Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Leirskole i uke 18.  Alle har selv ansvar for å organisere denne delen.  Avgang fra Arna stasjon mandag 30. april kl. 08.06  Vær ute i god tid!  Fredag.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Leirskole i uke 18.  Alle har selv ansvar for å organisere denne delen.  Avgang fra Arna stasjon mandag 30. april kl. 08.06  Vær ute i god tid!  Fredag."— Utskrift av presentasjonen:

1 Leirskole i uke 18

2  Alle har selv ansvar for å organisere denne delen.  Avgang fra Arna stasjon mandag 30. april kl. 08.06  Vær ute i god tid!  Fredag 4.mai ankommer vi Arna stasjon kl. 17.40 Det er viktig at eleven spiser frokost, og at har med seg en solid matpakke og drikke til togturen. Pleier elevene å bli bilsyk? Ta reisesyketablett på forhånd! Elevene kan ta med seg en tursjokolade/kjeks/chips og en liten brus til togturen. Transport til og fra toget

3 PAKKING. For at eleven skal vite hva de har med seg, må de pakke ned selv. Foreldre hjelper til med å finne fram tøy og utstyr. Husk at eleven selv skal bære alt utstyret! Obs! Alle klær og utstyr må være tydelig merket med navn.

4 Lommepenger  Vi ønsker at lommepengene begrenses til 50 kr. Av disse 50 kr ber leirskolen om et depositum på 20 kr. fra hver elev. Disse pengene må vi lærere samle inn fra elevenes lommepenger mandag kveld. Ha derfor helst med mynter.

5 Mobiltelefon Vi åpner for at elevene kan ta med seg egen mobiltelefon (på eget ansvar). Disse samles inn på togturen. Elevene vil få muligheten til å hente sin mobil og disponere den i 15 minutter, mellom 17.45 og 18.00 tirsdag, onsdag og torsdag. Telefonene må merkes tydelig med navn!

6  Kamera kan medbringes, på eget ansvar.  For å få et best mulig sosialt miljø vil leirskolen ikke at elevene skal bruke mp3/Ipod, men de kan gjerne ha med seg en cd til bruk i underholdningen. Kamera og Ipod

7 Les mer på: Les mer på www.langedrag.no www.langedrag.no


Laste ned ppt "Leirskole i uke 18.  Alle har selv ansvar for å organisere denne delen.  Avgang fra Arna stasjon mandag 30. april kl. 08.06  Vær ute i god tid!  Fredag."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google