentasjonen:

1 VANN OG AVLØP ARENDAL OG ENGSETH

2 Hovedanleggets kostnad blir fordelt på antall som melder seg på. Dette er lik pris for alle. For å få vann- og avløp framtil hytta må man også koste stikkledning frem til sin hytte. Hvor stor kostnad dette blir er selvsagt veldig avhengig av avstand fra hytta og frem til et punkt på hovedanlegget. Det er også veldig avhengig av hvor mange som kan gå sammen om en slik stikkledning.

3 VALGKOMITE Ved siste årsmøte ble det ikke valgt en valgkomite. Har fellesmøtet innvendinger mot at styret oppnevner en valgkomite på 3 personer slik: •En representant fra fastboende •En representant nedenfor veien •En representant ovenfor veien

4 Årsmøte 2007 I henhold til vedtektene skal årsmøtet avholdes i løpet av 1. halvår. Styret foreslår at årsmøtet 2007 utsettes til høsten og avholdes i siste halvdel av september. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet i samsvar med vedtektene må sendes styret ved sekretær innen 15. august d.å.

5 Videre fremdrift – viktige datoer 25. mai: Alle som ønsker å trekke seg fra prosjektet må sende det skriftlig eller på mail til styret før denne datoen. 1. juni: Liste over medlemmer sendes grunneier som grunnlag for kompensasjon til grunneier. 1-20 juni: Forhandlinger med entreprenør og valg av entreprenør. 20. juni: Alle medlemmer må ha innbetalt kostnaden for hovedanlegg dvs. restbeløpet på kr. 45.000.-. Juni/juli: Hytteeiere/fastboende avklarer samarbeid om stikkledning, hva skal utføres av entreprenør.

6 juli/august: Endelig kontrakt med entreprenør forhandles frem, hovedanlegg og opsjoner på stikkledninger. 15. august: De grupperinger av hytteeierne/fastboende som ønsker å få utført stikkledninger av entreprenør må innbetale sine kostnader. 15. sept.: Anleggsstart. Videre fremdrift er vanskelig å bedømme, da det avhenger av omfanget på stikkledningen, dvs. hvor mange. Slik fremdrift legges frem på årsmøtet.

7


Laste ned ppt "VANN OG AVLØP ARENDAL OG ENGSETH. Hovedanleggets kostnad blir fordelt på antall som melder seg på. Dette er lik pris for alle. For å få vann- og avløp."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google