Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lilandspeiderne Foreldremøte Tirsdag 15. Januar 2012 Klokken 18:00-19:30 Fremmøte i Ytrebygda Kirke.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lilandspeiderne Foreldremøte Tirsdag 15. Januar 2012 Klokken 18:00-19:30 Fremmøte i Ytrebygda Kirke."— Utskrift av presentasjonen:

1 Lilandspeiderne Foreldremøte Tirsdag 15. Januar 2012 Klokken 18:00-19:30 Fremmøte i Ytrebygda Kirke

2 Lilandspeiderne Agenda 1.Velkommen 2.Hva er speiding, og formålet med speiding? 3.Tilholdssted og oppførsel 4.Terminliste vår 2013 5.Flokkleder og Troppsleder 6.Doodle 7.Eventuelt  Politiattest

3 Lilandspeiderne  Velkommen Vi vil ønske alle velkommen til en ny speidersesong Våren 2013! Speidersesongen våren 2013, starter med første speidermøte 22 januar, og avsluttes med sommeravslutning 4. juni 2013. Se terminlisten for fridager og helligdager. www.lilandspeiderne.no Hva vårsesongen bringer avhenger av hvor kreativ vi greier å være. Vi ønsker derfor idéer til hva vi skal gjøre denne våren fra dere som foreldre, og selvsagt fra speiderne selv.

4 Lilandspeiderne  Hva er speiding, og formålet med speiding ? • Speiding er friluftsliv året rundt, og opplevelser sammen med andre. • Speiding er samarbeid om oppgaver. • Speiding er vennskap som oppstår og utvikles underveis – også på tvers av landegrenser. Friluftsliv – Vennskap – Samarbied – Opplevelser Formålet med speiding Å utvikle selvstendighet og ansvarsbevissthet hos barn, unge og voksne.

5  Tilholdssted Lilandspeiderne holder til i skogen bak Liland Skole. Der har vi laget et flott leirsted med gapahuker, bålgrue og latrine. Vi har også fått fast plass i Ytrebygda Kirke dersom vi ønsker å ha speidermøtene innendørs. Oppførsel Vi opplever til tider at speiderne blir veldig aktive når vi har speidermøtene i kirken. Da ser vi at de hopper og spretter alle steder, både oppi og oppå sofaer og stoler. Dette ønske vi å gjøre noe med da en slik oppførsel krever ekstra ressurser for å få ro i gruppen. Vi vil derfor sammen med speiderne lage regler for hvordan vi oppfører oss når vi har speidermøtene i kirken. Lilandspeiderne

6  Terminliste våren 2013 Vi ønsker deres hjelp til å sette sammen terminlisten for våren 2013. Vi vil derfor at dere bruker noen minutter på å tenke igjennom hva dere ønsker at vi skal gjøre i vår. Dere kjenner barna deres best, og vet også best hva de synes er gøy å drive med. Vi vil ta med deres idéer og bruke disse når vi nå skal fastsette terminlisten. Idéene samles inn i løpet av dette møtet.

7 Lilandspeiderne  Flokkleder og Troppsleder Lilandspeiderne består av unge speidere, og er derfor avhengig av at vi som foreldre stiller som ledere. Vi ønsker derfor noen som kan ta på seg oppgaven som flokkleder, og troppsleder. Flokkleder og troppsleder tar ansvaret for opprop, og setter i gang speidergruppen med dagens aktivitet, sammen med de foreldrene som er med på dagens speidermøte. Vi har nå patruljer på alt fra 4 til 7 speidere. Dette for å kunne vokse uten å måtte lage nye grupper til enhver tid. Vi ønsker 1 voksen tilstede på hver gruppe. Dersom gruppen har mer enn 5 speidere, vurderes det om det er behov for flere voksne avhengig av aktivitet.

8 Lilandspeiderne  Doodle Doodle er et verktøy vi vil ta i bruk for å til enhver tid ha oversikt over hvem som Kommer på de forskjellige speidermøtene, og hvor mange som kommer på hvert møte. Vi trenger da en som kan lede dagens speidermøte, i tillegg til 1 voksen pr. patrulje. Hvem som leder gruppen, og hvem som er medhjelper kan byttes på etter eget ønske. Jo flere som stiller, jo mindre sårbar blir vi.

9 Lilandspeiderne  Diverse Politiattest : Vi vil gjøre oppmerksom på at alle som er med og hjelper til i enheten mer enn 3 ganger i løpet av sesongen, må vise politiattest til gruppeleder. Vi ber dere på eget initiativ om å fylle ut attesten og fremvise denne til Lene Merete Hansen. Skjema finnes ved å bruke lenken: Politiattest – SPF – Spørsmål og svar – korrigert 020210 Lenken finnes også på hjemmesiden under fanen Ledelsen.

10 Lilandspeiderne


Laste ned ppt "Lilandspeiderne Foreldremøte Tirsdag 15. Januar 2012 Klokken 18:00-19:30 Fremmøte i Ytrebygda Kirke."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google