Sett inn riktig tid/form av verbet

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
I.
Skjønnlitterær fortelling


Noen tema for samtaler om vennskap (Barnetrinnet)
De dårige følelsene. Veiene ut..
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Fra ord til liv April 2009.
Masteroppgave Masteroppgave i helsevitenskap UIS nov 2012
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
HelligdommenHelligdommen. Joh 9:5 - Mens jeg er i verden, er jeg verdens lys. LysestakenLysestaken.
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
Fransiscas unger Katten ble borte fra nyfødte unger. Men Jim tok vare på dem og en hektisk tvilling tid begynte. De var to stykker. Begge hankatter. Vi.
”Se, vi går opp til Jerusalem”

Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Å skrive en god innledning
Spøken som gir deg lykke!
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Kapittel 7 Johanne har ingen klær.

En måte å lese Bibelen på
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Kapittel mai hos Reza og Heidi.
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Oppgave 1 ”Mannen som skulle stelle hjemme”
Johannes 16, Om sorg og glede
Velkommen til dette sted Velkommen inn i mitt åpne hjerte
En dag bestemte en kvinne seg for å sjekke om hennes 3 svigersønner virkelig likte henne, eller om de bare lot som det for å gjøre henne til lags.
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Gjør om fra direkte til indirekte tale. Han sier … 
Sett inn synes eller tro.
Kapittel 19 Hva er klokka? Vet du hvor mye klokka er? Har du klokke?
Side 162 Sett inn riktig preposisjon eller adverb
Kapittel 37 Hectors ønske om arbeid i Norge.
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Matteus 2,1-12.
Kim er en jente som er fem år gammel. Hun bor i et land som heter Vietnam sammen med familien sin. Kim har tre storesøstre og en lillebror. I huset til.
Faren til Ariel leter etter Ariel
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Rehabilitering av enebolig
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Hvilken del av “vær stille” forstod du ikke??
Litterære virkemidler
Å kjøre bil og å stå i bilkø
Grammatikk tirsdag 14. oktober Læringsmål: - Lære når du bruker og - Lære når du bruker å.
Og.
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Sanger Glade jul Å jul med din glede Jeg er så glad hver julekveld Et barn er født i Betlehem Så går vi rundt om en enerbærbusk Deilig er jorden.
Kapittel 15 På litteraturgruppe
Kapittel 13 I begravelse.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Kapittel 5 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Kapittel 20 Å reise kollektivt Kjører du kollektivt?
Kapittel 24 Samtale om været. a) Sett strek mellom ordene og forklaringene. 1. forsinket 2. fortsatt 3. rastløs 4. ingen 5. å huske 6. en helg 7. overrasket.
Oppgave 22 Side 142 – 143 Utdrag fra en roman av Hanne Ørstadvik: Like sant som jeg er virkelig (1999). Kanskje du vil forsøke å lese romanen?
Utskrift av presentasjonen:

Sett inn riktig tid/form av verbet Kapittel 10 oppgave f

Sett inn riktig tid/form av verbet. Jeg kommer ikke ut. Noe (måtte, skje) __ med låsen. Jeg (måtte, vente) __ til mamma kommer hjem fra jobben så hun (kunne, hjelpe) __ meg. Da jeg (legge) __ meg i natt (være) __ alt som vanlig. Det (være) __ sent, jeg (sovne) __ med en gang. I morges (våkne) __ jeg av at det (gå) __ i ytterdøren. Klokka (være) __ kvart over seks. Jeg (tenke) __ først at mamma (våkne) __ tidlig, og at hun bare (ta) __ inn avisen, men så (høre) __ jeg ikke noe mer. måtte ha skjedd må vente kan hjelpe la var sovnet våknet gikk tenkte tok hørte

Sett inn riktig tid/form av verbet. Jeg står ved vinduet og (se) __ opp på himmelen. Det (være) __ så stille her på rommet mitt, det (virke) __ polstret, som en kokong. Jeg (være) __ våt under armene, iblant (renne) __ en dråpe ned. Hendene mine (være) __ tørre og kalde. Himmelen er helt klar, men det (blåse) __ og nå (komme) __ det en mørk sky. For en stund siden (komme) __ et fly til syne, det var som en liten pil der oppe, eksosen var rett som en strek. Jeg (stå) __ og se det forsvinne. ser er virker renner blåser kommer står

Sett inn riktig tid/form av verbet. Jeg (ligge) __ litt og smilte under dynen, men jeg (skjønne) __ at jeg ikke (ville) __ klare (sovne) __ igjen. Jeg var så oppspilt, jeg (glede seg) __ til å drikke kaffe og til alt som (skulle) __ skje. Jeg (klatre) __ ned fra hemsen og (skulle) __ åpne døren, men så (være) __ den stengt. Det tok litt tid før jeg (forstå) __ at jeg ikke (komme) __ til (få) __ den opp. Jeg (dra) __ i dørhåndtaket, så hardt som det er mulig uten at det faller av, for det er gammelt og ødelagt. Så (forstå) __ jeg at jeg ikke (komme) __ meg ut alene, at noen (måtte) __ hjelpe meg. lå skjønte ville å sovne gledet meg skulle klatret var forstod kom å få dro måtte