Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen som konfirmant i Asker kirke!!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen som konfirmant i Asker kirke!!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen som konfirmant i Asker kirke!!

2 I dag: Stephen, Terese og Marit Konf.tiden i grove trekk
Ulike praksisoppgaver Dåp Fasteaksjonen 19 mars Påmelding og Konf.no Leir juli! Pris Foresatteinvolvering! Ungdomsledere, Mandagsklubben, Ten Sing og KRIK

3 Konf.tiden i Asker Vil bestå av : 5 tirsdagsamlinger fra 17- 19.30
3 SUPERlørdager kl Innsamlingsaksjon 3 gudstjenester (Presentasjonsgudstjeneste, Lysmesse, Temagudstjeneste) 5 gudstjenester (obligatorisk med 8 til sammen, de tre overnevnte er inkl.) 2 ungdomsgudstjenester (teller ikke blant de 8) Mandagsklubben kl /21.30 Praksis Konfirmasjonsgudstjeneste Leir på Risøya juli!

4 Konf.tiden i Asker Tirsdagssamlingene: En teoridel En opplevelsesdel
En praktisk del Pause med vafler (foreldre steker) Avslutning i kirken

5 Konf.tiden i Asker Superlørdag:
Forberede gudstjenesten dagen etter eller tema med praktisk og opplevelsesdel Pause med pizzasnurrer og kake som foreldre baker Avslutning i kirken

6 Konf.tiden i Asker Gudstjenestene:
Presentasjonsgudstjeneste, temagudstjeneste, Lysmesse, ungdomsgudstjeneste Konfirmantene lager gudstjeneste sammen med ledere og ansatte Ungdomsgudstjenestene skjer i forbindelse med Mandagsklubben

7 Praksis Alle melder seg på en praksisoppgave

8 Dåp Påskenatt Temagudstjenesten 26 mai

9 Fasteaksjonen 19 mars Foreldreinvolvering: Vi trenger dere! Bil
Registrering Bake

10 PÅMELDING/KONF.NO Påmelding: Se: www.askerkirke.no
Her vil det ligge link til påmelding via questback Når du er registrert vil du få mail med brukernavn og passord til På konf.no vil all info og all videre registrering foregå

11 Leir på Risøya 9-14 juli Konfirmasjonsleiren vil være fra tirsdag 9 juli til søndag 14 juli Vi reiser sammen med stab og konfirmantene fra Vardåsen Leiren er obligatorisk!

12 PRIS Alle konfirmanter betaler 500,- kroner i konfirmantavgift.
I tillegg koster leiren på Risøya 2850,- kroner. Ten Sing-konfirmanter betaler i tillegg kr for å være medlemmer i Asker Ten Sing. Vi ønsker ikke at økonomi skal være avgjørende for valg av konfirmasjon. Vi vil ha alle med på leir. I den forbindelse har menigheten et fond hvor man kan søke om å få dekket deler av utgiftene for de som har problemer. Hvis noen ikke kan reise på leir, finner vi et alternativt opplegg.

13 Foresatteinvolvering!
Konfirmasjonstiden er spennende for familien, nye tanker og spørsmål 1 gang med vaffelsteking per familie 1 gang med baking 2 foreldremøter (1 høst/1 vår) Sjåfør under fasteaksjonen Dere får innblikk i hva deres konfirmant holder på med  Det er ett år i livet som konfirmant! Bli med og hjelp oss gjøre det til et flott år for konfirmantene!!

14 Hva skjer i Asker menighet??
Mandagsklubb fra Filmkveld, spill, star wars maraton, grilling ved Semsvannet, bowling, disney maraton osv osv Avsluttes med skumringsstund Ten Sing mandager fra KRIK på Borgen skole lørdager fra Ungdomslederne tar MILK-lederkurs og LIV-kurs og har praksis i konfirmantarbeidet.

15 HUSK!! OPPSTARTS- LØRDAG 17 November kl 10-14.00
Presentasjonsgudstjeneste søndag 18 november Konfirmasjon Lørdag 7.9 kl 11, 13 og 15 Søndag 8.9 kl 10, 12 og 14 (siste klokkeslett bare hvis behov for 6 gudstjenester).

16 Kontaktinfo Terese: terese.huuse.haraldstad@asker.kirken.no
Tlf: Nettside: Konfside:


Laste ned ppt "Velkommen som konfirmant i Asker kirke!!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google