VELKOMMEN TIL KONFIRMASJON

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Advertisements

Barnet som gave og oppgave
Barnegudstjeneste 14.februar 2010
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Gudstjeneste med Skattejakt.
Leir-genial trosopplæring
KIRKEN – ET MØTESTED PÅ VEIEN I ET FLERKULTURELT MILJØ.
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Vintreets hemmelighet Livet i vennskap og kjærlighet Joh 15,12-17
Lilandspeiderne Foreldremøte Tirsdag 15. Januar 2012 Klokken 18:00-19:30 Fremmøte i Ytrebygda Kirke.
Nasjonalforeningen Os helselag i samarbeid med Os skole
Velkommen som konfirmant i Asker kirke!!
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Gudstjeneste 1.søndag i advent 2008 i Gruben kirken Dra ut, dra ut gjennom portene og rydd en vei for folket! Bygg, ja, bygg en kongsvei og rens den vel.
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
TROSOPPLÆRINGSPLAN FOR RØNVIK MENIGHET
Velkommen til konfirmasjon i Røa og Sørkedalen
Trosopplæring for alle uansett funksjonsnivå
Velkommen til ettårssamling
LÆR DEM Å LEDE. LÆR DEM Å LEDE TROSLINJE FØDSEL Guds skaperverk For du har skapt mitt indre, du har vevd meg i mors liv. Jeg takker deg fordi jeg.
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
Høst: Presentasjoner Weekend Temasamling: Innføringskurs Gruppene startet opp Temasamling: Sorg og savn.
Velkommen til dåpskurs!
Leirskole i uke 18.  Alle har selv ansvar for å organisere denne delen.  Avgang fra Arna stasjon mandag 30. april kl  Vær ute i god tid!  Fredag.
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.

Konfirmant Velkommen til et spennende år som konfirmant i Sola menighet!
Problemet og løsningen:
Godt Håp Eivind Rognsvåg
Et møte med Gud og andre troende
Mange drømmer om: Flere unge familier som begynner å gå jevnlig til gudstjeneste? Barn som får opplæring i kristen tro som en forlengelse av dåpen? At.
Foreldremøte konfirmanter 2015
VERDENS VIKTIGSTE OPPGAVE
Konfirmasjon i Helleland menighet
Foreldremøte 3. februar Hana Kirke. Konfirmantleir Etikkseminar Fasteaksjon Øvelse og konfirmantfest Q & A.
Velkommen til foreldremøte.
Sommerleirkonfirmanter Fjellhamar menighet. Dobbel målsetning: Kunnskap Kunnskap undervisning undervisning Bibelen og kirkens lære. I sammenheng med dåpen.Bibelen.
Konfirmantundervisning i Hole menighet 2012/2013
Velkommen til konfirmasjon i Røa og Sørkedalen
Kapittel 11 Dåp og konfirmasjon i Den norske kirke
Velkommen som konfirmant i Asak sokn ! Konfirmanttiden handler om å - -finne ut hva du tror -bli kjent med kirken - få nye tanker om livet -lære.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for tredje år fotballskole for barn i alderen.
Pietismen og konfirmasjonen ”Å vekke folket” Pietisme kaller vi den retningen som kom til Norge på begynnelsen av 1700-tallet. Pietistene.
Runar J. Liodden – prest i Modum Kristine Aksøy – seksjonsleder Kirkerådet Svend Klemmetsby – prost i Nordre Sunnmøre prosti.
Kristine Aksøy Leder av seksjon for barn, unge og trosopplæring Kirkerådet.
Dette dokumentet er hentet fra ressursbanken.no (Den norske kirke) og kan brukes fritt til ikke-kommersielle formål.
Agenda for møtet Hva er konfirmasjon? Presentasjon av ledere Gjennomgang av konfirmantåret Vårt diakonale arbeid Hvordan melder man seg på?
SEKSUELLE OVERGREP Utfordringer knyttet til å delta i menighetsfellesskapet Elisabeth Torp kirkeligressurssenter.no.
V Status, utfordringer og strategier. for Den norske kirke 2015 – 2018, vedtatt av Kirkemøtet: Mer himmel på jord Kirken vitner i ord og gjerning om.
KONFIRMASJONSFORBEREDELSER I HASLUM MENIGHET
KONFIRMASJONSFORBEREDELSER I HASLUM MENIGHET
Velkommen til konfirmasjon i Røa og Sørkedalen
Velkommen til konfirmasjonstid i Tanum menighet
Velkommen til informasjonsmøte om konfirmantåret 2017/2018
Velkommen til konfirmanttid i Jar!
Helsesøster Revheim skole
Våren jan Lek og konkurranser 18. jan Hobbykveld
DÅP.
Konfirmasjon i Helleland menighet
JELØY MENIGHET HVA ER VI SKAPT TIL Å VÆRE HVA ER VI SKAPT TIL Å GJØRE.
KONFIRMASJONSFORBEREDELSER I HASLUM MENIGHET
Foreldremøte 15. februar Konfirmant 2018.
Foreldremøte
Informasjonsmøte Konfirmasjoner Sommerleir 2016
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE KONFIRMANTÅRET
Foreldremøte 06/ Stemningsbilde fra Kragerøleiren
Foreldremøte 7. mars Konfirmant 2019.
Friluftlivskonfirmant
Idrettskonfirmant Datoer høsten 2018
Vi vil være en kirke som Strategi for Stavanger bispedømme
Utskrift av presentasjonen:

VELKOMMEN TIL KONFIRMASJON I BODIN MENIGHET

”Formålet med konfirmasjonstiden er å vekke og styrke troens liv som gis i dåpen, for at de unge kan leve i menighetens fellesskap og vokse som Jesu Kristi disipler.” Plan for konfirmasjonstiden kap.1

Hva er konfirmasjonsforberedelse? Undervisning på Kirkely Heldagsopplegg m/filming Fellessamlinger Klubbkvelder på Hunstad Ungdomsskole Har delt ut liste over gudstjenestene i Bodin menighet før jul. Kan også gå i andre menigheter. Husk underskrift. Levere gudstjenesteskjema 1.samling etter jul.

Gudstjenester (min. 8 stk) 4 fastlagte: Presentasjonsgudstjeneste, samtalegudstjeneste, konfirmasjonsgudstjeneste, en Lysmesse første søndag i advent på Innstranden Bedehus. 4 valgfrie: Bestemmer selv hvor og når. Fylle ut skjema. Har delt ut liste over gudstjenestene i Bodin menighet før jul. Kan også gå i andre menigheter. Husk underskrift. Levere gudstjenesteskjema 1.samling etter jul.

Tjenesteoppgave: Ministranttjeneste Fasteaksjon (tirsdag før påske) Konfirmasjons-gudstjeneste Media I og Media II : Søndag 18.mai kl 13.00

Hvorfor konfirmere deg? Bli bedre kjent med kirka og den kristne tro Som en bekreftelse og videreføring av dåpen Tenke og snakke om hva som er viktig i livet og hvordan vi kan leve Oppleve et godt fellesskap Bli utfordra Bryte nye grenser

Vi har felles dåpsgudstjeneste for konfirmantene før påske Konfirmasjon og dåp Konfirmanten trenger ikke å være døpt for å starte på konfirmasjonsforberedelsene Vi har felles dåpsgudstjeneste for konfirmantene før påske

Media Bruke media og film som utgangspunkt for undervisningen Noe media og kommunikasjonskunnskap Lage film (tema som er relatert til konfirmasjonsforberedelsen)

Får hefter og/eller ark for hvert tema Samtale og gruppearbeid Undervisning Får hefter og/eller ark for hvert tema Samtale og gruppearbeid Hver gruppe deles igjen i to. De skal lage hver sin film. Teoretisk og praktisk Omfang og type avhenger av hvilket tema vi ha

Hva koster dette? Kr 900,- Som dekker: Hefter Mat og annet på heldagssamlingene Kappe Diverse utstyr til undervisningen som for eksempel film, dvd, kamera med mer. Ekstra musikk i konfirmasjonsgudstjenesten mm

Gudstjenester NAVN:   Gudstjeneste ........dag (dato) ....................... i .................................................. kirke Salmen før prekenen het:......................................................................... Hovedpoenget i prekenen var:................................................................... Det jeg husker best fra gudstjenesten var:..................................................... Underskrift:.......................................................................................... Gudstjeneste ........dag (dato) ................................... i ........................................................... kirke Hva slags gudstjeneste var det................................................................... Det fineste med denne gudstjenesten var:..................................................... ........................................................................................................ Gudstjeneste ..........dag (dato) ................................... i ..........................................................kirke Presten talte om................................................................................... Den fineste salmen var....................................................................…………. Vi ba for............................................................................. Gudstjeneste .........dag (dato) ............................ i .............................................. kirke Hovedtema for gudstjenesten var........................................................... Vi ofret til...................................................................................... Slik vil jeg beskrive stemningen i kirken .................................................................................................. Underskrift:........................................................................................

Fellesskap

Utfordring

Tilhørighet

Hva er konfirmasjonsdagen? En dag hvor vi ber for konfirmanten En dag hvor konfirmanten er i sentrum En festdag En dag å huske Vi er mange og begrensa plass Bytting av konfirmasjonsgudstjenester blir avgjort nå Media I og II: 11. Med forbehold om endringer Media III: 10

Konfirmantforeldre Snakk med konfirmantene om det vi tar opp Bli gjerne med konfirmantene Ring/mail om det er noe: svein.valle@kirken.bodo.no Temamøte for foreldre i februar/mars Hjelp i forbindelse med klubbkveld 18 nov. Hjelp under fasteaksjonen Gjensidige forventninger Fasteaksjonen? Mer hjelp? Foreldrenes forventninger til konf.opplegg/lærere. Tema vi bør ta opp? (Reaksjoner til nå?)