Hva er Fretex ?.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
KOORDINERING OG SAMHANDLING
Advertisements

Teknisk løsning for kvalitetsregistre Regional kvalitetsregisterkonferanse 18. juni 2010 Knut Hellwege Spesialrådgiver IKT Helse Sør-Øst RHF
FAU Berger Skole Barbro Nordland Johannessen, FAU leder
Overgangsvinduer, kurs og opplæring, lov og reglementer, ekstranett Presentasjon på NTFs medlemsmøte 2. juni 2007 Grand Hotell, Oslo.
SIO- Folkehelse.
Arbeidsgruppe for bekjempelse av fallende gjenstander
PKO I Norge Forankring Status og veien videre Kirkenes 3. juni 2010.
-Hovedinnhold og status Ny felles parkeringsregulering KS samling 30. august 2010 Ved Espen Rindedal Seniorrådgiver i Samferdselsdepartementet.
Dag Johannes Sunde, Ida Large, Trude Saltvedt, Hedda Huse
Eierskapskontroll NKRFs kontrollutvalgskonferanse 2009
1 Valg av system •Hadde et elektronisk ”hjemmelaget system” med en del begrensninger. •Overbevise ledelse om behov for nytt system. •Opprettet en prosjektgruppe.
Den ideelle kommunesammenslåing
Kunstner: Oddmund Mikkelsen
Sandnes Folkedanslag Organisering av laget
Organisering og standardisering av universitetets IT-virksomhet Bjørn Ness, assisterende IT-direktør Fellesmøte m/lokal IT 13. desember 2012.
Private høyskolers rapportering til departementet
Formålet og prosess SiO - en eventuelle sammenslåing OAS - SiO Studentene i Velferdstinget og SiOs Hovedstyre: –”Studentene er best tjent med en samskipnad.
Overordnet plan EFV-V EFV-sekretariatet
Kompetanseplan bydel Frogner
Levanger kommune Rådmannen Formannskapet Orientering/drøfting om økonomiplanen – Ola Stene Rammer 2008 – regnskap 2007.
Side 1 Sammen om en bedre kommune Mari Frogner Ruud – Prosjektleder Kongsberg kommune.
BMS på gausdøl BUKERUNDERSØKELSER DIALOG VIRKSOMHETSSTYRING
Presidentsamling/PrePETS Momenter Første formelle samling for innkommende presidenter rotaryåret Formål med samlingen – –(For.
KUNSTGRESS - PROSJEKTET
Hapros vei mot eQuass godkjenning? eQuass. OVERORDNET ORGANISASJON Oppdatert: Godkjent: EL 1) Medlem i ledergruppa 2) Stedfortreder for adm.
Demo. KvalitetsLosen 29. mai 2008
KOMMUNEPLANENS SAMFUNNSDEL
1 Status mulig etablering av intermediær sengepost mm i ISK Administrasjonssjef Ola Stene 26. april 2012.
Oppfølgingsmøte Alnabru prosjekt Alnabru 8. november 2007.
April 2007, Per M, Jorunn og Mads
Status og framdriftsplan for gjennomgangen - Hovedprosjektet
Regionalt kompetansesenter odontologi M-N Presentasjon Fylkesutvalget
Sikkerhetsforum ”Tap anker og posisjon” Morten Bøhlerengen Norges Rederiforbund.
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
HMS i de lokale og regionale energibedriftene Hvordan ivaretar bedriftene helse, miljø og sikkerhet? KS Bedriftenes Møteplass 2011, 17.februar.
Opplæring for pasienter og pårørende Samlet oversikt over tilbud.
Brukerforum 2012 Vigo Voksen Sola strand hotell Stavanger Brynjulf Bøen Daglig leder Vigo IKS.
1 EQUASS Assurance - Status i Norge. Sertifiseringer Nopro A/S Teli A/S Mølla Kompetanse 3 til har bestilt sertifisering.
Møre og Romsdal redaktørforening. Mål og bakgrunn for prosjektet Ny offentlighetslov Mest mulig innsyn.
Elektronisk saksbehandling og arkiv
…når resultater betyr noe
# Rapporten skal kun benyttes av Universitetet i Oslo til de formål den er ment og skal ikke distribueres til andre parter uten vårt skriftlige samtykke.
Vest-Agder fylkeskommune en drivkraft for utvikling Folkestyre – kompetanse - samarbeid.
Prosess skolestruktur Handlingsprogrammet Vedtaket: For fortsatt å kunne ha skoler med høy kvalitet i en virkelighet med mindre økonomiske.
N O R P R O F F Quality Management SAMARBEIDSPARTNER FOR
KVALITETSKOMMUNEPROGRAMMET DELPROSJEKT BARNEHAGE ”Kvalitetsutvikling i barnehager i Molde med fokus på pedagogisk ledelse”
Evaluering av Avinors organisering og tilknytningsform Møte med fagforeninger og tillitsvalgte 13. februar 2006.
  - Vegen fra ”Etisk refleksjon og palliasjon” til implementering av etiske refleksjonsgrupper Etikkprosjekt, Ottestad sykehjem våren 2009 – høsten.
Ny likepersonsordning
Evaluering av ledelses- og styringsstrukturen ved Det matematisk- naturvitenskapelige fakultet Innledning – hvorfor og hvordan evaluere? av dekanus Hans.
Status på oppfølgingsarbeidet i forbindelse med tilsynsrapporten og varsel om pålegg fra Arbeidstilsynet, ”Arbeid for helse” per
Samlinger november 2014 Før inntaket 2015/16 Søknadsfrist 1.februar Meldingsskjema 1.mars Spesialundervisning.
Folkehelseplan (kommunedelplan) for Aurskog-Høland kommune
Veiledning kvalitetssikring
Fokusgrupper Komité Helse og omsorg 25. februar 2015.
Lederutvikling hos USIT
EQuass iFokus Forankring Prosessen Erfaringer Resultat Veien videre ”Å dele er å forbedre” Trondheim Anita Saga, leder utvikling og kompetanse.
Vår, 2013 FAU LASSA SKOLE. Agenda Velkommen Generelt om foreldrearbeidet ved Lassa skole Informasjon om arbeidsgruppene Fordeling på gruppene FAU LASSA.
Overleveringsmøte <Navn på prosjekt>
Lederdialog 8. – 10. juni. Samlingens innhold Status: Hvor er vi? Hvor langt er vi kommet? Hva er særlig viktige utfordringer fremover? Refleksjon: Hvordan.
Miljøsertifisering Hvor står NØK NØK produserer og leverer bare miljøvennlig energi! Vi har internt høy fokus på HMS Kraftbransjen var (er) av enkelte.
Anbudsprosessen i Aust-Agder Utgangspunktet før prosessen Prosessen frem til tilbud Tiden fra tilbud til Nav sin beslutning Samarbeid om gjennomføring.
Kompetanse for mangfold/ engelskfaget. Steinkjer videregående skole Presentasjon på fagdag MINO, 12. april 2016.
Fusjon HiG, HiÅ, HiST, NTNU Gjennomføring: de første månedene.
Velferdsteknologiprosjekt Vestfold og Telemark
Foreldreengasjement ved Lassa Skole
Utviklingsplan HMR HMR 2035
Etablering av program for antikorrupsjon i Helse Midt-Norge
Utskrift av presentasjonen:

Hva er Fretex ?

Fretex Norge, et konsern Fretex Øst-Norge Fretex Vest-Norge Fretex Nord-Norge Fretex Midt-Norge

Landets største attføringsbedrift Virksomhet i 17 av 19 fylker Til sammen 1500 personer i Fretex, hvorav ca 1100 er tilknyttet ulike tiltak Butikker, produksjon, transport etc er midler for å oppnå målet om å drive attføring

eQuass i Fretex Fretex ble medlem av EPR (European Platform for rehabilitation) i november -07. Vi har som mål å få godkjent eQuass Assurance i Fretex-gruppen høsten -09. Våren -08: Intern analyse av hva vi faktisk hadde Gjennomført av 60 personer i konsernet

Spider mars/april 2008 Egenvurderingen som er foretatt er en tolkning Vi hadde mye dokumentasjon, men vi manglet prosedyrer og en uttalt overordnet policy på en del områder På en del områder manglet vi forholdsvis lite for å være på plass Det er brukt et strengt utgangspunkt i tolkningen

Status og veien videre Gjennomgang av resultatene Avklart prosjektstyring i ledermøte i Fretex Norge Organisering: - Opprettelse av arbeidsgruppe, med representanter både fra Fretex Norge og datterselskapene - Prosjektgrupper lokalt, med ansatte og deltakere i selskapene

Mandat for arbeidsgruppa Vi har som mål å få godkjent eQuass Assurance i Fretex-gruppen høsten 2009. I denne forbindelse er det satt ned en arbeidsgruppe som skal utarbeide nødvendig dokumentasjon og legge premissene for det videre løpet i de respektive selskapene. Arbeidsgruppen består av deltakere fra staben i Fretex Norge AS og de respektive datterselskapene. Arbeidsgruppens leder rapporterer til styringsgruppen, som består av ledergruppens medlemmer i Fretex Norge. Arbeidsgruppens deltakere gis med bakgrunn i ovenstående fullmakt til å representere, og til å ta nødvendige beslutninger, på vegne av selskapene i forbindelse med eQuass-prosjektets innhold og fremdrift.

Første samling i arbeidsgruppa sept-08 Vi har utarbeidet et godt grunnlag for videre arbeid med dokumentasjon (matrise) Spideren virker meget ufullstendig, men det er ikke de store grepene som skal til. Fortsatt en egentolkning!

Utført i arbeidsgruppa: Utarbeidet en felles tempoplan som omhandler arbeidet lokalt og i arbeidsgruppen Utarbeidet retningslinjer for det lokale arbeidet; Størrelsen på prosjektgruppene, hvem skal delta, hvordan fordele oppgavene

Fretex Midt-Norge AS Etablering av 3 prosjektgrupper. Bredt sammensatt av representanter fra tiltaksdeltakerne, butikk, produksjon og attføring. Til sammen 6-8 i hver gruppe Informert de ansvarlige i gruppene om mandat, mål, hensikt, tidsaspektet og økonomiske rammer Gruppene skal gjennomgå matrisen og fordype seg i noen av spørsmålene

Mandat for prosjektgruppene Prosjektgruppene har ansvar for gjennomføringen av prosessen mot eQuass-sertifisering i sitt selskap jf. framdriftsplan og føringer fra arbeidsgruppa. Dette innebærer blant annet å: være aktive pådrivere i eQuass-prosessen i hele selskapet gjennomføre grundig realitetsbehandling av dokumentasjonen og gi samlede tilbakemeldinger til arbeidsgruppa. gjøre eQuass-standardene kjent og anvendt Prosjektgruppa rapporterer til DL og arbeidsgruppa.

Plan for 2009 Kick-off i februar 2009 (gjøre kjent resultatet av arbeidet internt) Utrulling/opplæring mars - mai 2009 Prøverevisjon i juni 2009 Søknad om sertifisering i august 2009 Sertifisering i september 2009